Spaanse les Zeeland - Cursus Spaans van EBC Taleninstituut

Spaanse les Zeeland

Bij EBC Taleninstituut kunt u Spaanse les volgen nabij Zeeland, daar waar Brabant Zeeland kust. Wij leren u om uw Spaanse zakenpartners en klanten goed netjes te woord te staan of om u te redden tijdens een vakantie in Spaanstalig gebied. Het leren van de taal is niet alleen nuttig, maar ook een ideale manier om uzelf te blijven ontwikkelen. Tijdens de cursus Spaans helpen de docenten van EBC Taleninstituut om de taal te leren lezen, spreken en verstaan. Binnen de kortste keren heeft u alle facetten van de Spaanse taal onder de knie.

Spaanse les op maat in Zeeland

Bij EBC Taleninstituut, nabij Zeeland, verzorgen we Spaanse les op ons instituut, online of bij uw bedrijf. Wij hebben ruime ervaring met het geven van taallessen en weten precies hoe u uw doelen kunt bereiken. Zo passen wij de cursus naar uw niveau, wensen en doelstellingen. Dit kan zowel voor beginners als voor gevorderden zijn. Uiteraard leert iedereen de taal op zijn eigen niveau. Onze taalcursussen worden verzorgd door native docenten die Spaans tot op het hoogste niveau beheersen. De docenten dragen hun kennis op een professionele en persoonlijke manier aan u over.

Persoonlijke taalcursus Spaans

Bij EBC Taleninstituut bieden we diverse studiemogelijkheden. Wij zullen tijdens een persoonlijke intake uw wensen en doelstellingen bespreken en aan de hand hiervan een programma op maat maken. Uiteraard bepaalt u zelf waar en wanneer u de lessen wilt volgen. Wilt u binnen korte tijd Spaans leren of uw Spaans bijspijkeren? Dan is onze spoedcursus Spaans een optie. Binnen een paar dagen bent u verstaanbaar en redt u zich prima in het Spaans. Ideaal als u graag snelle resultaten boekt of als u weinig tijd heeft. Wilt u meer informatie over de inhoud van de cursussen? Of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Taalcursus Spaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Spaans In de spoedcursus Spaans leert u hele dagen tussen 9 en 17 uur Spaans, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoedcursus Spaans Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Spaans brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoedcursus Spaans volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: dit kan bijvoorbeeld al in één dagdeel per week.
All-in taalcursus Spaans Wilt u in vijf dagen Spaans leren? Met de All-in taalcursus Spaans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Spaans Deze Taalcursus Spaans is geschikt voor uw medewerkers. De cursus Spaans kan gevolgd worden bij EBC of op uw kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor diverse branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Spaans Deze taalcursus Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijk Spaans wil spreken in een zakelijke en/of technische omgeving.
Schrijfvaardigheid Spaans De cursus schrijfvaardigheid Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Spaans.
Opfris- en opstap taalcursus Spaans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met het leren van Spaans. Hierbij kunt u zelf uw tempo en lestijden bepalen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

 

FAQ

Hoe begin je met Spaans leren?

Nieuwe Spaanse woorden zijn het gemakkelijkst van buiten te leren als je lijstjes maakt. Start eerst met de getallen; die zijn in vrijwel elke nieuwe taal het eerste waarmee je begint. Heb je de getallen onder de knie, dan kun je stap voor stap verder gaan met de iets moeilijkere woordgroepen. Elke dag 15 minuten woordenschat! Het moeilijkste is de discipline, onze ervaring leert ons dat men zonder docent snel afhaakt. Een cursus Spaans in Zeeland helpt!

In welke landen wordt Spaans gesproken?

De Spaanse taal wordt gesproken in Spanje en in verschillende landen in Latijns-Amerika. Ook hebben veel mensen Spaans als tweede of derde taal. Spaans is de officiële taal in: Argentinië, Bolivia, Costa Rica, Chili, Colombia, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Equatoriaal-Guinea, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Spanje, Uruguay en Venezuela.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.