“Ik heb veel geleerd in mijn lessen
Engels bij EBC en ga daardoor met
vertrouwen mijn HAVO-examen in.”


Thom van den Eijnden

“Waarom een BeWise Training bij EBC?
Omdat ik nu een stevige basiskennis heb! “


Tjitske Statema

Scholieren & studenten bij EBC: BeWise Trainingen!

Nederlands-Engels-Frans-Duits-Spaans

 

 

Moet je een examen doen en ben je bang dat je huidige taalniveau niet toereikend is om te kunnen slagen? Of ga je een (vervolg)opleiding doen en mis je vooropleiding in een taal?
Ook als je in het geheel geen kennis van de betreffende taal hebt of deze al na één of twee jaar scholing hebt laten vallen, zal deze training van EBC je helpen succesvol te zijn. 

Programma

Het programma beslaat in totaal 10 weken en omvat:

  • Om de week 2 uur privéles met een docent. De lessen kunnen bij EBC of online worden gevolgd.
  • Elke week 2 uur Assisted Learning in de multimediaruimte van EBC. Assisted Learning is een oefenprogramma waarin je onder begeleiding taalmeters gaat maken en je grammatica gaat verbeteren.
  • 3 maanden toegang tot EBC e-learning waardoor je ook thuis extra taalmeters kunt maken en kunt oefenen.

 Als je de training hebt gevolgd…..

  1. kun je een taal volgen op een vervolgopleiding bijvoorbeeld havo, vwo, mbo of hbo.
  2. ben je (beter) voorbereid om deel te nemen aan een examen.

 

Cursuskosten

€ 995,- inclusief privélessen, Assisted Learning, e-learning en overig lesmateriaal.

 Meer weten of afspreken?

Bel 0164-265679 of mail ebctalen@ebc.nl en we vertellen je graag meer.
Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak maken voor een intake. We bespreken dan met je wat je precies nodig hebt om te kunnen slagen voor een examen of om te worden toegelaten tot een vervolgopleiding. De intake is gratis.

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Correct Schrijven Nederlands

Het team van EBC verzorgt succesvolle  workshops Correct Schrijven. De workshops Correct Schrijven Nederlands zijn nu opgesplitst in 7 online modules van 10 à 15 minuten per onderwerp + oefeningen en opdrachten.
De deelnemers krijgen via een inlogcode toegang tot de modules en kunnen deze op kantoor of thuis volgen. Op aanvraag, of uiterlijk drie maanden na inschrijving, ontvangt de deelnemer een tweede inlogcode voor een digitale eindtoets. Zodra de toets gemaakt is ontvangt de deelnemer per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

MEER OVER DE WORKSHOP

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië