Cursus Duits spreken? Volg een taalcursus Duits bij EBC!

Taalcursus Duits

Wil je graag de Duitse taal leren? Voor Nederlanders is Duits leren vaak niet al te moeilijk. Het vertoont immers veel gelijkenissen met elkaar. Toch is er wel wat meer voor nodig om alles te begrijpen en jezelf echt goed verstaanbaar te maken. Bij de Duitse taalcursus helpt EBC je de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. Je leert Duits spreken doordat je de grammatica en uitspraak gaat oefenen gedurende de cursus. In de Duitse taalcursus neemt EBC je mee in alle facetten van de taal van onze Oosterburen.

Wat je (instap)niveau ook is: voor een taalcursus Duits kun je bij EBC Talen terecht! We kijken graag samen met jou wat je wil leren in de Duitse taal, wat je doelen zijn en in welke zakelijke context je de taal gaat gebruiken. Op basis daarvan krijg je een persoonlijk advies voor de cursus Duits die je écht verder helpt.

Duits doelgericht leren spreken

Leer efficiënt en doeltreffend om met zelfvertrouwen te communiceren in de Duitse taal. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers: stuk-voor-stuk native speakers die je snel op weg helpen bij de doelstellingen die je wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van de Duitse taal, als tot het puntjes op de ‘i’ zetten. Onze taaltrainers hebben naast de taal ook aandacht voor de culturele aspecten, het bedrijfsleven en de omgangsvormen in de doeltaal.

Wil je een doelgerichte taalcursus Duits volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Duits bij EBC Talen.

Taalcursus Duits bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Duits Tijdens een spoedcursus leer je meerdere dagen achter elkaar intensief Duits. Een week lang word je ondergedompeld in de taal op ons taleninstituut in Bergen op Zoom. De dagen zijn opeenvolgend of er zit een pauze tussen de dagen: wat voor jou uitkomt.
Semi-spoed cursus Duits Dit traject brengt je taalvaardigheid snel en doelgericht naar het gewenste niveau. Tijdens deze cursus wordt er wekelijks 2 uur (individuele) les gevolgd. De cursus wordt verspreid over een langere periode van vaak 10 of 15 weken.
Maatwerk training Duits Wanneer een spoed- of semi-spoedcursus niet passend is, ontwikkelen we een training op maat. Laat ons je wensen, doelen en agenda weten en we komen met een op maat gemaakt voorstel.
Incompany taalcursus Duits Taalcursus speciaal ontwikkeld voor jouw medewerkers. Onze taaltrainers geven de cursus bij jouw organisatie, online of op ons instituut. EBC Talen verzorgt incompany trainingen op alle niveaus, voor diverse branches, door heel Nederland.
Zakelijk/technisch cursus Duits De cursus zakelijk Duits is gericht op het zakelijk en/of technisch leren communiceren in het Duits.
Schrijfvaardigheid Duits Deze cursus is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Duits.

Locatie

EBC Talen verzorgt taaltrainingen incompany bij bedrijven door het hele land, online en op het taleninstituut in Bergen op Zoom. De keuze is aan jou!

 

FAQ

Waarom Duits leren?

Nederland is een grote handelspartner van Duitsland. Goede communicatie is daarbij van groot belang. Daarnaast vergroot een goede Duitse kennis de kansen op de arbeidsmarkt: Duits sprekende Nederlanders zijn namelijk erg geliefd in Duitsland.

Kan iedereen Duits leren?

Ja, iedereen kan Duits leren. Er zijn een aantal factoren die het makkelijker maken, je moedertaal bijvoorbeeld of aanleg voor het leren van vreemde talen. Het ene brein is wat taliger ingesteld dan het andere. Maar met veel oefenen en hulp van een goede taaltrainer lukt het zeker.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).