Taalcursus Russisch

Plannen om een boek van Tolstoj in de originele taal te lezen of een bezoek aan St. Petersburg te brengen? Welk doel u ook heeft om Russisch te leren, bij EBC kunt u snel Russisch leren. In een cursus Russisch helpt EBC u de Russische taal van A tot Z snel te leren. In de Russische taalcursus van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Russisch. In een taalcursus Russisch neemt EBC u mee in alle facetten van het Russisch.

Cursus Russisch volgen

EBC Talen biedt Russische cursussen aan voor ieder niveau. U kunt verschillende redenen hebben om een taal cursus Russisch te volgen, en daarnaast begrijpen wij dat doelen met betrekking tot het leren van de Russische taal kunnen verschillen. Wat uw doel ook is, voor de taalcursus Russisch kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Russisch voor u samen. Dat doen we samen met u. Wilt u bijvoorbeeld het Russisch alfabet leren, Russische privéles volgen of snel Russisch leren? Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in de taal en passen de Russische les hier op aan. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de Russische les waarmee u écht voortgang kunt boeken.

De Russische taal doelgericht leren

De Russische taal is een van de grootste talen ter wereld. In de taalcursus Russisch maakt u bij EBC effectief kennis met het Russisch leren. Onder leiding van onze taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Russisch) wordt u snel op weg geholpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel iedereen die net begint met het leren van de Russische taal als voor iedereen die de Russische taal perfect wil beheersen.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Russisch volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een Russische cursus bij EBC Talen.

Taalcursus Russisch bij EBC Talen

 
Trainingen Info
Spoed cursus Russisch Een snelcursus Russisch bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoed cursus Russisch Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Russisch brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. U volgt deze Russische snelcursus in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Russisch In vijf dagen een taal leren? Met de All-in Russische taalcursus volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles Russisch.
Incompany taalcursus Russisch Wilt u dat uw medewerkers de Russische taal leren? Bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor kunnen uw medewerkers een cursus Russisch volgen. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Russisch Met Russische les leert u duidelijk Russisch spreken in een zakelijke en/of technische omgeving.
Opfris- en opstap cursus Russisch In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met het leren van de Russische taal, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

FAQ

Hoe Russisch leren?

Russisch is een Slavische taal en wordt in veel landen gesproken. De woordenschat heeft veel overeenkomsten met het Nederlands, de grammatica is echter heel anders. Het Russisch kent geen dialecten, zodra je Russisch kunt spreken, kan je overal terecht. Het cyrillische alfabet kent 33 letters en is gebaseerd op het Griekse schrift. De vele medeklinkers achter elkaar maakt het lastig om de woorden uit te spreken. Maar neem de tijd en spreek alle medeklinkers achter elkaar uit. Oefening baart kunst!

Is Russisch leren moeilijk?

Russisch leren is niet heel moeilijk. Het alfabet van 33 letters is overzichtelijk. Daarnaast kent het Russisch veel leenwoorden uit het Engels, Frans, Duits en ook Nederlands. De grammatica is wel wat lastiger. Er zijn veel regels, maar weinig uitzonderingen. Het ontbreken van lidwoorden en de variabele zinsvolgorde maakt het weer makkelijker. In vergelijking met andere Slavische talen is het Russisch goed te doen.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.