Taalcursus Bulgaars

Bulgarije, het land van rijke tradities, ambachten en cultuur, is  een favoriete vakantiebestemming voor velen en sinds de toetreding tot de EU steeds vaker ook handelspartner voor ondernemers in Europa. In een Taalcursus Bulgaars helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Bulgaars van EBC maakt u kennis met het cyrillische alfabet en grammatica. In een taalcursus Bulgaars neemt EBC u mee in deze Zuid-Slavische taal en krijgt u stapsgewijs kennis over het cyrillisch alfabet.

Cursus Bulgaars

Of u nu een cursus Bulgaars wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon graag het cyrillisch alfabet wilt begrijpen: voor de taalcursus Bulgaars kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Bulgaars voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Bulgaars. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Bulgaars die u écht verder helpt.

Cyrillisch alfabet leren

In de taalcursus Bulgaars maakt u kennis met het cyrillisch alfabet. De letters in het cyrillisch alfabet worden anders geschreven dan dat u gewend bent. Stapsgewijs maakt u kennis met alle letters uit het cyrillisch alfabet, de schrijfwijze en de uitspraak.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Bulgaars volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Bulgaars bij EBC Talen.

Taalcursus Bulgaars bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Bulgaars Een spoed cursus Bulgaars bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Bulgaars Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Bulgaars brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Bulgaars volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Bulgaars In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Bulgaars volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Bulgaars Taalcursus Bulgaars voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Bulgaars Duidelijk Bulgaars spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Bulgaars Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Bulgaars?
Opfris- en opstap cursus Bulgaars In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Bulgaars, waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

MEER INFORMATIE

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Bulgaars. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.