Taalcursus Turks

Turkije is een veelzijdig vakantieland en kent een groeiende, opkomende economie. Genoeg reden om een taalcursus Turks te volgen. In een Taalcursus Turks helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Turks van EBC maakt u kennis met het het ‘Türk alfabesi’ (Turks alfabet) en grammatica. In een taalcursus Turks neemt EBC u mee in deze fascinerende taal en krijgt u stapsgewijs kennis over het Turks alfabet.

Cursus Turks

Of u nu een cursus Turks wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon graag het Turks alfabet wilt begrijpen: voor de taalcursus Turks kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Turks voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Turks. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Turks die u écht verder helpt.

Turks alfabet leren

In de taalcursus Turks maakt u kennis met het Turks alfabet. De letters in het Turks alfabet worden anders geschreven dan dat u gewend bent. Stapsgewijs maakt u kennis met alle letters uit het Turks alfabet, de schrijfwijze en de uitspraak.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Turks volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Turks bij EBC Talen.

Taalcursus Turks bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Turks Een spoed cursus Turks bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Turks Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Turks brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Turks volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Turks In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Turks volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Turks Taalcursus Turks voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Turks Duidelijk Turks spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Opfris- en opstap cursus Turks In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Turks , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Turks. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.