Spoedcursus Spaans | Snel Spaans leren | EBC Taleninstituut

Spoedcursus Spaans

Wilt u in afzienbare tijd Spaans leren spreken? Dan is de spoedcursus Spaans van EBC Taleninstituut u op het lijf geschreven. In de spoedcursus leert u Spaans in hele dagen van 9.00 tot 17.00/20.00 uur. De dagen van de cursus kunnen opeenvolgend zijn of u kunt ervoor kiezen om de cursus te volgen met een pauze tussen de dagen. Indien u kiest voor opeenvolgende dagen verblijft u in een hotel, waarbij u van een aangenaam arrangement kan genieten.

Snel Spaans leren met een snelcursus

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partij, waar u een snelcursus Spaans kunt volgen? Dan bent u bij EBC Taleninstituut aan het juiste adres. Onze taalcursussen worden verzorgd door native docenten. Deze experts beheersen de Spaanse taal op het hoogste niveau en dragen hun kennis op een persoonlijke en effectieve manier over. De spoedcursus Spaans sluit perfect aan op uw wensen als u al snel op reis gaat naar een Spaanstalig land of uw vaardigheden wilt perfectioneren op de korte termijn, omdat u een baan in het buitenland aangeboden heeft gekregen. Wij bieden zowel zakelijke als recreatieve snelcursussen Spaans aan. Dankzij de juiste begeleiding boekt u zoveel mogelijk vooruitgang in een korte tijdsperiode.

Spoedcursus Spaans op maat

De spoedcursus Spaans wordt altijd op maat gegeven. Vooraf wordt er, middels een persoonlijke (soms telefonische) intake, gekeken naar uw niveau, zodat u op het juiste niveau instapt. Daarnaast bespreken wij uw doelstellingen en bekijken we wat haalbaar is. EBC biedt diverse leermogelijkheden aan, waarbij u zelf bepaalt wanneer u start en hoe u de spoedcursus Spaans inricht. Wanneer u alleen dagdelen of avonden de tijd heeft, is de semi-spoedcursus meer geschikt. Wij voorzien u graag van advies over de inhoud en de planning van de snelcursus Spaans. Neem direct contact op om meer te weten te komen; ebctalen@ebc.nl of 0164-265679. Bienvenidos a EBC!

“Wat het bijzonder maakt, is de intensieve begeleiding’’, “Ze spelen altijd in op onze vragen”, “Er is super veel aandacht voor de praktijksituatie waarin je als deelnemer zit”, “De sterke kant is dat het één-op-één onderwijs is”.

Taalcursus Spaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Spaans In de spoedcursus Spaans leert u hele dagen tussen 9 en 17 uur Spaans, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoedcursus Spaans Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Spaans brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoedcursus Spaans volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: dit kan bijvoorbeeld al in één dagdeel per week.
All-in taalcursus Spaans Wilt u in vijf dagen Spaans leren? Met de All-in taalcursus Spaans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Spaans Deze Taalcursus Spaans is geschikt voor uw medewerkers. De cursus Spaans kan gevolgd worden bij EBC of op uw kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor diverse branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Spaans Deze taalcursus Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijk Spaans wil spreken in een zakelijke en/of technische omgeving.
Schrijfvaardigheid Spaans De cursus schrijfvaardigheid Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Spaans.
Opfris- en opstap taalcursus Spaans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met het leren van Spaans. Hierbij kunt u zelf uw tempo en lestijden bepalen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taalcursus individueel op maat.

 

FAQ

Hoe lang duurt het voordat ik goed Spaans spreek?

Gemiddeld heeft een persoon 30 uur privéles nodig om 1 taalniveau omhoog te gaan. In geval van groepslessen duurt het 30-60 uur. Daar zijn richtlijnen voor zoals zijn opgesteld door ERK (Europees referentiekader)(zie bijlage). Daarbij wordt de mondelinge en schriftelijke vaardigheden beoordeeld. Met een intensieve taaltraining, een spoedcursus, kan je na een week al behoorlijk Spaans spreken.

Kan iedereen Spaans leren?

Ja, iedereen kan Spaans leren. Met behulp van boeken, video’s, apps en een taalcursus kun je de taal gauw onder de knie krijgen. Boeken en apps helpen je bijvoorbeeld om je woordenschat te vergroten. Door middel van audio oefeningen kun je Spaans leren verstaan, begrijpen en kun je je uitspraak te verbeteren.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.