We hebben ook deze maand weer allerlei spoedcursisten op ons instituut! Zij zijn hier een hele week voor het leren van Duits, Frans, Nederlands, Engels of Italiaans!

Of een spoedcursus iets voor jou is en hoe een dag van zo’n cursus eruit ziet? We leggen het je graag uit!

Wat is een spoedtraining?
Een spoedtraining is een intensieve training waarbij je vijf dagen achter elkaar wordt ondergedompeld in de taal die jij wil leren. Hierdoor kun je na de training de taal direct in de praktijk gebruiken. Spoedtrainingen vinden plaats op ons instituut in Bergen op Zoom. Hier staat een enthousiast team van taaltrainers en medewerkers elk moment van de training voor je klaar!

Voor wie is een spoedtraining?
De naam zegt het eigenlijk al: een spoedtraining is voor cursisten die snel een taal willen leren. Een spoedtraining is perfect voor cursisten die op korte termijn naar het buitenland gaan. Ook past een spoedtraining uitstekend bij cursisten die de voorkeur hebben om één week intensief een taal te leren in plaats van door middel van privélessen verspreid over een langere periode.

Hoe ziet een dagprogramma eruit?
Tijdens een spoedtraining zorgen we voor afwisseling in je dagprogramma. De afwisseling zorgt ervoor dat je gefocust blijft en dat je op verschillende manieren effectief met de taal bezig bent. Dit is een voorbeeld van hoe een dag van een spoedtraining eruit kan zien:

9:00 uur:                     Ontvangst
10:00 uur:                   2 uur privéles
12:00 uur:                   Uitgebreide lunch samen met andere cursisten en taaltrainers
13:00 uur:                   2 uur privéles
15:00 uur:                   Study Support
17:00 uur:                   Even een korte break!
Avond:                         Converseren en dineren met een native speaker of Study Support

Meer dan taal
Onze taaltrainers zijn veelal native speakers. Dit betekent dat zij een taal op het hoogste niveau beheersen en vaak ook de taal als moedertaal hebben. Hierdoor weten zij ook alles over de culturele aspecten, het bedrijfsleven en de omgangsvormen in de doeltaal. Deze aspecten integreren de taaltrainers in de lessen. Want bij succesvol internationaal zakendoen, elkaar begrijpen op de werkvloer of wonen in een ander land, komt meer kijken dan alleen de taal.

Onze taaltrainers creëren dankzij hun ervaring en kwaliteiten een fijne en vertrouwde leeromgeving. Zo leer je tijdens een spoedtraining precies wat jij nodig hebt!

Interesse?
Wil je weten of een spoedtraining bij jou past? Neem contact met ons op!