Inburgering

EBC Talen verzorgt inburgeringslessen van taalniveau A0 t/m B2. In kleine groepen van maximaal 12 deelnemers worden inburgeraars voorbereid op het inburgeringsexamen, staatsexamen I (STEX I) en/of staatsexamen II (STEX II). De inburgeringslessen worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde NT2-docenten die de kwaliteit van de lessen waarborgen.

Intake

Voorafgaand nemen we met elke inburgeraar een mondelinge en schriftelijke intake af voor het bepalen van het instapniveau en de leermogelijkheden. Op basis van de intake bekijken we welk cursustraject aansluit en creëren we groepen van dezelfde taalniveaus waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback van onze betrokken docenten.

Kleinschalig

Inburgeringslessen in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers van hetzelfde niveau waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

Gecertificeerd

De inburgeringslessen worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde NT2-docenten die de kwaliteit van de lessen waarborgen.

Volledig traject

Bij EBC Talen is het mogelijk om lessen te volgen voor het inburgeringsexamen, Staatsexamen I en Staatsexamen II.

Alle niveaus

Inburgeringslessen van taalniveau A0 t/m B2.

Extra ondersteuning

Naast de groepslessen is het mogelijk om individueel gebruik te maken van Study Support voor extra oefeningen en uitleg.

Individuele intake

Voorafgaand nemen we een intake af voor het bepalen van het instapniveau en de leermogelijkheden.

Study Support

Naast de groepslessen kunnen de cursisten gebruikmaken van Study Support op ons instituut of thuis. Tijdens Study Support is er voor de cursisten de mogelijkheid om extra met de Nederlandse taal te oefenen door middel van studiemateriaal dat aansluit op de lessen en door het maken van oefenexamens. Bij de Study Support staat er een ervaren team klaar dat de inburgeraar kan helpen met het extra oefenmateriaal, het huiswerk uit de les of met het maken van oefenexamens.

Lesmethode en e-learning

Op basis van de intake wordt er bepaald welke lesmethode aansluit bij de cursist. We werken met erkende lesmethodes en e-learning modules die speciaal gericht zijn op inburgering.

EBC Taleninstituut

Expats en arbeidsmigranten

Arbeidsmigranten en expats hebben geen inburgeringsplicht. Op de werkvloer of in hun functie kan het voor arbeidsmigranten en expats echter wel essentieel of waardevol zijn om te kunnen communiceren in de Nederlandse taal. Voor deze doelgroep zijn incompany taaltrainingen of een andere taaltraining op maat passend.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een inburgeringscursussen bij EBC Talen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Deze organisaties gingen je voor

EBC Talen heeft onder andere voor deze bedrijven taaltrainingen verzorgd:

““Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!“

Evelien Oranje

HR Graphic Packaging

“Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!”

Tessa Hartog

HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”

Guido Alderliesten

HR Consultant Polytec

FAQ

EBC Talen verzorgt kwalitatieve en op maat gemaakte taaltrainingen. Lees hiernaast de antwoorden op veel gestelde vragen over taaltrainingen van EBC Talen.

Is je vraag niet beantwoord of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Kan een inburgeraar bij een bestaande groep instromen?

Ja. Gedurende het jaar starten er groepen. Een inburgeraar kan na een intake eventueel bij een bestaande groep instromen, afhankelijk van het taalniveau en de leerbaarheid.

Zijn de inburgeringslessen ook individueel mogelijk?

Ja, een privé inburgeringsles is ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zijn de inburgeringslessen ook voor expats en arbeidsmigranten?

Expats en arbeidsmigranten hebben geen inburgeringsplicht. Voor hen adviseren wij een taaltraining Nederlands incompany of een taaltraining op maat.

Op welke locaties vinden er inburgeringslessen plaats?

We verzorgen inburgeringslessen voor groepen op ons instituut in Bergen op Zoom en op externe locaties in Roosendaal en Etten-Leur.

Incompany taaltraining

Taalcursus voor je medewerkers, op jouw bedrijfslocatie of online.

Individuele taaltraining

Een individuele taalcursus incompany, online of op ons instituut, met alle focus op jouw leerdoelen.

Online classroom

Een kwalitatieve taaltraining van één van onze ervaren taaltrainers, gewoon online.

Taaltraining op maat

Samen met jou maken we een cursus op maat. Afgestemd op je niveau, doelen, bedrijfstaal en agenda.

Taalcursus Nederlands

Nederlands (op de werkvloer)

Voor expats, arbeidsmigranten of voor professionals die zakelijker willen schrijven. Creëer een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt.

Inburgering

Inburgeringslessen van taalniveau A0 t/m B2 van gecertificeerde NT2-docenten.

Klaar om aan de slag te gaan?

Vraag een intake of meer informatie aan