Heeft u ooit een cursus technisch Engels gevolgd bij EBC Taleninstituut​? Dan is de kans groot dat Frans Coomans deze cursus heeft verzorgd. Frans is namelijk onze langst actieve docent van EBC Taleninstituut. Hij werd de eerste docent naast directeur Liesbeth, toen zij zich meer moest gaan bezighouden met de organisatie.

Frans begon zijn carrière in de bankwereld, waarna hij zich bekwaamd heeft in het vak van docent Engels. Jarenlang heeft hij dit vak beoefend. Na zijn pensioen vanuit het reguliere onderwijs, kreeg hij meer tijd voor trainingen bij EBC.

Vandaag de dag geeft Frans nog steeds vol overgave les voor EBC Taleninstituut! Vooral ‘techneuten’ begeleidt Frans graag. Hij geeft zowel les aan individuele cursisten, als aan groepjes in bedrijven. Ook zijn voormalige collega’s uit de bankwereld kunnen op hem rekenen.

Wilt u ook graag Engels van Frans leren? Wacht dan tot na de zomer. Frans gaat even genieten van zijn pensioen door lekker lang op zomervakantie te gaan. In september is hij weer beschikbaar.

Gaat u ook op zomervakantie? Je vakantie wordt nog leuker door de taal van je vakantieland te spreken! Maak op ontspannen wijze kennis met een taal of fris uw taalkennis op met een taal-in-de-koffer-cursus.

Kijk op www.ebc.nl voor ons taalaanbod en neem vrijblijvend contact met ons op via 0164-265679 of ebctalen@ebc.nl.