Taalcursus Engels

Engels is voor veel Nederlanders hun tweede taal. Voor wie dat (nog) niet zo is, of er nog beter in wil worden, is EBC de juiste partner. We shall be happy to welcome you! In een taalcursus Engels helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Engels van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Engels. In een taalcursus Engels neemt EBC u mee in alle facetten van de taal die wereldwijd van pas komt.

Cursus Engels

Of u nu een cursus Engels wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Engels echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Engels kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Engels voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Engels. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Engels die u écht verder helpt.

Engels doelgericht leren

In de taalcursus Engels maakt u bij EBC effectief kennis met het Engels. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Engels) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Engels als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Engels volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Engels bij EBC Talen.

Taalcursus Engels bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Engels Een spoed cursus Engels bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Engels Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Engels brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Engels volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Engels In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Engels volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Engels Taalcursus Engels voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Engels Duidelijk Engels spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Engels Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Engels?
Opfris- en opstap cursus Engels In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Engels, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.
Upgrade cursus Engels (privélessen)

Verbeter uw taalvaardigheid in één maand! Elke dag een oefenprogramma van woordenschat en grammatica. Elke week oefent u 2 uur lang uw spreekvaardigheid met een privédocent.

Voorbereiding Cambridge examen

De taaltrainers van EBC bereiden u in groepsverband voor op het behalen van het Cambridge English First Examen. Dit examen wordt extern afgenomen door The British Council op verschillende locaties in Nederland. Meer informatie over deze cursus vindt u HIER. Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Engels. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.

Ons aanbod