Cursus zakelijk Frans

Leer vlot en met zelfvertrouwen communiceren met een cursus in het zakelijk Frans!

Zakelijk Frans

Heb je contact met Franstalige collega’s, klanten of leveranciers? Doe je met je onderneming zaken in Frankrijk? Leer tijdens een zakelijk Frans cursus alles wat je nodig hebt om vlot en zelfverzekerd te communiceren in de taal!

Dankzij onze maatwerk-aanpak leer je wat jij nodig hebt in de praktijk. Tijdens de privélessen heeft de docent alle aandacht voor jou en leer je wat je nodig hebt, op de manier die bij jou past.

Voor jou ontwikkeld

Een cursus Frans afgestemd op je doelen, niveau en agenda.

Overal mogelijk

Volg een taaltraining incompany, online of op ons Taleninstituut in Bergen op Zoom.

Effectief

Leer efficiënt en doeltreffend om met zelfvertrouwen te communiceren in de doeltaal.

Privéles

Onze taaltrainer Frans heeft alle aandacht voor jou of je medewerker(s).

Intensief of verspreid

Snel zakelijk Frans leren? Volg een spoedcursus. Je cursus verspreiden over een langere periode kan natuurlijk ook.

Meer dan taal

Onze taaltrainers Frans hebben aandacht voor het bedrijfsleven, de culturele aspecten en de omgangsvormen.

Hoe ziet cursus zakelijk Frans eruit?

Vooraf brengen we met een uitgebreide intake je huidige taalniveau en je doelen in kaart. Vervolgens matchen we de juiste ervaren taaltrainer die zich verdiept in je vakgebied en leerdoelen. De taaltrainer maakt de lessen voor de cursus zakelijk Frans volledig op maat. Het tijdstip en de frequentie van de taalcursus worden afgestemd op je wensen en agenda. Uiteraard staan onze enthousiaste taaltrainers ook in de avond voor je klaar. Onze docenten zijn veelal native speakers waardoor, naast de Franse taal, culturele aspecten ook een vast onderdeel zijn van onze taaltrainingen. Zo worden ook de (zakelijke) Franse gebruiken, gewoontes en omgangsvormen geleerd. Al onze trainingen zijn erop gericht om je naar een niveau hoger te brengen volgens het Europees Referentie Kader.

Welke cursussen zakelijk Frans zijn er?

Een cursus zakelijk Frans bieden we in allerlei vormen aan. We maken onderscheid tussen een spoedcursus en een cursus verspreid over een langere periode. We ontwikkelen graag een trainingsprogramma dat past bij je wensen en agenda.

  1. Spoedcursus: wil je snel zakelijk Frans leren? Onze spoedtraining Frans is een intensieve training waarbij je vijf dagen achter elkaar wordt ondergedompeld in de Franse taal. Hierdoor merk je snel verbetering in de praktijk! Perfect voor als je op korte termijn naar het buitenland gaat of de taal gelijk nodig hebt. Tijdens de spoedtraining wisselen we privélessen af met zelfstudie en conversatie. 
  2. Semi-spoedcursus: zakelijk Frans leren met minder haast? Volg wekelijks 2 uur achter elkaar privéles! Deze training verspreiden we vaak over 15 weken.
  3. Maatwerk training: wanneer een spoed- of semi-spoedcursus niet passend is, ontwikkelen we gewoon een andere training op maat. Laat ons je wensen, doelen en agenda weten en we maken een op maat gemaakt voorstel.
EBC Taleninstituut

Jack van Lent en Margot Haest van EBC Talen

De voordelen van zakelijk Frans leren

  • Frans is een wereldtaal! De Franse taal wordt wereldwijd gesproken. De taal is dus bijna onmisbaar als je internationaal zaken doet.
  • Zakelijke communicatie is meer dan de taal. Leer tijdens een cursus zakelijk Frans bij EBC ook alles over de Franse cultuur, het bedrijfsleven en de omgangsvormen. Zó spreek je de taal van je klanten of leveranciers.
  • Wat cursisten Frans vinden? “Het maatwerk in de training is erg nuttig. De docenten hebben mijn leerbehoefte zeer goed doorgrond, hebben hun lesmethode hierop toegespitst en hebben continue gezorgd voor nieuwe lesstof en aanvullende oefeningen. Hierdoor was continue groei mogelijk. Dit hebben zij gedaan zonder te veel van mij te vragen, waardoor ik het idee heb dat ik het optimaal leerbare uit de cursus heb kunnen halen. Merci!”

Interesse in een cursus zakelijk Frans?

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor een cursus zakelijk Frans? Neem contact met ons op of vul een informatieaanvraag in. We kijken ook graag met je mee of er subsidiemogelijkheden zijn.

Deze organisaties gingen je voor

EBC Talen heeft onder andere voor deze bedrijven incompany taaltrainingen verzorgd:

““Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!“

Evelien Oranje

HR Graphic Packaging

“Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!”

Tessa Hartog

HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”

Guido Alderliesten

HR Consultant Polytec

FAQ

EBC Talen verzorgt kwalitatieve en op maat gemaakte taaltrainingen. Lees hiernaast de antwoorden op veel gestelde vragen over taaltrainingen van EBC Talen.

Is je vraag niet beantwoord of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Kan ik aansluiten bij een bestaande groepstraining?

Nee, doordat wij uitsluitend taaltrainingen op maat verzorgen, zijn er geen bestaande groepen waarbij je kunt instromen.

Bieden jullie particulieren ook taaltrainingen aan?

Bekijk hier de mogelijkheden voor privé taaltrainingen voor particulieren. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte zakelijke taaltrainingen voor bedrijven incompany, online en op ons instituut.

In welke talen bieden jullie taalcursussen aan?

Wij bieden taaltrainingen aan in meer dan 15 talen en zijn gespecialiseerd in Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.

Wat zijn native speakers?

Onze docenten zijn voornamelijk native speakers. Dit betekent dat zij de taal op het hoogste niveau en als moedertaal beheersen.

Incompany taaltraining

Taalcursus voor je medewerkers, op jouw bedrijfslocatie of online.

Individuele taaltraining

Een individuele taalcursus incompany, online of op ons instituut, met alle focus op jouw leerdoelen.

Online classroom

Een kwalitatieve taaltraining van één van onze ervaren taaltrainers, gewoon online.

Taaltraining op maat

Samen met jou maken we een cursus op maat. Afgestemd op je niveau, doelen, bedrijfstaal en agenda.

Study support

Naast je taalcursus extra oefenen dankzij het oefenmateriaal van Study Support.

Inburgering

Inburgeringslessen van taalniveau A0 t/m B2 van gecertificeerde NT2-docenten.

Klaar om aan de slag te gaan?

Vraag een intake of meer informatie aan