Cursus Nederlands? EBC is expert voor Taalcursus Nederlands!

Taalcursus Nederlands

Nederlands leren omdat de taal nieuw voor je is? Of wil je een opfrissing van de grammatica zodat je professioneler zakelijk kan communiceren? Wij helpen je! Bij EBC Talen ontwikkelen we taalcursussen op maat: afgestemd op jouw doelen en wat jij wil leren.

Doelgericht Nederlands leren

In een taalcursus Nederlands van EBC Talen leer je efficiënt en effectief de Nederlandse taal. Doordat de cursus op maat gemaakt is, leer je wat jij wil leren. Beter zakelijk kunnen schrijven, de Nederlandse grammatica goed beheersen of juist beter worden in de uitspraak: jij bepaalt waar de focus op ligt tijdens jouw taaltraining. Nieuw in ons aanbod: Taalcursus Nederlands leren voor Oekraïners.

Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers die allemaal native speaker zijn en die je snel op weg helpen met de doelstellingen die je wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van de Nederlandse taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Taalcursus Nederlands bij EBC Talen

Wil je een doelgerichte taalcursus Nederlands volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Nederlands bij EBC Talen.

Trainingen Info
Spoedcursus Nederlands Tijdens een spoedcursus leer je meerdere dagen achter elkaar intensief Nederlands. Een week lang word je ondergedompeld in de taal op ons taleninstituut in Bergen op Zoom. De dagen zijn opeenvolgend of er zit een pauze tussen de dagen: wat voor jou uitkomt.
Semi-spoed cursus Nederlands Dit traject brengt je taalvaardigheid snel en doelgericht naar het gewenste niveau. Tijdens deze cursus wordt er wekelijks 2 uur (individuele) les gevolgd. De cursus wordt verspreid over een langere periode van vaak 10 of 15 weken.
Maatwerk training Nederlands Wanneer een spoed- of semi-spoedcursus niet passend is, ontwikkelen we een training op maat. Laat ons je wensen, doelen en agenda weten en we komen met een op maat gemaakt voorstel.
Incompany taalcursus Nederlands Taalcursus speciaal ontwikkeld voor jouw medewerkers. Onze taaltrainers geven de cursus bij jouw organisatie, online of op ons instituut. EBC Talen verzorgt incompany trainingen op alle niveaus, voor diverse branches, door heel Nederland.
Zakelijk/technisch cursus Nederlands Deze cursus is gericht op het zakelijk en/of technisch leren communiceren in het Nederlands.
Schrijfvaardigheid Nederlands Deze cursus is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Nederlands.

Locatie

EBC Talen verzorgt taaltrainingen incompany bij bedrijven door het hele land, online en op het taleninstituut in Bergen op Zoom. De keuze is aan jou!

 

Hoe Nederlands leren?

Hoe begin je Nederlands te leren? Je begint altijd met woordenschat en makkelijke grammatica. Er zijn verschillende lesmethodes om de taal te leren, maar ze komen feitelijk allemaal neer op woordenschat en eenvoudige grammatica. Vanuit deze basis bouw je de taal verder op. Om de motivatie hoog te houden, is het belangrijk dat je leert wat je nodig hebt. Zodat je het gelijk in de praktijk kunt brengen.

Is Nederlands een moeilijke taal om te leren?

Nederlands is een vrij moeilijke taal om te leren. Er zijn basale grammaticaregels, maar er zijn nog meer uitzonderingen. Deze uitzonderingen moet je aanleren, daar zijn veelal geen regels voor. De woordvolgorde, het gebruik van ‘te’ of ‘er’ en de uitspraak is voor velen een uitdaging. Nederlands behoort tot de Germaanse talen, als je al Engels, Duits of Zweeds kunt, maakt dat het leren een stuk makkelijker.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).