Cursus Italiaans? Volg een complete Italiaanse taalcursus bij EBC!

Taalcursus Italiaans

Er is geen volk dat het leven meer viert dan de Italianen. Met heerlijk eten, prachtige kleding en aandacht voor familie en elkaar. Hun taal is daarbij onmisbaar. Wilt u meer deel uitmaken van de Italiaanse cultuur door het leren spreken van de Italiaanse taal? Dompel u dan onder in het bruisende Italiaans met een taalcursus Italiaans van EBC. In een taalcursus Italiaans neemt EBC u mee in alle facetten van de Italiaanse taal: lezen, schrijven en spreken.

Cursus Italiaans

Een Italiaanse taalcursus volgt u voor diverse doelen. Wilt u op vakantie een glaasje vino kunnen bestellen, of wilt u Italiaans leren spreken om u tijdens een zakelijke meeting verstaanbaar te maken? EBC Taleninstituut biedt een breed scala aan de taalcursus Italiaans, zoals privé cursussen en spoedcursussen, zodat ieder doel met een andere aanpak bereikt wordt. Italiaanse lessen zijn er voor iedereen, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag samen met u de juiste cursus Italiaans voor u samen. Door te luisteren naar wat u wilt bereiken met een Italiaanse taalcursus, krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Italiaans die u écht verder helpt.

Italiaans doelgericht leren

Bij EBC maakt u effectief kennis met de Italiaanse taal. Doordat wij beschikken over taaltrainers die naast het geven van Italiaanse cursussen ook stuk-voor-stuk native speakers zijn, wordt u snel op weg geholpen met de doelstelling die door u is opgesteld. Voor zowel het onder de knie krijgen van de Italiaanse taal als beginner, tot het puntjes op de ‘i’ zetten als gevorderde. Wilt u een doelgerichte taalcursus Italiaans volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Italiaans bij EBC Talen.

Taalcursus Italiaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Italiaans Tijdens een spoedcursus leer je meerdere dagen achter elkaar intensief Italiaans. Een week lang word je ondergedompeld in de taal op ons taleninstituut in Bergen op Zoom. De dagen zijn opeenvolgend of er zit een pauze tussen de dagen: wat voor jou uitkomt.
Semi-spoed cursus Italiaans Dit traject brengt je taalvaardigheid snel en doelgericht naar het gewenste niveau. Tijdens deze cursus wordt er wekelijks 2 uur (individuele) les gevolgd. De cursus wordt verspreid over een langere periode van vaak 10 of 15 weken.
Maatwerk training Italiaans Wanneer een spoed- of semi-spoedcursus niet passend is, ontwikkelen we een training op maat. Laat ons je wensen, doelen en agenda weten en we komen met een op maat gemaakt voorstel.
Incompany taalcursus Italiaans Taalcursus speciaal ontwikkeld voor jouw medewerkers. Onze taaltrainers geven de cursus bij jouw organisatie, online of op ons instituut. EBC Talen verzorgt incompany trainingen op alle niveaus, voor diverse branches, door heel Nederland.
Zakelijk/technisch cursus Italiaans Deze cursus is gericht op het zakelijk en/of technisch leren communiceren in het Italiaans.
Schrijfvaardigheid Italiaans Deze cursus is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Italiaans.

Locatie

EBC Talen verzorgt taaltrainingen incompany bij bedrijven door het hele land, online en op het taleninstituut in Bergen op Zoom. De keuze is aan jou!

 

FAQ

Waarom Italiaans leren?

Een Italiaanse taalcursus volgt u voor diverse doelen. Wilt u op vakantie een glaasje vino kunnen bestellen, of wilt u Italiaans leren spreken om u tijdens een zakelijke meeting verstaanbaar te maken? Er is een breed scala aan taalcursussen Italiaans, zoals privé cursussen en spoedcursussen, zodat ieder doel met een andere aanpak bereikt wordt. Italiaanse lessen zijn er voor iedereen, ongeacht uw (instap)niveau.

Hoe Italiaans leren?

Zodra u het doel van het Italiaans leren voor uzelf hebt vastgesteld, maakt u de keuze hoe u Italiaans wilt leren. Een snelcursus Italiaans geeft u op korte termijn resultaat. Een taal leer je vooral door veel te spreken. In een omgeving die veilig en vertrouwd aanvoelt, durf je sneller te spreken en fouten te maken. Een goede docent stelt je op je gemak en daagt je op verschillende manieren uit. Woorden blijven beter hangen met een beeld erbij en ook als het woorden zijn die je dagelijks gebruikt. Een cursus op maat bereikt snel en goed resultaat.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).