Vertaalbureau EBC

Wilt u graag uw teksten professioneel laten vertalen? Voor goed vertaalwerk is meer nodig dan een woordenboek. Hoe vaak ziet u niet aan een tekst dat deze is vertaald? Bijvoorbeeld vertaalwerk waarin een incorrecte woordkeus is gebruikt, foutief lidwoordgebruik of de verkeerde vervoeging van werkwoorden? Naast het geven van taalcursussen en individuele trainingen zijn wij ook een gespecialiseerd vertaalbureau. Bij EBC bent u ervan verzekerd dat de teksten die wij vertalen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Tekst laten vertalen door EBC

Bij EBC laten wij uitsluitend door native speakers teksten vertalen. Deze vakmensen zorgen er dan ook voor dat uw teksten professioneel worden vertaald. Onze vertalers zijn opgegroeid en geschoold in de taal waarnaar u op zoek bent. Hier ligt de eerste kwaliteitsgarantie voor uw vertaling. Als de tekst is vertaald, wordt deze vervolgens nagekeken door een revisor. Nu weet u zeker dat het vertaalwerk inhoudelijk en grammaticaal correct is, en mét de juiste stijl. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een vertaling van uw nieuwsbrief, een technische handleiding of een belangrijk, persoonlijk document. Het EBC vertaalbureau regelt het voor u!

Beëdigde vertaling

Een belangrijk of persoonlijk document is meestal nodig voor een officiële instantie. Dat vraagt om een beëdigde vertaling. Deze is namelijk rechtsgeldig gemaakt en gewaarmerkt door een beëdigde vertaler. De beëdigde vertaling wordt door de vertaler voorzien van een ondertekende verklaring, inclusief stempel, waarin staat dat deze vertaling een getrouwe weergave is van de brontekst. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

Apostille

Stel dat u het document nodig heeft voor een buitenlandse instantie. Dan is een beëdiging vaak niet voldoende en moet de echtheid van de handtekening bevestigd worden. Dit kan door middel van een legalisatie of een apostille. Legalisatie is een procedure om documenten geschikt te maken voor gebruik in het buitenland. De apostille is een stempel (of sticker) van de rechtbank, die aantoont dat de handtekening op het document echt is. Met die stempel is het document geldig in het buitenland.
Wij nemen u deze zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw beëdigde vertaling hiervan wordt voorzien.

 Professionele vertaling

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau? Bij EBC bent u aan het juiste adres! Naast het vertalen van teksten bieden wij ook professionele tolken aan. Wilt u graag eerst meer informatie? Voor vrijblijvend advies bel 0164 265679 of mail naar ebctalen@ebc.nl. Wilt u graag direct uw bestand insturen? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het vertaalwerk.

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Correct Schrijven Nederlands

Het team van EBC verzorgt succesvolle  workshops Correct Schrijven. De workshops Correct Schrijven Nederlands zijn nu opgesplitst in 7 online modules van 10 à 15 minuten per onderwerp + oefeningen en opdrachten.
De deelnemers krijgen via een inlogcode toegang tot de modules en kunnen deze op kantoor of thuis volgen. Op aanvraag, of uiterlijk drie maanden na inschrijving, ontvangt de deelnemer een tweede inlogcode voor een digitale eindtoets. Zodra de toets gemaakt is ontvangt de deelnemer per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

MEER OVER DE WORKSHOP

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië