Taleninstituut EBC in Bergen op Zoom

EBC Taleninstituut
Keldermanslaan 3, 4611 AL Bergen op Zoom
T: 0164 26 56 79
E: ebctalen@ebc.nl

Vertaler, tolk of cursus? EBC geeft u graag vrijblijvend advies

EBC Taleninstituut verzorgt voor u een op maat gemaakte cursus, levert u een uitstekende vertaling door een native vertaler of zorgt ervoor dat u wordt bijgestaan door een ervaren tolk. Bel voor uw vragen over een cursus of de mogelijkheden van EBC Taleninstituut naar 0164 26 56 79 of mail naar ebctalen@ebc.nl en ontvang gratis en vrijblijvend een goed advies over een voor u geschikte cursus, het inschakelen van een vertaler of tolk.

Cursus bij EBC: start met een intake of proefles

U bent bij EBC Taleninstituut altijd welkom om eens rond te kijken. Wilt u op een laagdrempelige manier kennis maken met een cursus? Bel naar 0164 26 56 79 of mail naar ebctalen@ebc.nl voor de mogelijkheden van een intake of proefles.

EBC Taleninstituut zorgt voor een op uw maat gemaakte cursus in een vreemde taal, een professionele native vertaler of ervaren tolk.

Klik hier om direct een aanvraag voor uw taalscholing te doen.
Wij nemen na ontvangst van het formulier zo spoedig mogelijk contact met u op.

Volg EBC Taleninstituut ook via  of  om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Correct Schrijven Nederlands

Het team van EBC verzorgt succesvolle  workshops Correct Schrijven. De workshops Correct Schrijven Nederlands zijn nu opgesplitst in 7 online modules van 10 à 15 minuten per onderwerp + oefeningen en opdrachten.
De deelnemers krijgen via een inlogcode toegang tot de modules en kunnen deze op kantoor of thuis volgen. Op aanvraag, of uiterlijk drie maanden na inschrijving, ontvangt de deelnemer een tweede inlogcode voor een digitale eindtoets. Zodra de toets gemaakt is ontvangt de deelnemer per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

MEER OVER DE WORKSHOP