Taalcursus volgen

Wilt u een taalcursus volgen in een taal die niet op onze website is aangegeven? Dat kan. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook een taalcursus Zweeds of cursus Noors.  We zijn flexibel, denken in mogelijkheden en zijn u heel graag van dienst. Bel of mail ons met uw vraag, zodat we u kunnen laten weten hoe wij u kunnen helpen.

Cursus bij EBC: Een persoonlijke taaltraining op maat

Want of u nu een taal wilt leren met een zakelijk doel, om u verstaanbaar te maken tijdens uw vakantie of om een ver familielid te kunnen begroeten: voor elk soort cursus kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste taalcursus voor u samen.

Dat doen we samen met u. Wij luisteren namelijk heel goed naar wat u ons vertelt over wie u bent, wat u nodig hebt en vooral: wat ú wilt kunnen in een vreemde taal. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus die u écht verder helpt.

Leermethode en middelen

Bij ons taleninstituut zijn er veel verschillende mogelijkheden voor de taalcursus die u zoekt. Zo kunt u intensieve training volgen met dagen van 9 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds. Of juist tijdens bepaalde dagdelen. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt, wij adviseren u natuurlijk graag over de inhoud en de planning.

  • We beschikken over de allerbeste taaltrainers -stuk-voor-stuk native speakers- die u op weg helpen in een nieuwe taal of om de puntjes op de ‘i’ te zetten.
  • Naast het volgen van privélessen kunt u zich in onze multimediaruimte, begeleid door uitstekende taalassistenten, richten op het leren van woordenschat en grammatica op uw specifieke niveau.
  • U kunt ook thuis of onderweg inloggen op ons e-learningprogramma vol interactieve oefeningen en handig audio- en videomateriaal, om extra te oefenen.

Taalcursus bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus

Een spoed cursus bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen

Semi-spoed cursus Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Taalcursus voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Duidelijk taal spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in elke taal?
Opfris- en opstap cursus In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met de gewenste taal, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).