Taalcursus Chinees

Naar schatting hebben er 1,22 miljard (!) mensen Chinees leren spreken. Niet alleen in China en Taiwan, maar ook in andere Aziatische landen en zelfs wereldwijd. In een taalcursus Chinees helpt EBC Talen je de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In een (spoed)taalcursus Chinees neemt EBC Talen je mee in alle aspecten van de Chinese taal!

Cursus Chinees doelgericht leren

Of je nu een (spoed)cursus Chinees wil volgen met een zakelijk doel, om jezelf op reis verstaanbaar te maken of omdat je gewoon graag het Chinese alfabet wil begrijpen: om Chinees te leren praten ben je bij EBC Talen aan het juiste adres, ongeacht je (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Chinees voor je samen. Dat doen we samen met jou! Wij luisteren heel goed naar wat jij wil kunnen in het Chinees. Op basis daarvan krijg je een persoonlijk advies voor de cursus Chinees die jou écht verder helpt.

Chinees leren spreken

In de taalcursus Chinees maak je kennis met het Chinese alfabet en het geschrift. Stapsgewijs maak je kennis met alle letters uit het Chinese alfabet, de schrijfwijze en de uitspraak.

Wil je een doelgerichte (spoed)cursus Chinees volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Chinees bij EBC Talen.

Taalcursus Chinees bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Chinees Tijdens een spoedcursus leer je meerdere dagen achter elkaar intensief de taal. Een week lang word je ondergedompeld in de taal op ons taleninstituut in Bergen op Zoom. De dagen zijn opeenvolgend of er zit een pauze tussen de dagen: wat voor jou uitkomt!
Semi-spoed cursus Chinees Dit traject brengt je taalvaardigheid snel en doelgericht naar het gewenste niveau. Tijdens deze cursus wordt er wekelijks 2 uur (individuele) les gevolgd. De cursus wordt verspreid over een langere periode van vaak 10 of 15 weken.
Maatwerk training Chinees Wanneer een spoed- of semi-spoedcursus niet passend is, ontwikkelen we een training op maat. Laat ons je wensen, doelen en agenda weten en we komen met een op maat gemaakt voorstel.
Incompany taalcursus Chinees Taalcursus speciaal ontwikkeld voor jouw medewerkers. Onze taaltrainers geven de cursus bij jouw organisatie, online of op ons instituut. EBC Talen verzorgt incompany trainingen op alle niveaus, voor diverse branches, door heel Nederland.
Zakelijke/technische cursus Chinees Deze cursus is gericht op het zakelijk en/of technisch leren communiceren in de taal.
Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).