Taalcursus Italiaans

Er is geen volk dat het leven meer viert dan de Italianen. Met heerlijk eten, prachtige kleding en aandacht voor familie en elkaar. Hun taal is daarbij onmisbaar. Word er ook een beetje onderdeel van en dompel u onder in het bruisende Italiaans met een taalcursus Italiaans van EBC.  In een taalcursus Italiaans helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Italiaans van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Italiaans. In een taalcursus Italiaans neemt EBC u mee in alle facetten van de taal van de liefde.

Cursus Italiaans

Of u nu een cursus Italiaans wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Italiaans echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Italiaans kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Italiaans voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Italiaans. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Italiaans die u écht verder helpt.

Italiaans doelgericht leren

In de taalcursus Italiaans maakt u bij EBC effectief kennis met het Italiaans. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Italiaans) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Italiaans als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Italiaans volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Italiaans bij EBC Talen.

Taalcursus Italiaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Italiaans Een spoed cursus Italiaans bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Italiaans Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Italiaans brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Italiaans volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Italiaans In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Italiaans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Italiaans Taalcursus Italiaans voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Italiaans Duidelijk Italiaans spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Italiaans Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Italiaans ?
Opfris- en opstap Italiaans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Italiaans , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.
Upgrade cursus Italiaans (privélessen)

Verbeter uw taalvaardigheid in één maand! Elke dag een oefenprogramma van woordenschat en grammatica. Elke week oefent u 2 uur lang uw spreekvaardigheid met een privédocent.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

MEER INFORMATIE

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Italiaans. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.