Taalcursus Duits

Voor Nederlanders is Duits vaak geen al te moeilijke taal om te leren. Het vertoont immers veel gelijkenissen met onze taal. Toch is er wel wat meer voor nodig om alles te begrijpen en u echt goed verstaanbaar te maken. In een taalcursus Duits helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Duits van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Duits. In een taalcursus Duits neemt EBC u mee in alle facetten van de taal van onze Oosterburen.

Cursus Duits

Of u nu een cursus Duits wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Duits echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Duits kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Duits voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Duits. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Duits die u écht verder helpt.

Duits doelgericht leren

In de taalcursus Duits maakt u bij EBC effectief kennis met het Duits. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Duits) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Duits als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Duits volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Duits bij EBC Talen.

Taalcursus Duits bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Duits Een spoed cursus Duits bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Duits Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Duits brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Duits volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Duits In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Duits volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Duits Taalcursus Duits voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Duits Duidelijk Duits spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Duits Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Duits ?
Opfris- en opstap cursus Duits In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Duits , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.
Upgrade cursus Duits (privélessen)

Verbeter uw taalvaardigheid in één maand! Elke dag een oefenprogramma van woordenschat en grammatica. Elke week oefent u 2 uur lang uw spreekvaardigheid met een privédocent.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

MEER INFORMATIE

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Duits. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.