EBC voor bedrijven

In het bedrijfsleven is wachten geen optie. Daarom kunt u het hele jaar door een taaltraining van EBC starten. Een intensieve cursus als er haast is geboden. Een dagdeel of avond in de week als de training minder urgent is. In één-op-één trajecten omdat alleen dan in korte tijd een optimaal resultaat wordt gehaald en de lessen kunnen worden gepland op tijdstippen die voor u het gunstigst zijn.

Als er meer kandidaten zijn van eenzelfde  organisatie bieden wij een groepstraining aan. Op locatie als u dit wenst.

U leert de taal die past bij uw beroep en werkomgeving. In welke situatie u ook taalvaardig moet zijn: telefoneren, vergaderen, bezoekers ontvangen, technische handleidingen lezen, e-mails schrijven enzovoort. Met de woordenschat die daar bij hoort voor alle sectoren: van de landbouw tot de industrie, van de overheid tot de zakelijke dienstverlening.

Het internationaal erkende Europees Raamwerk borgt het niveau van de taaltrainingen. Alle trajecten zijn door CEDEO en de NRTO erkend. Veel trajecten zijn via O&O fondsen subsidiabel.

Een taaltraining van EBC is een investering met een gegarandeerde opbrengst!

Bel 0164 265679 of mail  naar lvkerkhof@ebc.nl en wij vertellen u graag wat u wilt weten!

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

CEDEO-klanttevredenheid: 100%!

Bekijk hier het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek en lees waarom onze klanten zo tevreden zijn.

BEKIJK HET ONDERZOEK

Nederlands op de werkvloer

Polytec in Roosendaal zorgt voor een betere communicatie op de werkvloer. Een betere taalvaardigheid betekent hogere productiviteit, betere veiligheid, lager ziekteverzuim, meer doorgroeimogelijkheden.
...

Diverse subsidies mogelijk

EBC biedt op maat gemaakte taaltrainingen voor diverse branches (vb. AGF-sector) en voor alle niveaus en functies. Hiervoor zijn diverse subsidies mogelijk, waarmee tot wel 50% van de cursuskosten worden vergoed. Ook scholingsvouchers zijn bij EBC geldig.

MEER OVER SUBSIDIES