Taaltrainingen voor privédoeleinden

Als je op zoek bent naar een taaltraining is het belangrijk om te weten wat je wil. Wil je privéles of in een groep? Wat voor budget heb je in gedachten? En betaal je de cursus zelf of is je werkgever bereid om (een deel van) de training te betalen? 

EBC Talen staat voor maatwerk: elke taaltraining is uniek en wordt afgestemd op de behoeften en doelen van de cursist. Hierdoor is het niet mogelijk om bij bestaande groepen in te stromen. Ook resulteert maatwerk in een ander kostenplaatje dan standaard taaltrainingen en is het niet mogelijk om via STAP een taalcursus bij ons te volgen. 

Wil je een taal leren omdat je gaat emigreren, een vakantiehuis hebt, zelfverzekerder wil communiceren op vakantie of gewoon uit leergierigheid? Bekijk in de tabel hieronder of EBC Talen jou de beste optie kan bieden voor een taalcursus voor privédoeleinden.

  Mogelijkheden bij EBC Talen Niet mogelijk bij EBC Talen
Groepsgrootte Individueel Groep om bij in te stromen
Budget Vanaf €1500,-  
Subsidie   STAP
Type cursus Maatwerk Standaard

We geven je graag meer informatie over een taaltraining op maat of plan gelijk een intake in! 

Een taaltraining voor privédoeleinden: 

 • Voor jou ontwikkeld
  Een taaltraining afgestemd op je doelen, niveau en agenda.
 • Online of op ons instituut
  Een privétaaltraining online of op ons Taleninstituut in Bergen op Zoom.
 • Effectief
  Leer efficiënt en doeltreffend om met zelfvertrouwen te communiceren in de doeltaal.
 • In de avonduren
  Uiteraard staan onze ervaren taaltrainers ook in de avond voor je klaar.
 • Intensief of verspreid
  Volg een taalcursus meerdere dagen achter elkaar of verspreid je taaltraining over een langere periode.
 • Meer dan taal
  Onze taaltrainers zijn veelal native speakers en hebben aandacht voor culturele aspecten en de omgangsvormen in de doeltaal.
Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden.

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).