Cursus Russisch? Volg een Russische taalcursus bij EBC!

Taalcursus Russisch

Plannen om een boek van Tolstoj in de originele taal te lezen of een bezoek aan St. Petersburg te brengen? Welk doel u ook heeft om Russisch te leren, bij EBC kunt u snel Russisch leren. In een cursus Russisch helpt EBC u de Russische taal van A tot Z snel te leren. In de Russische taalcursus van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Russisch. In een taalcursus Russisch neemt EBC u mee in alle facetten van het Russisch.

Cursus Russisch volgen

EBC Talen biedt Russische cursussen aan voor ieder niveau. U kunt verschillende redenen hebben om een taal cursus Russisch te volgen, en daarnaast begrijpen wij dat doelen met betrekking tot het leren van de Russische taal kunnen verschillen. Wat uw doel ook is, voor de taalcursus Russisch kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Russisch voor u samen. Dat doen we samen met u. Wilt u bijvoorbeeld het Russisch alfabet leren, Russische privéles volgen of snel Russisch leren? Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in de taal en passen de Russische les hier op aan. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de Russische les waarmee u écht voortgang kunt boeken.

De Russische taal doelgericht leren

De Russische taal is een van de grootste talen ter wereld. In de taalcursus Russisch maakt u bij EBC effectief kennis met het Russisch leren. Onder leiding van onze taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Russisch) wordt u snel op weg geholpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel iedereen die net begint met het leren van de Russische taal als voor iedereen die de Russische taal perfect wil beheersen.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Russisch volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een Russische cursus bij EBC Talen.

Taalcursus Russisch bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Russisch Een snelcursus Russisch bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoed cursus Russisch Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Russisch brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. U volgt deze Russische snelcursus in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Russisch In vijf dagen een taal leren? Met de All-in Russische taalcursus volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles Russisch.
Incompany taalcursus Russisch Wilt u dat uw medewerkers de Russische taal leren? Bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor kunnen uw medewerkers een cursus Russisch volgen. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Russisch Met Russische les leert u duidelijk Russisch spreken in een zakelijke en/of technische omgeving.

 

FAQ

Hoe Russisch leren?

Russisch is een Slavische taal en wordt in veel landen gesproken. De woordenschat heeft veel overeenkomsten met het Nederlands, de grammatica is echter heel anders. Het Russisch kent geen dialecten, zodra je Russisch kunt spreken, kan je overal terecht. Het cyrillische alfabet kent 33 letters en is gebaseerd op het Griekse schrift. De vele medeklinkers achter elkaar maakt het lastig om de woorden uit te spreken. Maar neem de tijd en spreek alle medeklinkers achter elkaar uit. Oefening baart kunst!

Is Russisch leren moeilijk?

Russisch leren is niet heel moeilijk. Het alfabet van 33 letters is overzichtelijk. Daarnaast kent het Russisch veel leenwoorden uit het Engels, Frans, Duits en ook Nederlands. De grammatica is wel wat lastiger. Er zijn veel regels, maar weinig uitzonderingen. Het ontbreken van lidwoorden en de variabele zinsvolgorde maakt het weer makkelijker. In vergelijking met andere Slavische talen is het Russisch goed te doen.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).