Vertaalbureau EBC

Wilt u graag uw teksten professioneel laten vertalen? Voor goed vertaalwerk is meer nodig dan een woordenboek. Hoe vaak ziet u niet aan een tekst dat deze is vertaald? Bijvoorbeeld vertaalwerk waarin een incorrecte woordkeus is gebruikt, foutief lidwoordgebruik of de verkeerde vervoeging van werkwoorden? Naast het geven van taalcursussen en individuele trainingen zijn wij ook een gespecialiseerd vertaalbureau. Bij EBC bent u ervan verzekerd dat de teksten die wij vertalen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Tekst laten vertalen door EBC

Bij EBC laten wij uitsluitend door native speakers teksten vertalen. Deze vakmensen zorgen er dan ook voor dat uw teksten professioneel worden vertaald. Onze vertalers zijn opgegroeid en geschoold in de taal waarnaar u op zoek bent. Hier ligt de eerste kwaliteitsgarantie voor uw vertaling. Als de tekst is vertaald, wordt deze vervolgens nagekeken door een revisor. Nu weet u zeker dat het vertaalwerk inhoudelijk en grammaticaal correct is, en mét de juiste stijl. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een vertaling van uw nieuwsbrief, een technische handleiding of een belangrijk, persoonlijk document. Het EBC vertaalbureau regelt het voor u!

Beëdigde vertaling

Een belangrijk of persoonlijk document is meestal nodig voor een officiële instantie. Dat vraagt om een beëdigde vertaling. Deze is namelijk rechtsgeldig gemaakt en gewaarmerkt door een beëdigde vertaler. De beëdigde vertaling wordt door de vertaler voorzien van een ondertekende verklaring, inclusief stempel, waarin staat dat deze vertaling een getrouwe weergave is van de brontekst. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

Apostille

Stel dat u het document nodig heeft voor een buitenlandse instantie. Dan is een beëdiging vaak niet voldoende en moet de echtheid van de handtekening bevestigd worden. Dit kan door middel van een legalisatie of een apostille. Legalisatie is een procedure om documenten geschikt te maken voor gebruik in het buitenland. De apostille is een stempel (of sticker) van de rechtbank, die aantoont dat de handtekening op het document echt is. Met die stempel is het document geldig in het buitenland.
Wij nemen u deze zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw beëdigde vertaling hiervan wordt voorzien.

 Professionele vertaling

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau? Bij EBC bent u aan het juiste adres! Naast het vertalen van teksten bieden wij ook professionele tolken aan. Wilt u graag eerst meer informatie? Voor vrijblijvend advies bel 0164 265679 of mail naar ebctalen@ebc.nl. Wilt u graag direct uw bestand insturen? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het vertaalwerk.

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. Je ontvangt aan het eind van de cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Taaltraining van de beste taaltrainer

EBC Taleninstituut verzorgt kwalitatieve en op maat gemaakte taaltrainingen die passen bij wie je bent, wat je nodig hebt en wat je doelen zijn.

Al onze taaltrainers zijn gecertificeerd en veelal native speakers die naast de taal ook de cultuur van de doeltaal en het land kennen. Onze docenten weten hoe ze je efficiënt en doeltreffend kunnen helpen om vlot én met zelfvertrouwen te communiceren in een vreemde taal.