B2B

In het bedrijfsleven is wachten geen optie. Daarom kunt u het hele jaar door een taaltraining van taleninstituut EBC starten. Een intensieve cursus als er haast is geboden. Een dagdeel of avond in de week als de training minder urgent is. In één-op-één trajecten omdat alleen dan in korte tijd een optimaal resultaat wordt gehaald en de lessen kunnen worden gepland op tijdstippen die voor u het gunstigst zijn.

Als er meer kandidaten zijn van eenzelfde  organisatie bieden wij een groepstraining aan. Op locatie als u dit wenst. U leert de taal die past bij uw beroep en werkomgeving. In welke situatie u ook taalvaardig moet zijn: telefoneren, vergaderen, bezoekers ontvangen, technische handleidingen lezen, e-mails schrijven enzovoort. Met de woordenschat die daar bij hoort voor alle sectoren: van de landbouw tot de industrie, van de overheid tot de zakelijke dienstverlening.

Een taaltraining van EBC is een investering met een gegarandeerde opbrengst!
Bel 0164 265679 of mail  naar ebctalen@ebc.nl en wij vertellen u graag wat u wilt weten!

EBC verzorgt taaltrainingen door heel Nederland
– Schoonmaak – Productie – Horeca – Zorg – ICT – Bouw – Logistiek – Transport – Techniek – AGF –

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

99% klanttevredenheid

Bekijk hier het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek en lees waarom onze klanten zo tevreden zijn.

Nederlands op de werkvloer

Polytec in Roosendaal zorgt voor een betere communicatie op de werkvloer. Een betere taalvaardigheid betekent hogere productiviteit, betere veiligheid, lager ziekteverzuim, meer doorgroeimogelijkheden.
...

Correct Schrijven Nederlands

Het team van EBC verzorgt succesvolle  workshops Correct Schrijven. De workshops Correct Schrijven Nederlands zijn nu opgesplitst in 7 online modules van 10 à 15 minuten per onderwerp + oefeningen en opdrachten.
De deelnemers krijgen via een inlogcode toegang tot de modules en kunnen deze op kantoor of thuis volgen. Op aanvraag, of uiterlijk drie maanden na inschrijving, ontvangt de deelnemer een tweede inlogcode voor een digitale eindtoets. Zodra de toets gemaakt is ontvangt de deelnemer per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

MEER OVER DE WORKSHOP