Taalcursus Pools

Het leren van Pools mag met recht een uitdaging worden genoemd. De taal kent een aantal andere letters en de uitspraak van sommige letters is ook anders dan in het Nederlands. Geen nood. Na het volgen van een taalcursus Pools bij EBC, spreekt u niet alleen de taal, u dénkt ook in het Pools. In een taalcursus Pools helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Pools van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Pools. In een taalcursus Pools neemt EBC u mee in alle facetten van deze Oost-Europese taal.

Cursus Pools

Of u nu een cursus Pools wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Pools echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Pools kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Pools voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Pools. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Pools die u écht verder helpt.

Pools doelgericht leren

In de taalcursus Pools maakt u bij EBC effectief kennis met het Pools. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Pools) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Pools als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Pools volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Pools bij EBC Talen.

Taalcursus Pools bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Pools Een spoed cursus Pools bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Pools Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Pools brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Pools volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Pools In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Pools volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Pools Taalcursus Pools voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Pools Duidelijk Pools spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Pools Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Pools ?
Opfris- en opstap cursus Pools In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Pools , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Pools. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.