Taalcursus Spaans

‘Dos cervezas, por favor’: iedereen die een keer in Spanje is geweest, zal begrijpen wat hier staat. Maar wat als u iets anders wilt bestellen in het Spaans of een zakelijk gesprek of correspondentie wilt voeren? Dan is het wijs om Spaans te leren. In een taalcursus Spaans helpt EBC u alle facetten van de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Grammatica, uitspraak, schrijfvaardigheid, enzovoort, in de cursus Spaans van EBC zult u het allemaal leren. In een taalcursus Spaans zal EBC u ondersteunen in het leren van deze wereldtaal.

Cursus Spaans volgen: voor ieder niveau

Bij EBC begrijpen dat iedereen een verschillend doel kan hebben voor het volgen van de cursus Spaans. Daarnaast snappen we ook dat ieder op een ander tempo Spaans leert. Wilt u bijvoorbeeld snel Spaans leren? Dan is de snelcursus Spaans geschikt voor u. We houden rekening met uw niveau, en passen de cursus Spaans op deze manier aan, zodat deze perfect bij u past. Dit doen we natuurlijk in samenwerking met u. Moet u bijvoorbeeld met spoed naar een Spaanstalig land, en u wilt zich verstaanbaar kunnen maken? Een spoedcursus Spaans is dan voordehand liggend. Wij luisteren naar uw wensen, en de zaken die u wilt leren in de Spaanse taal. Op basis van deze informatie zullen wij een geschikte taalcursus Spaans voor u samenstellen.

Doelgericht Spaans leren

Effectief de Spaanse leren doet u bij EBC. Onze taalcursussen worden verzorgd door native taaltrainers die de Spaanse taal op het hoogste niveau beheersen. Dit zal er voor zorgen dat u op een efficiënte wijze Spaans zult leren als u kiest voor een cursus Spaans bij EBC. Of u nu een beginner bent, of de Spaanse taal perfect wilt beheersen: met de taalcursus Spaans van EBC zit u altijd goed.

Welke Spaanse taalcursus past bij u? EBC biedt diverse Spaans cursussen aan. Kies bijvoorbeeld uit een spoedcursus of snelcursus Spaans op maat. Hieronder vindt u alle opties om snel Spaans te leren bij EBC Talen.

Taalcursus Spaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Spaans In de spoedcursus Spaans leert u hele dagen tussen 9 en 17 uur Spaans, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoedcursus Spaans Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Spaans brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoedcursus Spaans volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: dit kan bijvoorbeeld al in één dagdeel per week.
All-in taalcursus Spaans Wilt u in vijf dagen Spaans leren? Met de All-in taalcursus Spaans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Spaans Deze Taalcursus Spaans is geschikt voor uw medewerkers. De cursus Spaans kan gevolgd worden bij EBC of op uw kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor diverse branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Spaans Deze taalcursus Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijk Spaans wil spreken in een zakelijke en/of technische omgeving.
Schrijfvaardigheid Spaans De cursus schrijfvaardigheid Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Spaans.
Opfris- en opstap taalcursus Spaans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met het leren van Spaans. Hierbij kunt u zelf uw tempo en lestijden bepalen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

 

FAQ

Waarom Spaans leren?

Spaans is een echte wereldtaal. Het wordt namelijk door meer dan een half miljard mensen gesproken. Dit betekent dat Spaans (na Chinees en Engels) de meest gesproken taal ter wereld is. Zowel in Spanje als in diverse landen in Latijns-Amerika is Spaans de officiële taal. Tijdens vakanties maar ook als je internationale zaken gaat doen, heb je een grote voorsprong als je Spaans spreekt. Daarnaast is Spaans een mooie taal om te leren en om te spreken.

Is Spaans een moeilijke taal om te leren?

Spaans is niet zo moeilijk om te leren. Het is een fonetische taal, wat betekent dat de wijze waarop je de woorden schrijft ook worden uitgesproken. Spaans is een Romaanse taal, heeft veel woorden die oorspronkelijk uit het Latijn of Engels komen. Daarnaast levert ook het Arabisch veel woorden aan de Spaanse taal. Spaans is een zwierige taal die we associëren met muziek, eten en zon. Dat maakt het leren plezierig!

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië