Taalcursus Arabisch

Arabisch is een moeilijke, maar prachtige taal om te leren. Tijdens een taalcursus Arabisch wordt u van A tot Z begeleid door EBC om de taal onder de knie te krijgen. In de cursus Arabisch maakt u kennis met het andere soort schrift en grammatica. Daarnaast leert u in een Arabische taalcursus van rechts naar links lezen en krijgt u stapsgewijs kennis over het Arabisch alfabet.

Cursus Arabisch volgen

Of u nu een cursus Arabisch wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon graag het Arabisch alfabet wilt begrijpen: voor de taalcursus Arabisch kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Arabisch voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Arabisch. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de Arabische taalcursus die u écht verder helpt.

Arabische taalcursus: het alfabet

In de taalcursus Arabisch maakt u kennis met het Arabisch alfabet. Belangrijk bij het Arabisch alfabet is dat het Arabisch van rechts naar links wordt geschreven. Stapsgewijs maakt u tijdens de Arabische taalcursus kennis met alle letters uit het Arabisch alfabet, de schrijfwijze en de uitspraak.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Arabisch volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Arabisch bij EBC Talen.

Taalcursus Arabisch bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Arabisch Een snelcursus Arabisch bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoedcursus Arabisch Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Arabisch brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoedcursus Arabisch volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All-in Arabische taalcursus In vijf dagen een taal leren? Met de All-in Arabische taalcursus volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Arabisch Taalcursus Arabisch voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Opfris- en opstapcursus Arabisch In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met de Arabische taal, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt tijdens de cursus.

 

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

“Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

“Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!”


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

“Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans.”


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

“Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer.”


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

“Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!


Douaa Murtada Syrië