Taalcursus Roemeens

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is Roemeens geen Slavische taal maar een Romaanse. De Roemeense taal is verwant aan talen zoals Spaans en Frans, talen die voor ons dus een stuk bekender zijn. Hierdoor is het voor veel mensen makkelijker om de Roemeense taal te leren. In een cursus Roemeens van EBC volgt u Roemeense lessen om de taal onder de knie te krijgen. Als u een taalcursus Roemeens volgt bij EBC, dan kent het Roemeens straks geen geheimen meer voor u!

Roemeens effectief leren

In de Roemeense cursus van EBC leert u alle facetten van de Roemeense taal. Naast het leren spreken van deze taal komt ook de grammatica uitbundig aan bod. EBC verzorgt diverse Roemeense cursussen op ieder gewenst niveau. Of u nu een beginner bent en de basis van de Roemeense taal wilt leren, of al gevorderd bent en Roemeense lessen wilt volgen om de taal tot in de puntjes te beheersen. Wij helpen u, ongeacht uw niveau, bij het samenstellen van de taalcursus Roemeens die bij u past.

Roemeense taal leren

In de taalcursus Roemeens van EBC maakt u doelmatig kennis met het leren spreken van de Roemeense taal. Onze native taaltrainers helpen u bij het behalen van de doelstelling die u wenst te bereiken. Uw leerdoelen en niveau bepalen in de inhoud van de cursus Roemeens. Zo is er voor iedereen een passende cursus Roemeens en zo zult u de Roemeense taal leren in uw eigen tempo.

Bent u enthousiast en u wilt een de doelgericht Roemeens leren spreken? Bekijk hieronder ons aanbod aan taalcursussen.

Cursus Roemeens bij EBC Talen

 
Trainingen Info
Spoed cursus Roemeens Een spoed cursus Roemeens bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgend zijn of een pauze hebben tussen de dagen.
Semi-spoed cursus Roemeens Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Roemeens brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Roemeens volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Roemeens In vijf dagen de Roemeense taal leren? Met de All-in cursus Roemeens volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Roemeens Taalcursus Roemeens voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Roemeens Wilt u duidelijk Roemeens leren spreken om dit toe te passen in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid cursus Roemeens Wilt u Roemeense lessen volgen om duidelijke teksten kunnen schrijven in het Roemeens ?
Opfris- en opstap taalcursus Roemeens In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Roemeens leren, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.
Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Roemeens. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.