EBC voor bedrijven

In het bedrijfsleven is wachten geen optie. Daarom kunt u het hele jaar door een taaltraining van EBC starten. Een intensieve cursus als er haast is geboden. Een dagdeel of avond in de week als de training minder urgent is. In één-op-één trajecten omdat alleen dan in korte tijd een optimaal resultaat wordt gehaald en de lessen kunnen worden gepland op tijdstippen die voor u het gunstigst zijn.

Als er meer kandidaten zijn van eenzelfde  organisatie bieden wij een groepstraining aan. Op locatie als u dit wenst. U leert de taal die past bij uw beroep en werkomgeving. In welke situatie u ook taalvaardig moet zijn: telefoneren, vergaderen, bezoekers ontvangen, technische handleidingen lezen, e-mails schrijven enzovoort. Met de woordenschat die daar bij hoort voor alle sectoren: van de landbouw tot de industrie, van de overheid tot de zakelijke dienstverlening.

Een taaltraining van EBC is een investering met een gegarandeerde opbrengst!
Bel 0164 265679 of mail  naar ebctalen@ebc.nl en wij vertellen u graag wat u wilt weten!

Taal op de werkvloer
Taal in de schoonmaak – Taal in de productie – Taal in de horeca –
Taal in de zorg – Taal in de ICT – Taal in de bouw – Taal in de transport  

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

CEDEO-klanttevredenheid: 100%!

Bekijk hier het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek en lees waarom onze klanten zo tevreden zijn.

BEKIJK HET ONDERZOEK

Nederlands op de werkvloer

Polytec in Roosendaal zorgt voor een betere communicatie op de werkvloer. Een betere taalvaardigheid betekent hogere productiviteit, betere veiligheid, lager ziekteverzuim, meer doorgroeimogelijkheden.
...

Online workshop Correct Schrijven

In het eerste kwartaal van 2020 hebben we meerdere malen, met succes, de workshop Correct Schrijven verzorgd.
We hebben deze workshop nu opgesplitst in twee korte online workshops van 1,5 uur inclusief ruimte voor specifieke taalvragen.

MEER OVER DE WORKSHOP