“Ik heb veel geleerd in mijn lessen
Engels bij EBC en ga daardoor met 
vertrouwen mijn HAVO-examen in.”


Thom van den Eijnden

“Waarom een talenboost bij EBC?
Omdat ik nu een stevige basiskennis heb! “


Tjitske Statema

Scholieren en studenten bij EBC

Haal nu je Engels, Frans, Duits, Nederlands of Spaans op!
Lukt het je maar niet om het gewenste cijfer voor een of meer van de talen op school te halen? Dan is het nu tijd voor de ‘talenboost-plus’ bij EBC!

Hoe werkt dat?

Je komt zo vaak als je wilt naar onze multimediaruimte. Er is altijd een deskundige taalassistente aanwezig om je te helpen. Daarnaast werk je een dagdeel per maand intensief met een docent. Voor €95,00 per taal per maand kun je wanneer je maar wilt aan de taal van je keuze en dus ook aan betere cijfers werken.

Wat bieden we je?
Een beeldscherm, een toetsenbord, een headset en veel woordenschat en grammatica, met duidelijke uitleg op jouw niveau en ondersteuning van een docent bij je spreekvaardigheid. Misschien heb je moeite met woordvolgorde, of snap je juist niets van het vervoegen van werkwoorden. Aan de hand van leuke computerprogramma’s plus een dagdeel per maand een intensieve les met een docent, helpen wij je om je talenkennis en je schoolcijfers te verbeteren!

Kies je liever voor de variant zonder maandelijkse begeleiding van een docent, kies dan voor de reguliere talenboost. Dat kost je €45,- per maand.

En als ik meer talen wil doen?
Geen punt! Wel één tegelijk. Als je op het gewenste niveau bent voor één taal kun je zonder extra kosten verder gaan met een andere taal.

Hoe vaak word ik verwacht?
We verwachten je minimaal 1 keer per week voor minimaal 1 uur. Als je vaker of langer wilt komen ben je van harte welkom. Wij zijn zelfs in de meeste schoolvakanties open!

Wanneer kan ik terecht?

Maandag9.00-20.00 uur
Dinsdag9.00-20.00 uur
Woensdag9.00-20.00 uur
Donderdag9.00-20.00 uur
Vrijdag9.00-16.00 uur

We spreken een rooster met je af op basis van je lesrooster op school en andere verplichtingen die je hebt zoals sport of muziekles. Het rooster kan altijd worden aangepast als er een feestje of een reisje tussenkomt.

Hoe schrijf ik me in?
Door bijgaand inschrijfformulier in te vullen en aan EBC te sturen.

Wanneer kan ik beginnen?
Wanneer wil je beginnen?

En als ik wil stoppen?
Dan laat je dat 1 maand van tevoren weten door ons een mail met leesbevestiging te sturen.

Hoe is het geregeld met de betaling?

Dat gaat met een maandelijkse incasso waar je ouders of verzorgers voor moeten tekenen.

Wil je meer weten over de talenboost van EBC Taleninstituut?

EBC Taleninstituut
Keldermanslaan 3, 4611 AL Bergen op Zoom
T: 0164 26 56 79
E: [email protected]

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

CEDEO-klanttevredenheid 9,3!

Bekijk hier het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek en lees waarom onze klanten zo tevreden zijn.

 

Diverse subsidies mogelijk

EBC biedt op maat gemaakte taaltrainingen voor diverse branches (vb. AGF-sector) en voor alle niveaus en functies. Hiervoor zijn diverse subsidies mogelijk, waarmee tot wel 50% van de cursuskosten worden vergoed. Ook scholingsvouchers zijn bij EBC geldig.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Bulgaars. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.