Spaans leren Breda - Cursus Spaans van EBC Taleninstituut

Spaans leren Breda

Wilt u Spaanse les nabij Breda volgen? Na een cursus bij EBC Taleninstituut kunt u  probleemloos een Spaanse klant te woord staan, in vloeiend Spaans de lekkerste gerechten bestellen in een restaurant of een geanimeerd gesprek voeren met de lokale bevolking tijdens uw vakantie naar Spanje of een ander Spaanstalig land. EBC helpt u alle facetten van de Spaanse taal onder de knie te krijgen. 

Spaanse les bij EBC nabij Breda

EBC Taleninstituut verzorgt de Spaanse les in Bergen op Zoom, vlakbij Breda. U kunt lessen volgen op ons instituut, online of de docent komt naar uw bedrijf. Onze 35 jaar ervaring in het geven van taallessen heeft ons geleerd dat ieder op een ander tempo Spaans leert. De taalcursussen worden door native docenten verzorgd, die de Spaanse taal op het hoogste niveau beheersen en hun kennis op een begrijpelijke en persoonlijke wijze overdragen. Of u nu een beginner bent of de Spaanse taal perfect onder de knie wilt krijgen, we luisteren naar uw wensen en uw doelstelling. Op basis van deze informatie zullen we een geschikte taalcursus voor u samenstellen.

Persoonlijke taalcursus Spaans

Bij EBC zijn er diverse leermogelijkheden. Na een persoonlijke intake met een taaltrainer bespreken we het programma wat op uw voorkeuren wordt afgestemd. Zo bepaalt u zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Zo leert iedereen op zijn of haar eigen tempo en met een persoonlijk doel. Wilt u bijvoorbeeld snel Spaans leren? Kies dan voor de spoedcursus Spaans, zodat u zich al na enkele dagen verstaanbaar kunt maken. Wij voorzien u graag van advies over de inhoud en de planning. Neem direct contact op om meer te weten te komen, ebctalen@ebc.nl of 0164-265679.  

“Er is super veel aandacht voor de praktijksituatie waarin je als deelnemer zit”, “Ze leveren goede kwaliteit”, “Het wordt aangepast aan je dagelijkse werkzaamheden”, “Ze houden zich aan de afspraken en zijn altijd bereid om mee te denken. Het is gewoon een heel prettige partij!”

Taalcursus Spaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Spaans In de spoedcursus Spaans leert u hele dagen tussen 9 en 17 uur Spaans, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoedcursus Spaans Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Spaans brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoedcursus Spaans volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: dit kan bijvoorbeeld al in één dagdeel per week.
All-in taalcursus Spaans Wilt u in vijf dagen Spaans leren? Met de All-in taalcursus Spaans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Spaans Deze Taalcursus Spaans is geschikt voor uw medewerkers. De cursus Spaans kan gevolgd worden bij EBC of op uw kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor diverse branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Spaans Deze taalcursus Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijk Spaans wil spreken in een zakelijke en/of technische omgeving.
Schrijfvaardigheid Spaans De cursus schrijfvaardigheid Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Spaans.
Opfris- en opstap taalcursus Spaans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met het leren van Spaans. Hierbij kunt u zelf uw tempo en lestijden bepalen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

 

FAQ

Hoe beginnen met Spaans leren?

Nieuwe Spaanse woorden zijn het gemakkelijkst van buiten te leren als je lijstjes maakt. Start eerst met de getallen; die zijn in vrijwel elke nieuwe taal het eerste waarmee je begint. Heb je de getallen onder de knie, dan kun je stap voor stap verder gaan met de iets moeilijkere woordgroepen. Elke dag 15 minuten woordenschat! Het moeilijkste is de discipline, onze ervaring leert ons dat men zonder docent snel afhaakt. Een cursus Spaans in Breda helpt!

Waar wordt Spaans gesproken?

De Spaanse taal wordt gesproken in Spanje en in diverse landen in Latijns-Amerika. Daarnaast hebben veel mensen Spaans als tweede of derde taal. Spaans is de officiële taal in: Argentinië, Bolivia, Costa Rica, Chili, Colombia, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Equatoriaal-Guinea, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Spanje, Uruguay en Venezuela.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.