Tolken

Heeft u een tolk nodig? Naast taalcursussen en individuele trainingen, vertalen wij ook teksten door professionele vertalers en beschikt EBC over tolken! Het kan zijn dat u professionele tolken nodig heeft voor bijvoorbeeld een formele aangelegenheid. Een tolk kan nodig zijn bij een rechtszaak, vergadering of congres. En dat is een serieuze kwestie. Wanneer u de nodige aandacht heeft geschonken aan de voorbereiding hiervan, wilt u natuurlijk dat het op de juiste manier én taal wordt overgebracht aan de deelnemende partij(en). Mochten deze niet dezelfde taal spreken, dan zijn tolken hierbij onmisbaar!

Wat zijn tolken?

Tolken zijn mensen die het gesprokene vertalen en optreden als tussenpersoon voor mensen die elkaar niet verstaan. Bij EBC gebruiken we consecutief tolken, de tolk staat daarbij naast de persoon en geeft zin voor zin zijn of haar vertaling. De spreker stopt dan telkens even met praten. Daarnaast hebben wij ook professionele tolken beschikbaar die op conferenties kunnen tolken (met koptelefoon). Bovendien kunnen wij telefonische tolkopdrachten aanbieden. Voor al deze tolken geldt: ze zijn objectief, professioneel, integer en hebben een geheimhoudingsplicht.

Tolk nodig

Voor het inzetten van een professionele tolk bent u bij EBC aan het juiste adres! Wilt u graag eerst meer informatie? Voor vrijblijvend advies bel 0164 265679 of mail naar ebctalen@ebc.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik hier om direct het aanvraagformulier in te vullen.

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

99% klanttevredenheid

Bekijk hier het laatste CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek en lees waarom onze klanten zo tevreden zijn.

Correct Schrijven Nederlands

Het team van EBC verzorgt succesvolle  workshops Correct Schrijven. De workshops Correct Schrijven Nederlands zijn nu opgesplitst in 7 online modules van 10 à 15 minuten per onderwerp + oefeningen en opdrachten.
De deelnemers krijgen via een inlogcode toegang tot de modules en kunnen deze op kantoor of thuis volgen. Op aanvraag, of uiterlijk drie maanden na inschrijving, ontvangt de deelnemer een tweede inlogcode voor een digitale eindtoets. Zodra de toets gemaakt is ontvangt de deelnemer per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

MEER OVER DE WORKSHOP

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië