Taalcursussen op maat

De taalcursussen van EBC Taleninstituut zijn altijd maatwerk. De eerste stap is een intakegesprek waarin instapniveau, uw wensen en doelen worden besproken. Uitgangspunt zijn de niveaus van het internationaal erkende Europees Referentiekader. U ontvangt vervolgens kosteloos en vrijblijvend advies d.m.v. een doelgericht maatwerkprogramma met daarin de startdatum, de lesdagen en lestijden. Zowel de inhoud als de planning van de EBC taalcursussen worden geheel op maat gemaakt.

Taaltraining Bergen op Zoom

Een individuele taaltraining vindt meestal bij EBC Taleninstituut in Bergen op Zoom plaats. Hier beschikt EBC over uitstekende cursusfaciliteiten. Taalcursussen in groepsverband gebeuren veelal op locatie. Er is overigens nog een derde optie: online taalcursussen. Klik op de knop met de taaltraining van uw keuze. Zoals u ziet verzorgt EBC taaltrainingen (te Bergen op Zoom en online) in de meest voorkomende talen. Per taaltraining wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn.

Online taalcursus

Is reizen voor een taaltraining in Bergen op Zoom geen optie en wilt u toch een of meerdere taalcursussen volgen? Dan is er de online taalcursus. Een online taalcursus is een praktisch alternatief als de afstand een probleem is. Een online taalcursus wordt gegeven met behulp van Skype en E-learning. Neem contact met ons op en u ontvangt alle informatie over de mogelijkheden van een passende online taalcursus.

Taalcursussen op maat? Taaltraining in Bergen op Zoom of op locatie? Of liever een online taalcursus? Neem contact op met EBC Taleninstituut!

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië