Tolken en vertalen

EBC Talen verzorgt al ruim 37 jaar kwalitatieve en op maat gemaakte taaltrainingen en heeft daarnaast ook kwalitatieve tolken geleverd en vertalingen verzorgd.

Vanaf 2023 komt onze focus volledig te liggen op de ontwikkeling van onze op maat gemaakte taaltrainingen zodat we daar de kwaliteit nóg beter van kunnen waarborgen. Daarom zijn wij met ingang van 1 januari gestopt met onze tolk- en vertaalwerkzaamheden.

Vanzelfsprekend vinden wij het als Taleninstituut belangrijk om ook in de toekomst gegarandeerd een goede service van tolk- en vertaaldiensten te bieden. Daarom kun je voor al je tolk- en vertaalaanvragen bij twee collega’s terecht. 

Vertalingen
Voor vertalingen kun je vanaf 2023 terecht bij Exito Vertaalbureau:

Website: https://exito-translations.nl/
Mail: info@exito-translations.nl
T: +31 162 462851
M: +31 6 41812114

Tolken

Voor tolkaanvragen kun je vanaf 2023 terecht bij Vrolijke Taal:
Website: https://vrolijketaal.nl/
Mail: info@vrolijketaal.nl
T: +31 6 48401594

Marcia Vrolijk is afgelopen anderhalf jaar bij EBC Talen het vaste aanspreekpunt voor de tolk- en vertaalaanvragen geweest. In de toekomst blijft Marcia ook het aanspreekpunt: voor tolkaanvragen als eigenaar van Vrolijke Taal en voor vertaalaanvragen bij Exito Vertaalbureau waar zij werkzaam is.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).