Spaans leren? Volg een cursus Spaans bij EBC Talen!

Taalcursus Spaans

‘Dos cervezas, por favor’: iedereen die een keer in Spanje is geweest, zal begrijpen wat hier staat. Maar wat als u iets anders wilt bestellen in het Spaans of een zakelijk gesprek of correspondentie wilt voeren? Dan is het wijs om Spaans te leren. In een taalcursus Spaans helpt EBC u alle facetten van de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Grammatica, uitspraak, schrijfvaardigheid, enzovoort, in de cursus Spaans van EBC zult u het allemaal leren. In een taalcursus Spaans zal EBC u ondersteunen in het leren van deze wereldtaal.

Cursus Spaans volgen: voor ieder niveau

Bij EBC begrijpen dat iedereen een verschillend doel kan hebben voor het volgen van de cursus Spaans. Daarnaast snappen we ook dat ieder op een ander tempo Spaans leert. Wilt u bijvoorbeeld snel Spaans leren? Dan is de snelcursus Spaans geschikt voor u. We houden rekening met uw niveau, en passen de cursus Spaans op deze manier aan, zodat deze perfect bij u past. Dit doen we natuurlijk in samenwerking met u. Moet u bijvoorbeeld met spoed naar een Spaanstalig land, en u wilt zich verstaanbaar kunnen maken? Een spoedcursus Spaans is dan voordehand liggend. Wij luisteren naar uw wensen, en de zaken die u wilt leren in de Spaanse taal. Op basis van deze informatie zullen wij een geschikte taalcursus Spaans voor u samenstellen.

Doelgericht Spaans leren

Effectief de Spaanse leren doet u bij EBC. Onze taalcursussen worden verzorgd door native taaltrainers die de Spaanse taal op het hoogste niveau beheersen. Dit zal er voor zorgen dat u op een efficiënte wijze Spaans zult leren als u kiest voor een cursus Spaans bij EBC. Of u nu een beginner bent, of de Spaanse taal perfect wilt beheersen: met de taalcursus Spaans van EBC zit u altijd goed.

Welke Spaanse taalcursus past bij u? EBC biedt diverse Spaans cursussen aan. Kies bijvoorbeeld uit een spoedcursus of snelcursus Spaans op maat. Hieronder vindt u alle opties om snel Spaans te leren bij EBC Talen.

Taalcursus Spaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoedcursus Spaans Tijdens een spoedcursus leer je meerdere dagen achter elkaar intensief Spaans. Een week lang word je ondergedompeld in de taal op ons taleninstituut in Bergen op Zoom. De dagen zijn opeenvolgend of er zit een pauze tussen de dagen: wat voor jou uitkomt.
Semi-spoed cursus Spaans Dit traject brengt je taalvaardigheid snel en doelgericht naar het gewenste niveau. Tijdens deze cursus wordt er wekelijks 2 uur (individuele) les gevolgd. De cursus wordt verspreid over een langere periode van vaak 10 of 15 weken.
Maatwerk training Spaans Wanneer een spoed- of semi-spoedcursus niet passend is, ontwikkelen we een training op maat. Laat ons je wensen, doelen en agenda weten en we komen met een op maat gemaakt voorstel.
Incompany taalcursus Spaans Taalcursus speciaal ontwikkeld voor jouw medewerkers. Onze taaltrainers geven de cursus bij jouw organisatie, online of op ons instituut. EBC Talen verzorgt incompany trainingen op alle niveaus, voor diverse branches, door heel Nederland.
Zakelijk/technisch cursus Spaans Deze cursus is gericht op het zakelijk en/of technisch leren communiceren in het Spaans.
Schrijfvaardigheid Spaans Deze cursus is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Spaans.

Locatie

EBC Talen verzorgt taaltrainingen incompany bij bedrijven door het hele land, online en op het taleninstituut in Bergen op Zoom. De keuze is aan jou!

 

FAQ

Waarom Spaans leren?

Spaans is een echte wereldtaal. Het wordt namelijk door meer dan een half miljard mensen gesproken. Dit betekent dat Spaans (na Chinees en Engels) de meest gesproken taal ter wereld is. Zowel in Spanje als in diverse landen in Latijns-Amerika is Spaans de officiële taal. Tijdens vakanties maar ook als je internationale zaken gaat doen, heb je een grote voorsprong als je Spaans spreekt. Daarnaast is Spaans een mooie taal om te leren en om te spreken.

Is Spaans een moeilijke taal om te leren?

Spaans is niet zo moeilijk om te leren. Het is een fonetische taal, wat betekent dat de wijze waarop je de woorden schrijft ook worden uitgesproken. Spaans is een Romaanse taal, heeft veel woorden die oorspronkelijk uit het Latijn of Engels komen. Daarnaast levert ook het Arabisch veel woorden aan de Spaanse taal. Spaans is een zwierige taal die we associëren met muziek, eten en zon. Dat maakt het leren plezierig!

Tekst vertalen

Taaltraining voor mezelf

Ben je op zoek naar een taaltraining voor jezelf? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Een zakelijke taaltraining komt goed van pas wanneer je internationaal zaken doet, wanneer je bedrijf een andere voertaal heeft dan je moedertaal of wanneer je in je functie in meerdere talen moet kunnen communiceren. We geven je graag meer informatie over een zakelijke taaltraining op maat of plan gelijk een intake in!

Ben je op zoek naar een taaltraining voor privédoeleinden? Bekijk hier wat EBC Talen voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Taaltraining voor mijn medewerker(s)

Ben je als ondernemer, opleidingsmanager, HR-medewerker of teamleider op zoek naar de beste taaltraining voor jouw medewerker(s)? EBC Talen is dé specialist in zakelijke taaltrainingen op maat. Doordat de arbeidsmarkt in beweging is, zijn er bij veel bedrijven arbeidsmigranten of expats werkzaam, is de voertaal in het bedrijf soms anders dan de moedertaal van de medewerker(s) en moet er in bepaalde functies in meerdere talen gecommuniceerd worden. 

Wil jij een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Of wil jij dat je medewerkers kunnen communiceren in de taal van je klanten of leveranciers? Een zakelijke taaltraining op maat kan de oplossing zijn! Vraag meer informatie aan voor een taaltraining voor jouw medewerker(s).