Taalcursus Turks

Er zijn genoeg redenen om een cursus Turks te volgen. Turkije is namelijk een veelzijdig land. Wanneer u een taalcursus volgt bij EBC zult u in een korte tijd de taal onder de knie krijgen. U zult het ‘Türk alfabesi’ (Turks alfabet) en de grammatica stap voor stap oefenen en binnen de kortste keren heeft u de Turkse taal onder de knie.

Cursus Turks

Wilt u graag de Turkse taal leren maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Bij EBC kunt u met elk (instap)niveau beginnen aan de cursus Turks. Wij luisteren goed naar wat u wilt en wilt leren in de cursus en aan de hand daarvan krijgt u persoonlijk advies voor de Turkse cursus die u verder zal helpen. 

Turks alfabet leren

Wanneer u kiest voor een Turkse taalcursus maakt u kennis met het Turks alfabet. De letters in het Turks alfabet worden anders geschreven dan dat u misschien gewend bent. Bij EBC zult u stapsgewijs kennis maken met alle Turkse letters, de schrijfwijze maar ook de uitspraak. Heeft u interesse in een doelgerichte taalcursus Turks? Bekijk dan hieronder de verschillende mogelijkheden voor een Turkse cursus bij EBC Talen.

Taalcursus Turks bij EBC Talen

 
Trainingen Info
Spoedcursus Turks Bij een spoedcursus Turks maakt u dagen van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt een aantal dagen achter elkaar les hebben of met een pauze tussen de dagen.
Semi-snelcursus Turks Wilt u snel Turks leren maar kunt u niet hele dagen vrij zijn? Dan kunt u de semi-snelcursus Turks volgen. Deze Turkse cursus brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. U kunt de snelcursus Turks volgen in dagdelen of avonden tussen 09:00 en 22:00 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Turks Wilt u in een korte tijd Turks leren? Wat dacht u van vijf dagen? Met de all-in taalcursus Turks volgt u overdag en ‘s avonds intensieve privéles.
Incompany taalcursus Turks Uw medewerkers de Tukse taal laten leren? Dat kan bij EBC of bij uw bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus en voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Turks Wilt u duidelijk Turks spreken in een zakelijke en/of technische omgeving? Met de zakelijke/technische cursus leert u om Turks te spreken in deze context.
Opfris- en opstap cursus Turks De cursus is in 16 uur of in 32 uur te doen, verdeeld over 2 tot 10 weken. Wanneer u kiest voor deze Turkse cursus maakt u in onze multimediaruimte een start met de Turkse taal, waarbij u uw eigen tempo en lestijden bepaalt. U kunt in een korte tijd snel Turks leren!

FAQ

Hoe Turks leren?

Turks is een Altaïsche taal en heeft een alfabet van 29 letters. Turks wordt vooral in Turkije gesproken en is de enige officiële taal. De Turkse taal heeft geen voorvoegsels en geen lidwoorden. Door toevoegingen aan een woord krijgt het woord een andere betekenis. Ook kent de grammatica geen geslachten, zoals hij, zij en het. Kortom, voor Europeanen is het geen gemakkelijke taal om te leren. Maar oefening baart kunst!

Is Turks leren moeilijk?

De letters in het Turkse alfabet worden anders geschreven dan dat u gewend bent. U kunt stapsgewijs aan deze letters en de schrijfwijze wennen. Daarnaast is het een fonetische taal, je schrijft het zoals je het uitspreekt. Turks is heel consequent, heeft nauwelijks uitzonderingen zoals we gewend zijn in het Nederlands. Als u gemotiveerd bent, is het een prachtige taal om te leren en gaat het ook zeker lukken.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.