“Ik heb veel geleerd in mijn lessen
Engels bij EBC en ga daardoor met
vertrouwen mijn HAVO-examen in.”


Thom van den Eijnden

 

“Waarom een BeWise Training bij EBC?
Omdat ik nu een stevige basiskennis heb! “


Tjitske Statema

Scholieren & studenten bij EBC: BeWise Trainingen!

Nederlands-Engels-Frans-Duits-Spaans

Moet je een examen doen en ben je bang dat je huidige taalniveau niet toereikend is om te kunnen slagen? Ga je een (vervolg)opleiding doen en mis je vooropleiding in een taal? Ook als je in het geheel geen kennis van de betreffende taal hebt of deze al na één of twee jaar scholing hebt laten vallen, zal de intensieftraining van EBC je helpen succesvol te zijn.

Programma

  • Vijf bijeenkomsten van 2 uur privéles die je kunt starten en volgen wanneer je maar wilt.
  • Elke dag van de week minimaal 2 uur Assisted Learning in de multimediaruimte van EBC, een oefenprogramma dat je helpt je woordenschat uit te breiden en grammatica te verbeteren.

Je kunt dit programma over maximaal vijf weken spreiden maar ook de privélessen versneld volgen, bijvoorbeeld in slechts één of twee weken.

Als je de training hebt gevolgd…..

  1. kun je een taal volgen op een vervolgopleiding bijvoorbeeld HAVO, VWO, MBO of HBO.
  2. ben je (beter) voorbereid om deel te nemen aan een examen.

Cursuskosten

5 keer 2 uur privéles en elke dag van de week minimaal 2 uur Assisted Learning met persoonlijke begeleiding € 995,- inclusief boeken en overig lesmateriaal.

Meer weten of afspreken?

Bel 0164-265679 of mail ebctalen@ebc.nl en we vertellen je graag meer. Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak maken voor een intake. We bespreken dan met je wat je precies nodig hebt om te kunnen slagen voor een examen of om te worden toegelaten tot een vervolgopleiding. Het spreekt voor zich dat een inleiding gratis en vrijblijvend is.

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

CEDEO-klanttevredenheid: 100%!

Bekijk hier het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek en lees waarom onze klanten zo tevreden zijn.

BEKIJK HET ONDERZOEK

Online workshop Correct Schrijven

In het eerste kwartaal van 2020 hebben we meerdere malen, met succes, de workshop Correct Schrijven verzorgd.
We hebben deze workshop nu opgesplitst in twee korte online workshops van 1,5 uur inclusief ruimte voor specifieke taalvragen.

MEER OVER DE WORKSHOP

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Bulgaars. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.