Tolken & Vertalingen bij EBC Taleninstituut

Tolken

U heeft de nodige aandacht geschonken aan de voorbereiding van uw rechtszaak, vergadering of congres.  Tolken zijn hierbij onmisbaar als de deelnemende partijen niet allen dezelfde taal spreken.

Vertalingen

Voor goed vertaalwerk is meer nodig dan een woordenboek. Hoe vaak ziet u niet aan een tekst dat deze is vertaald? Bijvoorbeeld door een incorrecte woordkeus, foutief lidwoordgebruik of de verkeerde vervoeging van werkwoorden?

Kwaliteit gegarandeerd
Bij EBC worden teksten uitsluitend vertaald door native speakers. Deze vakmensen zijn opgegroeid en geschoold in de taal waarin uw tekst moet worden vertaald. Hier ligt de eerste kwaliteitsgarantie voor uw vertaling. Als de tekst is vertaald, wordt de tekst vervolgens nagekeken door een revisor. Nu weet u zeker dat ook inhoud, grammatica, stijl en idioom van uw vertaling aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Vrijblijvend advies
Bel 0164 265679 of mail  naar lvkerkhof@ebc.nl als u vrijblijvend advies wilt over de inzet van professionele tolken en/of vertalers.

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

CEDEO-klanttevredenheid: 100%!

Bekijk hier het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek en lees waarom onze klanten zo tevreden zijn.

BEKIJK HET ONDERZOEK

Diverse subsidies mogelijk

EBC biedt op maat gemaakte taaltrainingen voor diverse branches (vb. AGF-sector) en voor alle niveaus en functies. Hiervoor zijn diverse subsidies mogelijk, waarmee tot wel 50% van de cursuskosten worden vergoed. Ook scholingsvouchers zijn bij EBC geldig.

MEER OVER SUBSIDIES