Taalcursus Italiaans

Er is geen volk dat het leven meer viert dan de Italianen. Met heerlijk eten, prachtige kleding en aandacht voor familie en elkaar. Hun taal is daarbij onmisbaar. Wilt u meer deel uitmaken van de Italiaanse cultuur door het leren spreken van de Italiaanse taal? Dompel u dan onder in het bruisende Italiaans met een taalcursus Italiaans van EBC. In een taalcursus Italiaans neemt EBC u mee in alle facetten van de Italiaanse taal: lezen, schrijven en spreken.

Cursus Italiaans

Een Italiaanse taalcursus volgt u voor diverse doelen. Wilt u op vakantie een glaasje vino kunnen bestellen, of wilt u Italiaans leren spreken om u tijdens een zakelijke meeting verstaanbaar te maken? EBC Taleninstituut biedt een breed scala aan de taalcursus Italiaans, zoals privé cursussen en spoedcursussen, zodat ieder doel met een andere aanpak bereikt wordt. Italiaanse lessen zijn er voor iedereen, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag samen met u de juiste cursus Italiaans voor u samen. Door te luisteren naar wat u wilt bereiken met een Italiaanse taalcursus, krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Italiaans die u écht verder helpt.

Italiaans doelgericht leren

Bij EBC maakt u effectief kennis met de Italiaanse taal. Doordat wij beschikken over taaltrainers die naast het geven van Italiaanse cursussen ook stuk-voor-stuk native speakers zijn, wordt u snel op weg geholpen met de doelstelling die door u is opgesteld. Voor zowel het onder de knie krijgen van de Italiaanse taal als beginner, tot het puntjes op de ‘i’ zetten als gevorderde. Wilt u een doelgerichte taalcursus Italiaans volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Italiaans bij EBC Talen.

Italiaanse taalcursus bij EBC Talen

Trainingen Info
Italiaanse spoedcursus Een snelcursus Italiaans brengt u in korte tijd veel Italiaanse kennis bij bestaand uit dagen van 9 tot 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgend zijn of met een pauze.
Semi-spoed cursus Italiaans Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Italiaans zal u helpen om uw taalvaardigheid op gewenst niveau te krijgen. Over een langere periode volgt u de semi-spoed cursus Italiaans in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur. Deze periode heeft u zelf in de hand: volg bijvoorbeeld de cursus een dagdeel per week.
Complete taalcursus Italiaans In vijf dagen de Italiaanse taal leren? Met deze complete taalcursus Italiaans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Italiaans Deze incompany taalcursus Italiaans zorgt ervoor dat uw medewerkers de Italiaanse taal onder de knie krijgen. Deze talencursus Italiaans wordt verzorgt bij u op bedrijf of kantoor.
Zakelijk/technisch cursus Italiaans Italiaanse taal leren in een zakelijke en/of technische branche? EBC verzorgt trainingen op alle niveaus, voor alle branches en met succes!
Schrijfvaardigheid Italiaans Tijdens deze cursus leert u volledige teksten schrijven in het Italiaans.
Opfris- en opstap cursus Italiaans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u een start met het leren van de Italiaanse taal. Bepaal zelf het tempo en de tijden!
Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

FAQ

Waarom Italiaans leren?

Een Italiaanse taalcursus volgt u voor diverse doelen. Wilt u op vakantie een glaasje vino kunnen bestellen, of wilt u Italiaans leren spreken om u tijdens een zakelijke meeting verstaanbaar te maken? Er is een breed scala aan taalcursussen Italiaans, zoals privé cursussen en spoedcursussen, zodat ieder doel met een andere aanpak bereikt wordt. Italiaanse lessen zijn er voor iedereen, ongeacht uw (instap)niveau.

Hoe Italiaans leren?

Zodra u het doel van het Italiaans leren voor uzelf hebt vastgesteld, maakt u de keuze hoe u Italiaans wilt leren. Een snelcursus Italiaans geeft u op korte termijn resultaat. Een taal leer je vooral door veel te spreken. In een omgeving die veilig en vertrouwd aanvoelt, durf je sneller te spreken en fouten te maken. Een goede docent stelt je op je gemak en daagt je op verschillende manieren uit. Woorden blijven beter hangen met een beeld erbij en ook als het woorden zijn die je dagelijks gebruikt. Een cursus op maat bereikt snel en goed resultaat.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.