Taalcursus Roemeens

Ontdek de taal van de Roemenen samen met EBC. Met onze taalcursus Roemeens kent het Roemeens voor u straks geen geheimen meer. In een taalcursus Roemeens helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Roemeens van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Roemeens. In een taalcursus Roemeens neemt EBC u mee in alle facetten van deze Oost-Europese taal.

Cursus Roemeens

Of u nu een cursus Roemeens wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Roemeens echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Roemeens kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Roemeens voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Roemeens. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Roemeens die u écht verder helpt.

Roemeens doelgericht leren

In de taalcursus Roemeens maakt u bij EBC effectief kennis met het Roemeens. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Roemeens) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Roemeens als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Roemeens volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Roemeens bij EBC Talen.

Taalcursus Roemeens bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Roemeens Een spoed cursus Roemeens bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Roemeens Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Roemeens brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Roemeens volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Roemeens In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Roemeens volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Roemeens Taalcursus Roemeens voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Roemeens Duidelijk Roemeens spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Duits Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Roemeens ?
Opfris- en opstap cursus Roemeens In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Roemeens , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Roemeens. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.

Ons aanbod