Gaat u binnenkort op vakantie naar Spanje en wilt u zich verstaanbaar maken?! Dan kunt u nu de Spaanse taal leren aan de hand van de Spaanse taalcursus. Dit kan bij ons op locatie of online. Maar ook bij uw bedrijfslocatie, zodat u Spaans leert in Breda, Zeeland of waar dan ook in Nederland.

Spaanse taal leren voor vakantie, waarom?

U bent klaar om op vakantie te gaan. De reis naar Spanje, Mexico of Argentinië is geboekt en alle benodigdheden staan klaar. Alleen is er één klein minpuntje. Je kunt niet veel meer zeggen dan Buenos días. Geen probleem. Natuurlijk hoef je de Spaanse taal van je vakantieland niet te spreken, maar hoe leuk zou het zijn om te kunnen communiceren met de bevolking? En dingen vragen wordt zo veel gemakkelijker. Om u deze taal zo goed en efficiënt mogelijk bij te brengen kunt u bij ons terecht voor een Spaanse taalcursus.

Spaanse taalcursus bij EBC Taleninstituut

De Spaanse taalcursus past EBC volledig aan op uw eigen niveau. Allereerst gaan we met u in gesprek. Aan de hand daarvan bepalen we uw niveau en stellen we een cursus samen die goed bij u past. Ook uw doel van deze Spaanse taalcursus wordt hier met u besproken. Spaans spreken, schrijven, lezen of de gehele Spaanse taal leren. De keuze ligt geheel bij u. Verder heeft u nog keuze uit verschillende soorten cursussen, zoals de snelcursus Spaans, semi-spoedcursus en all-in taalcursus Spaans. Deze keuze kunt u zelf maken aan de hand van uw leerstijl, zodat u zo goed mogelijk de Spaanse taal leert aan de hand van onze Spaanse taalcursus.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://ebc.nl/taalcursus-spaans/