Taalcursus Spaans

‘Dos cervezas, por favor’: iedereen die een keer in Spanje is geweest, weet wat hier staat. Maar wat als u iets anders wilt bestellen in het Spaans of een zakelijk gesprek of correspondentie wilt voeren? In een taalcursus Spaans helpt EBC u de taal van A tot Z onder de knie te krijgen. In de cursus Spaans van EBC maakt u kennis met de grammatica en uitspraak van het Spaans. In een taalcursus Spaans neemt EBC u mee in alle facetten van deze wereldtaal.

Cursus Spaans

Of u nu een cursus Spaans wilt volgen met een zakelijk doel, om u op vakantie verstaanbaar te maken of u gewoon Spaans echt wilt begrijpen: voor de taalcursus Spaans kunt u bij EBC terecht, ongeacht uw (instap)niveau. We stellen graag de juiste cursus Spaans voor u samen. Dat doen we samen met u. Wij luisteren heel goed naar wat ú wilt kunnen in het Spaans. Op basis daarvan krijgt u een persoonlijk advies voor de cursus Spaans die u écht verder helpt.

Spaans doelgericht leren

In de taalcursus Spaans maakt u bij EBC effectief kennis met het Spaans. Wij beschikken over de allerbeste taaltrainers – die stuk-voor-stuk native speaker zijn (dus ook voor Spaans) en die u snel op weg helpen bij de doelstellingen die u wenst te bereiken. Voor zowel het volledig nieuw leren van Spaans als taal tot het puntjes op de ‘i’ zetten.

Wilt u een doelgerichte taalcursus Spaans volgen? Bekijk hieronder de diverse opties voor een cursus Spaans bij EBC Talen.

Taalcursus Spaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Spaans Een spoed cursus Spaans bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen
Semi-spoed cursus Spaans Deze intensieve één-op-één semi-spoed cursus Spaans brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoed cursus Spaans volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: bijvoorbeeld één dagdeel per week.
All in taalcursus Spaans In vijf dagen een taal leren? Met de All-in taalcursus Spaans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Spaans Taalcursus Spaans voor uw medewerkers, bij EBC of bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Spaans Duidelijk Spaans spreken in een zakelijke en/of technische omgeving?
Schrijfvaardigheid Spaans Wilt u duidelijke teksten kunnen schrijven in het Spaans ?
Opfris- en opstap cursus Spaans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met Spaans , waarbij u zelf uw tempo en lestijden bepaalt.
Upgrade cursus Spaans (privélessen)

Verbeter uw taalvaardigheid in één maand! Elke dag een oefenprogramma van woordenschat en grammatica. Elke week oefent u 2 uur lang uw spreekvaardigheid met een privédocent.

 

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Spaans. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.

Ons aanbod