Taleninstituut EBC in Bergen op Zoom

EBC Taleninstituut
Keldermanslaan 3, 4611 AL Bergen op Zoom
T: 0164 26 56 79
E: ebctalen@ebc.nl

Vertaler, tolk of cursus? EBC geeft u graag vrijblijvend advies

EBC Taleninstituut verzorgt voor u een op maat gemaakte cursus, levert u een uitstekende vertaling door een native vertaler of zorgt ervoor dat u wordt bijgestaan door een ervaren tolk. Bel voor uw vragen over een cursus of de mogelijkheden van EBC Taleninstituut naar 0164 26 56 79 of mail naar ebctalen@ebc.nl en ontvang gratis en vrijblijvend een goed advies over een voor u geschikte cursus, het inschakelen van een vertaler of tolk.

Cursus bij EBC: start met een intake of proefles

U bent bij EBC Taleninstituut altijd welkom om eens rond te kijken. Wilt u op een laagdrempelige manier kennis maken met een cursus? Bel naar 0164 26 56 79 of mail naar ebctalen@ebc.nl voor de mogelijkheden van een intake of proefles.

EBC Taleninstituut zorgt voor een op uw maat gemaakte cursus in een vreemde taal, een professionele native vertaler of ervaren tolk.

Klik hier om direct een aanvraag voor uw taalscholing te doen.
Wij nemen na ontvangst van het formulier zo spoedig mogelijk contact met u op.

Volg EBC Taleninstituut ook via  of  om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Correct Schrijven Nederlands

Het team van EBC verzorgt succesvolle  workshops Correct Schrijven. De workshops Correct Schrijven Nederlands zijn nu opgesplitst in 7 online modules van 10 à 15 minuten per onderwerp + oefeningen en opdrachten.
De deelnemers krijgen via een inlogcode toegang tot de modules en kunnen deze op kantoor of thuis volgen. Op aanvraag, of uiterlijk drie maanden na inschrijving, ontvangt de deelnemer een tweede inlogcode voor een digitale eindtoets. Zodra de toets gemaakt is ontvangt de deelnemer per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

MEER OVER DE WORKSHOP

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië