Taalcursus Frans

Merci, pain au chocolat, croissant, jus d’orange: u kent waarschijnlijk al veel meer woorden uit het Frans dan u denkt. Bij EBC leert u de rest! In uw eigen tempo en met uw eigen doelen. In een taalcursus Frans helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Frans van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Frans. In een taalcursus Frans neemt EBC u mee in alle facetten van de taal van de liefde.

Cursus Frans

Of u nu een cursus Frans wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Frans echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Frans kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Frans voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Frans. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Frans die u écht verder helpt.

Frans doelgericht leren

In de taalcursus Frans maakt u bij EBC effectief kennis met het Frans. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Frans) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Frans als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Frans volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Frans bij EBC Talen.

Taalcursus Frans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Frans Een spoed cursus Frans bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Frans Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Frans brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Frans volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Frans In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Frans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Frans Taalcursus Frans voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Frans Duidelijk Frans spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Frans Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Frans ?
Opfris- en opstap cursus Frans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Frans , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.
Upgrade cursus Frans (privélessen)

Verbeter uw taalvaardigheid in één maand! Elke dag een oefenprogramma van woordenschat en grammatica. Elke week oefent u 2 uur lang uw spreekvaardigheid met een privédocent.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Frans. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.