Taalcursus Russisch

Plannen om een boek van Tolstoj in de originele taal te lezen of een bezoek aan St. Petersburg te brengen? Welk doel u ook heeft om Russisch te leren, EBC leert het u. In een taalcursus Russisch helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Russisch van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Russisch. In een taalcursus Russisch neemt EBC u mee in alle facetten van het Russisch.

Cursus Russisch

Of u nu een cursus Russisch wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Russisch echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Russisch kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Russisch voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Russisch. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Russisch die u écht verder helpt.

Russisch doelgericht leren

In de taalcursus Russisch maakt u bij EBC effectief kennis met het Russisch. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Russisch) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Russisch als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Russisch volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Russisch bij EBC Talen.

Taalcursus Russisch bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Russisch Een spoed cursus Russisch bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Russisch Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Russisch brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Russisch volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Russisch In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Russisch volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Russisch Taalcursus Russisch voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Russisch Duidelijk Russisch spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Opfris- en opstap cursus Russisch In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Russisch, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Russisch. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.