Taalcursus Portugees

Portugees is een wereldtaal. Wilt u een spreker Portugees van wereldformaat worden? Doe een talencursus van EBC! In een taalcursus Portugees helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Portugees van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Portugees. In een taalcursus Portugees neemt EBC u mee in alle facetten van deze wereldtaal.

Cursus Portugees

Of u nu een cursus Portugees wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Portugees echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Portugees kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Portugees voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Portugees. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Portugees die u écht verder helpt.

Portugees doelgericht leren

In de taalcursus Portugees maakt u bij EBC effectief kennis met het Portugees. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Portugees) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Portugees als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Portugees volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Portugees bij EBC Talen.

Taalcursus Portugees bij EBC Talen

TrainingenInfo
Spoed cursus PortugeesEen spoed cursus Portugees bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus PortugeesDeze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Portugees brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Portugees volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus  PortugeesIn vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Portugees volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus PortugeesTaalcursus Portugees voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus PortugeesDuidelijk Portugees spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid PortugeesWilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Portugees ?
Opfris- en opstap cursus PortugeesIn 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Portugees , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

MEER INFORMATIE

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Portugees. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.