Taalcursussen op maat

De taalcursussen van EBC Taleninstituut zijn altijd maatwerk. De eerste stap is een intakegesprek waarin instapniveau, uw wensen en doelen worden besproken. Uitgangspunt zijn de niveaus van het internationaal erkende Europees Referentiekader. U ontvangt vervolgens kosteloos en vrijblijvend advies d.m.v. een doelgericht maatwerkprogramma met daarin de startdatum, de lesdagen en lestijden. Zowel de inhoud als de planning van de EBC taalcursussen worden geheel op maat gemaakt.

Taaltraining Bergen op Zoom

Een individuele taaltraining vindt meestal bij EBC Taleninstituut in Bergen op Zoom plaats. Hier beschikt EBC over uitstekende cursusfaciliteiten. Taalcursussen in groepsverband gebeuren veelal op locatie. Er is overigens nog een derde optie: online taalcursussen. Klik op de knop met de taaltraining van uw keuze. Zoals u ziet verzorgt EBC taaltrainingen (te Bergen op Zoom en online) in de meest voorkomende talen. Zoals o.a. een taalcursus Spaans, taalcursus Duits, taalcursus Engels, taalcursus Frans, taalcursus Italiaans, taalcursus Nederlands, taalcursus Portugees en een taalcursus Pools. Per training wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn en we informeren graag over de subsidies voor taaltrainingen.

Online taalcursus

Is reizen voor een taaltraining in Bergen op Zoom geen optie en wilt u toch een of meerdere taalcursussen volgen? Dan is er de online taalcursus. Een online taalcursus is een praktisch alternatief als de afstand een probleem is. Een online taalcursus wordt gegeven met behulp van Skype en E-learning. Neem contact met ons op en u ontvangt alle informatie over de mogelijkheden van een passende online taalcursus.

Taalcursussen op maat? Taaltraining in Bergen op Zoom of op locatie? Of liever een online taalcursus? Neem contact op met EBC Taleninstituut!

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?