Taalcursus Chinees

Naar schatting hebben er 1,22 miljard (!) mensen Chinees leren spreken. Niet alleen in China en Taiwan, maar ook in andere Aziatische landen en zelfs wereldwijd. In een taalcursus Chinees helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Chinees van EBC maakt u kennis met het Chinees alfabet en grammatica. Hierdoor gaat u ook de Chinese taal leren spreken. In een (spoed)taalcursus Chinees neemt EBC u mee in de Chinese taal en krijgt u stapsgewijs kennis over het Chinees alfabet.

Cursus Chinees doelgericht leren

Of u nu een (spoed)cursus Chinees wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of omdat u gewoon graag het Chinees alfabet wilt begrijpen: om Chinees te leren praten bent u bij EBC aan het juiste adres, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Chinees voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Chinees. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Chinees die u écht verder helpt.

Chinees leren spreken

In de taalcursus Chinees maakt u kennis met het Chinees alfabet. De letters in het Chinees alfabet worden anders geschreven dan dat u gewend bent. Stapsgewijs maakt u kennis met alle letters uit het Chinees alfabet, de schrijfwijze en de uitspraak.

Wilt u een doelgerichte (snel)cursus Chinees volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Chinees bij EBC Talen.

Taalcursus Chinees bij EBC Talen

 
Trainingen Info
Spoedcursus Chinees Een spoedcursus Chinees bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgend of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoed cursus Chinees Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Chinees brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Chinees volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Chinees In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Chinees volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Chinees Taalcursus Chinees voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Opfris- en opstap cursus Chinees In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Chinees, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië