Taalcursus Nederlands

Een inburgeringscursus of Staatsexamen Nederlands? Of Nederlands leren omdat het uw moedertaal (nog) niet is? Wij helpen u! In een taalcursus Nederlands helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Nederlands van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Nederlands. In een taalcursus Nederlands neemt EBC u mee in alle facetten van de taal.

Cursus Nederlands

Of u nu een cursus Nederlands wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Nederlands echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Nederlands kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Nederlands voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Nederlands. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Nederlands die u écht verder helpt.

Nederlands doelgericht leren

In de taalcursus Nederlands maakt u bij EBC effectief kennis met het Nederlands. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Nederlands) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Nederlands als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Nederlands volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Nederlands bij EBC Talen.

Taalcursus Nederlands bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Nederlands Een spoed cursus Nederlands bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Nederlands Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Nederlands brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Nederlands volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Nederlands In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Nederlands volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Nederlands Taalcursus Nederlands voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Nederlands Duidelijk Nederlands spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Nederlands Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Nederlands ?
Opfris- en opstap cursus Nederlands In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Nederlands , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.
Staatsexamen I en II, Inburgering

De kosten hangen af van het programma dat u kiest.

Online groepstraining (NIEUW!)

Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

 

FAQ

Hoe Nederlands leren?

Hoe begin je Nederlands te leren? Je begint altijd met woordenschat en makkelijke grammatica. Er zijn verschillende lesmethodes om de taal te leren, maar ze komen feitelijk allemaal neer op woordenschat en eenvoudige grammatica. Vanuit deze basis bouw je de taal verder op. Om de motivatie hoog te houden, is het belangrijk dat je leert wat je nodig hebt. Zodat je het gelijk in de praktijk kunt brengen.

Is Nederlands een moeilijke taal om te leren?

Nederlands is een vrij moeilijke taal om te leren. Er zijn basale grammaticaregels, maar er zijn nog meer uitzonderingen. Deze uitzonderingen moet je aanleren, daar zijn veelal geen regels voor. De woordvolgorde, het gebruik van ‘te’ of ‘er’ en de uitspraak is voor velen een uitdaging. Nederlands behoort tot de Germaanse talen, als je al Engels, Duits of Zweeds kunt, maakt dat het leren een stuk makkelijker.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.