Cursus Portugees? Volg een Portugese taalcursus bij EBC!

Taalcursus Portugees

Portugees is een wereldtaal. Wilt u deze taal onder de knie krijgen? Volg een cursus Portugees van EBC! Tijdens de Portugese taalcursus begeleidt EBC u van A tot Z. U maakt kennis met de grammatica en uitspraak van het Portugees en in een taalcursus neemt EBC u mee in alle facetten van deze wereldtaal.

Cursus Portugees volgen

U kunt voor verschillende redenen een cursus Portugees volgen. Of u nu een zakelijk doel heeft, u wilt u verstaanbaar maken op vakantie of u wilt de taal echt begrijpen: voor de taalcursus Portugees kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. Bij EBC stellen we samen met u graag de juiste Portugese taalcursus voor u samen. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Portugees en op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Portugees die u écht verder zal helpen.

Doelgericht Portugees leren

In de Portugese taalcursus maakt u bij EBC effectief kennis met het Portugees. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Portugees) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Portugees als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u doelgericht Portugees leren? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Portugees bij EBC Talen.

Taalcursus Portugees bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Portugees Een snelcursus Portugees bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoedcursus Portugees Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Portugees brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoedcursus Portugees volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Portugees In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Portugees volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Portugees Een Portugese taalcursus voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijke/technische taalcursus Portugees Duidelijk Portugees spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Portugees leren Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Portugees ?

FAQ

Waarom Portugees leren?

U kunt voor verschillende redenen een cursus Portugees volgen. Of u nu een zakelijk doel heeft, u wilt u verstaanbaar maken op vakantie of u wilt de taal echt begrijpen: voor elk doel is er een taalcursus Portugees. Een goede taalschool luistert naar wat ú wilt kunnen in het Portugees en op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Portugees die u écht verder zal helpen.

Hoe Portugees leren?

U stelt eerst het doel vast waarom u Portugees wilt leren. Is het voor zaken? Of voor vakantie? Of misschien heeft u een Portugese vriend of vriendin? Zodra u uw doel heeft vast gesteld, gaat u op zoek naar de geschikte cursus. U kunt kiezen voor intensieve taaltrainingen waarbij u in korte tijd resultaat heeft. Of u kiest voor een gedegen les eens per week. In alle gevallen zult u moeten oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Native speakers nemen u mee in de geheimen van de taal en helpen uw doelstellingen te behalen.

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).