Cursus Frans? Volg een complete Franse taalcursus bij EBC!

Taalcursus Frans

Er zijn vast al veel woorden die u (her)kent uit de Franse taal. Bij EBC leert u de rest! Wanneer u ervoor kiest om de Franse taal te leren bij EBC, leert u de taal in uw eigen tempo met uw eigen doel. Er zijn verschillende Franse taalcursussen die u kunt volgen die ervoor zullen zorgen dat u de Franse taal van A tot Z onder de knie krijgt. U zult kennis maken met de grammatica en de Franse uitspraak.

Cursus Frans volgen

Het maakt niet uit om wat voor reden u Frans wilt leren. Bij EBC kunt u ongeacht uw (instap)niveau terecht. Wij stellen graag voor u de juiste Franse cursus samen. Wij kijken naar uw doelen en aan de hand daarvan wordt voor u de juiste cursus samengesteld die u écht verder helpt.

 

Franse taal leren

Onze taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn – zullen u tijdens een Franse cursus snel op weg helpen bij uw gewenste doel. Dit geldt voor zowel het volledig nieuw leren van de Franse taal als het puntjes op de ‘i’ zetten. Wilt u een doelgerichte cursus Franse taal volgen? Bekijk dan hieronder onze verschillende mogelijkheden voor een Franse cursus bij EBC Talen.

Taalcursus Frans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Frans Tijdens een spoedcursus leer je meerdere dagen achter elkaar intensief Frans. Een week lang word je ondergedompeld in de taal op ons taleninstituut in Bergen op Zoom. De dagen zijn opeenvolgend of er zit een pauze tussen de dagen: wat voor jou uitkomt.
Semi-spoed cursus Frans Dit traject brengt je taalvaardigheid snel en doelgericht naar het gewenste niveau. Tijdens deze cursus wordt er wekelijks 2 uur (individuele) les gevolgd. De cursus wordt verspreid over een langere periode van vaak 10 of 15 weken.
Maatwerk training Frans Wanneer een spoed- of semi-spoedcursus niet passend is, ontwikkelen we een training op maat. Laat ons je wensen, doelen en agenda weten en we komen met een op maat gemaakt voorstel.
Incompany taalcursus Frans Taalcursus speciaal ontwikkeld voor jouw medewerkers. Onze taaltrainers geven de cursus bij jouw organisatie, online of op ons instituut. EBC Talen verzorgt incompany trainingen op alle niveaus, voor diverse branches, door heel Nederland.
Cursus zakelijk Frans Deze cursus is gericht op het zakelijk en/of technisch leren communiceren in het Frans.
Schrijfvaardigheid Frans Deze cursus is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Frans.

Locatie

EBC Talen verzorgt taaltrainingen incompany bij bedrijven door het hele land, online en op het taleninstituut in Bergen op Zoom. De keuze is aan jou!

 

FAQ

Hoe leer ik het beste Frans?

Het leren van een nieuwe taal kost tijd en vergt motivatie. Het gaat de een makkelijker af dan de ander. Maar iedereen is gebaat bij een cursus Frans. Elke week een uur, of vijf uur per dag, net naar gelang je agenda en de reden waarom je de taal wilt leren. Het is belangrijk om vaak en veel te oefenen én te praten. Het is niet erg om fouten te maken!

Waar wordt Frans gesproken?

Frans behoort tot de Romaanse talen en komt voort uit het Latijn. Er zijn over de hele wereld veel gebieden, landen en continenten te vinden waar Frans wordt gesproken, in totaal zijn het er 45: Frankrijk, Monaco, Waals Gewest (België), een deel van Zwitserland, Afrika (een groot deel van Noord-Afrika en bijna heel Centraal-Afrika), Madagascar, Canada (Oost-Canada als moedertaal en West-Canada als bestuurstaal), Vietnam en Frans-Guyana.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).