Cursus Turks? Volg een Turkse taalcursus bij EBC!

Taalcursus Turks

Er zijn genoeg redenen om een cursus Turks te volgen. Turkije is namelijk een veelzijdig land. Wanneer u een taalcursus volgt bij EBC zult u in een korte tijd de taal onder de knie krijgen. U zult het ‘Türk alfabesi’ (Turks alfabet) en de grammatica stap voor stap oefenen en binnen de kortste keren heeft u de Turkse taal onder de knie.

Cursus Turks

Wilt u graag de Turkse taal leren maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Bij EBC kunt u met elk (instap)niveau beginnen aan de cursus Turks. Wij luisteren goed naar wat u wilt en wilt leren in de cursus en aan de hand daarvan krijgt u persoonlijk advies voor de Turkse cursus die u verder zal helpen.

Turks alfabet leren

Wanneer u kiest voor een Turkse taalcursus maakt u kennis met het Turks alfabet. De letters in het Turks alfabet worden anders geschreven dan dat u misschien gewend bent. Bij EBC zult u stapsgewijs kennis maken met alle Turkse letters, de schrijfwijze maar ook de uitspraak. Heeft u interesse in een doelgerichte taalcursus Turks? Bekijk dan hieronder de verschillende mogelijkheden voor een Turkse cursus bij EBC Talen.

Taalcursus Turks bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Turks Bij een spoedcursus Turks maakt u dagen van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt een aantal dagen achter elkaar les hebben of met een pauze tussen de dagen.
Semi-snelcursus Turks Wilt u snel Turks leren maar kunt u niet hele dagen vrij zijn? Dan kunt u de semi-snelcursus Turks volgen. Deze Turkse cursus brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. U kunt de snelcursus Turks volgen in dagdelen of avonden tussen 09:00 en 22:00 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Turks Wilt u in een korte tijd Turks leren? Wat dacht u van vijf dagen? Met de all-in taalcursus Turks volgt u overdag en ‘s avonds intensieve privéles.
Incompany taalcursus Turks Uw medewerkers de Tukse taal laten leren? Dat kan bij EBC of bij uw bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus en voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Turks Wilt u duidelijk Turks spreken in een zakelijke en/of technische omgeving? Met de zakelijke/technische cursus leert u om Turks te spreken in deze context.

FAQ

Hoe Turks leren?

Turks is een Altaïsche taal en heeft een alfabet van 29 letters. Turks wordt vooral in Turkije gesproken en is de enige officiële taal. De Turkse taal heeft geen voorvoegsels en geen lidwoorden. Door toevoegingen aan een woord krijgt het woord een andere betekenis. Ook kent de grammatica geen geslachten, zoals hij, zij en het. Kortom, voor Europeanen is het geen gemakkelijke taal om te leren. Maar oefening baart kunst!

Is Turks leren moeilijk?

De letters in het Turkse alfabet worden anders geschreven dan dat u gewend bent. U kunt stapsgewijs aan deze letters en de schrijfwijze wennen. Daarnaast is het een fonetische taal, je schrijft het zoals je het uitspreekt. Turks is heel consequent, heeft nauwelijks uitzonderingen zoals we gewend zijn in het Nederlands. Als u gemotiveerd bent, is het een prachtige taal om te leren en gaat het ook zeker lukken.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).