Taalcursus Frans

Er zijn vast al veel woorden die u (her)kent uit de Franse taal. Bij EBC leert u de rest! Wanneer u ervoor kiest om de Franse taal te leren bij EBC, leert u de taal in uw eigen tempo met uw eigen doel. Er zijn verschillende Franse taalcursussen die u kunt volgen die ervoor zullen zorgen dat u de Franse taal van A tot Z onder de knie krijgt. U zult kennis maken met de grammatica en de Franse uitspraak.

Cursus Frans volgen

Het maakt niet uit om wat voor reden u Frans wilt leren. Bij EBC kunt u ongeacht uw (instap)niveau terecht. Wij stellen graag voor u de juiste Franse cursus samen. Wij kijken naar uw doelen en aan de hand daarvan wordt voor u de juiste cursus samengesteld die u écht verder helpt.

 

Franse taal leren

Onze taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn – zullen u tijdens een Franse cursus snel op weg helpen bij uw gewenste doel. Dit geldt voor zowel het volledig nieuw leren van de Franse taal als het puntjes op de ‘i’ zetten. Wilt u een doelgerichte cursus Franse taal volgen? Bekijk dan hieronder onze verschillende mogelijkheden voor een Franse cursus bij EBC Talen.

Taalcursus Frans bij EBC Talen

Trainingen Info
Franse spoedcursus Deze snelcursus Frans bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgend zijn of met een pauze.
Semi-spoed cursus Frans Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Frans zal u helpen om uw taalvaardigheid op gewenst niveau te krigjen. U volgt deze Franse snelcursus in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode. Bijvoorbeeld een dagdeel per week.
Complete taalcursus Frans In vijf dagen Frans leren? Met deze complete taalcursus Frans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Frans Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers de Franse taal onder de knie krijgen? Deze incompany talencursus Frans wordt verzorgt bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en met succes!
Zakelijk/technisch cursus Frans Franse taal leren in een zakelijke en/of technische branche?
Schrijfvaardigheid Frans Tijdens deze cursus leert u volledige teksten schrijven in het Frans.
Opfris- en opstap cursus Frans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u een start met het leren van de Franse taal, waarbij u zelf uw tempo en tijden kunt bepalen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

FAQ

Hoe leer ik het beste Frans?

Het leren van een nieuwe taal kost tijd en vergt motivatie. Het gaat de een makkelijker af dan de ander. Maar iedereen is gebaat bij een cursus Frans. Elke week een uur, of vijf uur per dag, net naar gelang je agenda en de reden waarom je de taal wilt leren. Het is belangrijk om vaak en veel te oefenen én te praten. Het is niet erg om fouten te maken!

Waar wordt Frans gesproken?

Frans behoort tot de Romaanse talen en komt voort uit het Latijn. Er zijn over de hele wereld veel gebieden, landen en continenten te vinden waar Frans wordt gesproken, in totaal zijn het er 45: Frankrijk, Monaco, Waals Gewest (België), een deel van Zwitserland, Afrika (een groot deel van Noord-Afrika en bijna heel Centraal-Afrika), Madagascar, Canada (Oost-Canada als moedertaal en West-Canada als bestuurstaal), Vietnam en Frans-Guyana.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.