Taalcursus Bulgaars

Bulgarije, het land van rijke tradities, ambachten en cultuur, is een favoriete vakantiebestemming voor velen en sinds de toetreding tot de EU steeds vaker ook handelspartner voor ondernemers in Europa. In een Taalcursus Bulgaars helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Bulgaars van EBC maakt u kennis met het cyrillische alfabet en grammatica. In een Bulgaars taalcursus neemt EBC u mee in deze Zuid-Slavische taal en krijgt u stapsgewijs kennis over het cyrillisch alfabet.

Bulgaars leren

Natuurlijk kunt u verschillende redenen hebben om de Bulgaarse taal te leren. Wellicht heeft u diverse business meetings in de Bulgaarse taal of gaat u regelmatig naar Bulgarije op vakantie. Of u nu de Bulgaarse taal wilt leren om het in het bedrijfsleven toe te passen, om u op vakantie in Bulgarije verstaanbaar te maken of u gewoon graag het Bulgaars alfabet wilt begrijpen: voor de taalcursus Bulgaars kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag samen met u de juiste Bulgaars cursus voor u samen. Allereerst luisteren we naar uw wensen en leerdoelen en op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Bulgaars die u écht verder helpt.

Bulgaars alfabet leren

In de taalcursus Bulgaars maakt u kennis met het Bulgaars alfabet, namelijk het cyrillisch alfabet. De letters in het cyrillisch alfabet worden anders geschreven dan dat u gewend bent. Stapsgewijs maakt u kennis met alle letters uit het cyrillisch alfabet, de schrijfwijze en leert u bulgaars spreken.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Bulgaars volgen die aansluit bij uw wensen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een Bulgaarse les bij EBC Talen.

Taalcursus Bulgaars bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Bulgaars  Een spoed cursus Bulgaars bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgend of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Bulgaars Uw Bulgaarse taalvaardigheden brengt u het snelst op het gewenste niveau door de intensieve één-op-één semi-spoed cursus Bulgaars. De semi-spoed cursus Bulgaars volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week om doelgericht aan de Bulgaarse taalvaardigheden te werken.
All in taalcursus Bulgaars In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Bulgaars leert u de Bulgaarse taal al in vijf dagen! De All-in taalcursus is een intensieve week waarbij u overdag en ’s avonds intensieve privé les volgt.
Incompany taalcursus Bulgaars Taalcursus Bulgaars om uw medewerkers bij te scholen. EBC verzorgt de Bulgaarse taalcursus bij u op locatie of bij het EBC taleninstituut. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Bulgaars Duidelijk Bulgaars spreken in een zakelijke en/of technische omgeving? De zakelijk/technisch cursus Bulgaars gaat in op de vaktermen in deze branche.
Schrijfvaardigheid Bulgaars Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Bulgaars? In deze cursus focussen we niet op spraak, maar enkel op uw schrijfvaardigheden.

 

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).