ook Taleninstituut EBC in Bergen op Zoom

EBC Taleninstituut
Keldermanslaan 3, 4611 AL Bergen op Zoom
T: 0164 26 56 79
E: ebctalen@ebc.nl

Vertaler, tolk of cursus? EBC geeft u graag vrijblijvend advies

EBC Taleninstituut verzorgt voor u een op maat gemaakte cursus, levert u een uitstekende vertaling door een native vertaler of zorgt ervoor dat u wordt bijgestaan door een ervaren tolk. Bel voor uw vragen over een cursus of de mogelijkheden van EBC Taleninstituut naar 0164 26 56 79 of mail naar lvkerkhof@ebc.nl en ontvang gratis en vrijblijvend een goed advies over een voor u geschikte cursus, het inschakelen van een vertaler of tolk.

Cursus bij EBC: start met een intake of proefles

U bent bij EBC Taleninstituut altijd welkom om eens rond te kijken. Wilt u op een laagdrempelige manier kennis maken met een cursus? Bel naar 0164 26 56 79 of mail naar lvkerkhof@ebc.nl voor de mogelijkheden van een intake of proefles.

EBC Taleninstituut zorgt voor een op uw maat gemaakte cursus in een vreemde taal, een professionele native vertaler of ervaren tolk.

Klik hier om direct een aanvraag voor uw taalscholing te doen.
Wij nemen na ontvangst van het formulier zo spoedig mogelijk contact met u op.

Volg EBC Teleninstituut ook via  of  om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

CEDEO-klanttevredenheid: 100%!

Bekijk hier het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek en lees waarom onze klanten zo tevreden zijn.

BEKIJK HET ONDERZOEK

Diverse subsidies mogelijk

EBC biedt op maat gemaakte taaltrainingen voor diverse branches (vb. AGF-sector) en voor alle niveaus en functies. Hiervoor zijn diverse subsidies mogelijk, waarmee tot wel 50% van de cursuskosten worden vergoed. Ook scholingsvouchers zijn bij EBC geldig.

MEER OVER SUBSIDIES