Engels leren spreken? Volg een taalcursus Engels bij EBC!

Engelse taalcursus

Engels is voor veel Nederlanders hun tweede taal. Voor wie dat (nog) niet zo is, of voor wie nog beter Engels wil leren spreken, is EBC Talen de juiste partner. 

Cursus Engels in Nederland

EBC biedt verschillende mogelijkheden voor het leren van de Engelse taal. Je kunt ervoor kiezen om op ons Taleninstituut een taaltraining Engels te volgen, op je werkplek of thuis. EBC Talen maakt taalcursussen op maat die zijn afgestemd op je doelen, niveau en agenda.

Taalcursus zakelijk Engels

Engels is een wereldtaal, daarom kom je in het zakelijk leven veel in aanraking met deze taal. Wil je steviger in je schoenen staan tijdens het contact met buitenlandse partners? Dan is de cursus zakelijk Engels iets voor jou! In deze Engelse taalcursus leer je alle facetten van de taal die nodig zijn in zakelijke conversaties. Na het afronden van de taalcursus zakelijk Engels voer je met meer zelfvertrouwen gesprekken in het Engels.

Doelgericht Engels leren spreken

In een taalcursus Engels van EBC maak je effectief kennis met de taal. Onze native taaltrainers zorgen ervoor dat je je doelen effectief en efficiënt bereikt, ongeacht je niveau.

Snel Engels leren

Wil je snel Engels leren spreken? Met een spoedcursus Engels van EBC heb je in een minimum van tijd de taal onder de knie. Bij EBC begrijpen we dat iedereen op een ander tempo leert. Daarom bieden we ook voor onze spoedcursussen Engels verschillende mogelijkheden. Zo leer je op je eigen tempo efficiënt de Engelse taal.

Wil je een doelgerichte taalcursus Engels volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Engels bij EBC Talen.

Taalcursus Engels bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Engels Tijdens een spoedcursus leer je meerdere dagen achter elkaar intensief Engels. Een week lang word je ondergedompeld in de taal op ons taleninstituut in Bergen op Zoom. De dagen zijn opeenvolgend of er zit een pauze tussen de dagen: wat voor jou uitkomt!
Semi-spoed cursus Engels Dit traject brengt je taalvaardigheid snel en doelgericht naar het gewenste niveau. Tijdens deze cursus wordt er wekelijks 2 uur (individuele) les gevolgd. De cursus wordt verspreid over een langere periode van vaak 10 of 15 weken.
Maatwerk training Engels Wanneer een spoed- of semi-spoedcursus niet passend is, ontwikkelen we een training op maat. Laat ons je wensen, doelen en agenda weten en we komen met een op maat gemaakt voorstel.
Incompany taalcursus Engels Taalcursus speciaal ontwikkeld voor jouw medewerkers. Onze taaltrainers geven de cursus bij jouw organisatie, online of op ons instituut. EBC Talen verzorgt incompany trainingen op alle niveaus, voor diverse branches, door heel Nederland.
Zakelijke/technische cursus Engels Deze cursus is gericht op het zakelijk en/of technisch leren communiceren in het Engels.
Engelse cursus Schrijfvaardigheid Wil je duidelijke teksten kunnen schrijven in het Engels? Dan is de taalcursus schrijfvaardigheid Engels geschikt!

Locatie

EBC Talen verzorgt taaltrainingen incompany bij bedrijven, online en op het taleninstituut in Bergen op Zoom. De keuze is aan jou!

FAQ

Hoe verbeter ik mijn Engels?

Je kunt beginnen met lezen; kranten, tijdschriften, blogs op internet, boeken etc. Luister Engelstalige films zonder ondertiteling. Of ga op zoek naar een native speaker en praat met elkaar. Durf fouten te maken, daar leer je weer van. En focus op datgene waarvoor je het nodig hebt, anders wordt het teveel en dat motiveert niet. Start op tijd met een extra taalcursus Engels, zo voorkom je dat je fout aangeleerd taalgebruik weer moet afleren.

Waarom is Engels leren belangrijk?

Hierbij geven we 3 tips waarom je Engels zou moeten leren;

  • Engels is een wereldtaal en wordt door de meeste mensen op de wereld als tweede taal gesproken. Het is de belangrijkste taal voor communicatie, wetenschap, luchtvaart, toerisme, diplomatie en in de zakenwereld.
  • Het biedt kansen op de arbeidsmarkt. Door toenemende globalisering van bedrijven is basiskennis van Engels een van de criteria om een baan te krijgen.
  • In de elektronica is Engels de gangbare taal. Veel Engelse woorden worden overgenomen in de eigen taal van het land. Door deze woorden te leren blijf je op de hoogte van de snel veranderende maatschappij.
Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).