Cursus Pools? Volg een Poolse taalcursus bij EBC Taleninstituut!

Taalcursus Pools

Heeft u interesse in het leren van de Poolse taal? EBC biedt een taalcursus aan waarbij u de taal van A tot Z onder de knie krijgt. De Poolse taal kent een aantal andere letters en de uitspraak van sommige letters is ook anders dan in het Nederlands, maar na een cursus Pools van EBC spreekt u niet alleen de taal, u dénkt ook in het Pools. Tijdens een cursus maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Pools en wordt u meegenomen in alle facetten van deze Oost-Europese taal.

Cursus Pools

U kunt met elke reden een cursus Pools volgen. Voor de taalcursus Pools kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. Vooraf gaan we samen met u de juiste cursus samenstellen en luisteren we goed naar wat ú wilt kunnen in het Pools. Vervolgens krijgt u een persoonlijk advies voor de Poolse cursus die u écht verder helpt.

Poolse taal leren

Kiest u ervoor om de Poolse taal te leren bij EBC? Onze taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Pools) – zullen u snel op weg helpen bij uw gewenste doelstellingen. Wilt u een doelgerichte taalcursus Pools volgen? Bekijk dan hieronder de verschillende mogelijkheden voor een Poolse cursus bij EBC Talen.

Taalcursus Pools bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Pools Wanneer u een snelcursus Pools volgt, zult u deze hele dagen volgen van 09:00 uur tot 17:00 uur, waarvan de dagen opeen volgen of met een pauze zijn.
Semi-spoed cursus Pools Wilt u de Poolse taal snel leren? De intensieve één-op-één semi-spoed cursus Pools brengt uw taalvaardigheid snel en op het gewenste doel op niveau. U volgt deze cursus in dagdelen of avonden tussen 09:00 en 22:00 uur, verspreid over een langere periode. Dit kan bijvoorbeeld één dagdeel per week zijn.
All in taalcursus Pools In vijf dagen de Poolse taal leren? Met de All-in taalcursus Pools volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Pools Zoekt u een cursus Pools voor uw (Nederlandse) medewerkers? Dit kan ook bij EBC, of bij uw bedrijf of kantoor.
Zakelijk/technisch cursus Pools Duidelijk Pools spreken in een zakelijke en/of technische omgeving? Ook hier biedt EBC taalcursussen voor.
Schrijfvaardigheid Pools Tijdens deze Poolse cursus leert u duidelijke teksten schrijven.

FAQ

Hoe Pools leren?

Pools leer je het beste in een rustige leeromgeving. Zorg dat je een routine opbouwt in je leermomenten. Onthoud waarom je Pools wilt leren. Als je gemotiveerd bent, leer je sneller en beter! Je kunt gebruik maken van verschillende leermethodes; flashkaartjes, muziek en films helpen je erbij. En ga op zoek naar een Pools taalmaatje, hoe meer je oefent, hoe sneller je Pools leert.

Is Pools leren moeilijk?

Pools is een prachtige taal, maar niet gemakkelijk om te leren. De moeilijke uitspraak en onbekende klanken zorgen er voor dat het een lastige taal is. De grammatica is vrij lastig, echter de werkwoorden zijn wel regelmatig. Het dubbele gebruik van hetzelfde werkwoord, zorgt dan wel weer voor verwarring. De taal is goed aan te leren, maar heb wel geduld en oefen veel en vaak.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).