Taalcursus Pools

Heeft u interesse in het leren van de Poolse taal? EBC biedt een taalcursus aan waarbij u de taal van A tot Z onder de knie krijgt. De Poolse taal kent een aantal andere letters en de uitspraak van sommige letters is ook anders dan in het Nederlands, maar na een cursus Pools van EBC spreekt u niet alleen de taal, u dénkt ook in het Pools. Tijdens een cursus maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Pools en wordt u meegenomen in alle facetten van deze Oost-Europese taal.

Cursus Pools

U kunt met elke reden een cursus Pools volgen. Voor de taalcursus Pools kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. Vooraf gaan we samen met u de juiste cursus samenstellen en luisteren we goed naar wat ú wilt kunnen in het Pools. Vervolgens krijgt u een persoonlijk advies voor de Poolse cursus die u écht verder helpt.

Poolse taal leren

Kiest u ervoor om de Poolse taal te leren bij EBC? Onze taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Pools) – zullen u snel op weg helpen bij uw gewenste doelstellingen. Wilt u een doelgerichte taalcursus Pools volgen? Bekijk dan hieronder de verschillende mogelijkheden voor een Poolse cursus bij EBC Talen.

Taalcursus Pools bij EBC Talen

 
Trainingen Info
Spoedcursus Pools Wanneer u een snelcursus Pools volgt, zult u deze hele dagen volgen van 09:00 uur tot 17:00 uur, waarvan de dagen opeen volgen of met een pauze zijn.
Semi-spoed cursus Pools Wilt u de Poolse taal snel leren? De intensieve één-op-één semi-spoed cursus Pools brengt uw taalvaardigheid snel en op het gewenste doel op niveau. U volgt deze cursus in dagdelen of avonden tussen 09:00 en 22:00 uur, verspreid over een langere periode. Dit kan bijvoorbeeld één dagdeel per week zijn.
All in taalcursus Pools In vijf dagen de Poolse taal leren? Met de All-in taalcursus Pools volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Pools Zoekt u een cursus Pools voor uw (Nederlandse) medewerkers? Dit kan ook bij EBC, of bij uw bedrijf of kantoor.
Zakelijk/technisch cursus Pools Duidelijk Pools spreken in een zakelijke en/of technische omgeving? Ook hier biedt EBC taalcursussen voor.
Schrijfvaardigheid Pools Tijdens deze Poolse cursus leert u duidelijke teksten schrijven.
Opfris- en opstap cursus Pools Deze Poolse cursus is verdeeld over 2 tot 10 weken en is te volgen in 16 of 32 uur. U maakt een vruchtbare start met de Poolse taal en bepaald zelf uw tempo en lestijden.
Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Pools. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.