Engelse taalcursus

Engels is voor veel Nederlanders hun tweede taal. Voor wie dat (nog) niet zo is, of voor wie nog beter Engels wil leren spreken, is EBC de juiste partner. We shall be happy to welcome you! In een taalcursus Engels helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de Engelse cursus van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Engels. In de taalcursussen Engels neemt EBC u mee in alle facetten van de taal die wereldwijd van pas komt.

Cursus Engels in Nederland

EBC biedt verschillende mogelijkheden omtrent het leren van de Engelse taal. U kunt er voor kiezen om bij ons in Nederland een taalcursus Engels te volgen. Volgt u liever een Engelse taalcursus op uw werkplek of thuis? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Voor welk doel dan ook, voor Engelse taalcursussen op maat kunt u bij EBC terecht. Of u nu beginner bent of de Engelse taal wilt leren voor een zakelijk doel, wij helpen u graag bij het samenstellen van de passende cursus Engels.

Taalcursus zakelijk Engels

Engels is een wereldtaal, daarom komen mensen in het zakelijke leven veel in aanmerking met de deze taal. Wilt u steviger in uw schoenen staan als u contact heeft met buitenlandse partners? Dan is de cursus zakelijk Engels iets voor u. In deze Engelse taalcursus leert u alle facetten van de taal die nodig zijn in zakelijke conversaties. Na het afronden van de taalcursus zakelijk Engels zult u gemakkelijker zakelijke gesprekken kunnen voeren in het Engels.

Doelgericht Engels leren spreken

In de taalcursussen Engels van EBC maakt u effectief kennis met de taal. Onze native taaltrainers zullen er voor zorgen dat u uw doelen snel bereikt, ongeacht uw niveau. EBC biedt verschillende cursussen Engels op maat en helpt u bij het kiezen van de taalcursus Engels die bij u past.

Snel Engels leren

Wilt u snel Engels leren spreken? Met een spoedcursus Engels van EBC zult u de taal in een minimum van tijd onder de knie krijgen. Bij EBC begrijpen we dat iedereen op een ander tempo leert. Daarom bieden we ook voor onze spoedcursussen Engels verschillende mogelijkheden. Zo zult u op uw eigen tempo snel de Engelse taal leren.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Engels volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Engels bij EBC Talen.

Taalcursus Engels bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Engels Een spoedcursus Engels bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoed cursus Engels Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Engels brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoedcursus Engels volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All-in taalcursus Engels In vijf dagen de Engelse taal leren spreken? Met de All-in cursus Engels volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles. Perfect als u snel engels wilt leren!
Incompany taalcursus Engels Een cursus Engels voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijke/technische cursus Engels Duidelijk Engels leren spreken in een zakelijke en/of technische omgeving? Dan is de taalcursus zakelijk Engels geschikt voor u.
Engelse cursus Schrijfvaardigheid Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Engels? Dan is de taalcursus schrijfvaardigheid Engels geschikt voor u.
Opfris- en opstap cursus Engels In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met het leren van Engels, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.
Voorbereiding Cambridge examen

De taaltrainers van EBC bereiden u in groepsverband voor op het behalen van het Cambridge English First Examen. Dit examen wordt extern afgenomen door The British Council op verschillende locaties in Nederland. Meer informatie over deze cursus vindt u HIER.

Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Online groepstraining (NIEUW!)

Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!)

Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.

 

Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

FAQ

Hoe verbeter ik mijn Engels?

Je kunt beginnen met lezen; kranten, tijdschriften, blogs op internet, boeken etc. Luister Engelstalige films zonder ondertiteling. Of ga op zoek naar een native speaker en praat met elkaar. Durf fouten te maken, daar leer je weer van. En focus op datgene waarvoor je het nodig hebt, anders wordt het teveel en dat motiveert niet. Start op tijd met een extra taalcursus Engels, zo voorkom je dat je fout aangeleerd taalgebruik weer moet afleren.

Waarom is Engels leren belangrijk?

Hierbij geven we 3 tips waarom je Engels zou moeten leren;

  • Engels is een wereldtaal en wordt door de meeste mensen op de wereld als tweede taal gesproken. Het is de belangrijkste taal voor communicatie, wetenschap, luchtvaart, toerisme, diplomatie en in de zakenwereld.
  • Het biedt kansen op de arbeidsmarkt. Door toenemende globalisering van bedrijven is basiskennis van Engels een van de criteria om een baan te krijgen.
  • In de elektronica is Engels de gangbare taal. Veel Engelse woorden worden overgenomen in de eigen taal van het land. Door deze woorden te leren blijf je op de hoogte van de snel veranderende maatschappij.
Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.