Frans leren Breda

Het volgen van Franse les in de omgeving van Breda kan bij EBC Taleninstituut. Wij leren u om uw Franse zakenpartners en klanten goed te woord te staan, u te redden tijdens uw vakantie in Frankrijk of Franstalig gebied en om chansons te begrijpen. Naast dat het praktisch is om de Franse taal te spreken en verstaan, is het altijd leuk om uzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren. Tijdens de cursus helpt EBC Taleninstituut u om alle facetten van de Franse taal onder de knie te krijgen.

Meer informatie over Franse les bij EBC nabij Breda

Bij EBC Taleninstituut bent u aan het juiste adres voor Franse les in Bergen op Zoom, nabij Breda. Wij verzorgen lessen op ons instituut, online of bij uw bedrijf. Dankzij onze ruime ervaring met het organiseren van taallessen weten wij precies hoe we u het beste kunnen begeleiden. Uiteraard wordt de cursus aangepast aan uw niveau, wensen en doelstelling. Daarnaast begrijpen we dat iedereen een taal leert op zijn eigen tempo. De taallessen worden gegeven door native docenten die Frans op het hoogste niveau beheersen. De kennis wordt hierdoor op een persoonlijke en professionele manier overgedragen.

Persoonlijke taalcursus Frans

Bij EBC Taleninstituut bieden we diverse studiemogelijkheden. Tijdens een persoonlijke intake met één van onze taaltrainers zullen we een programma voor u op maat maken. Uiteraard bepaalt u zelf wanneer u met de cursus start en de lessen volgt. Eventueel kunt u ook een spoedcursus Frans volgen. Hierbij leert u binnen een paar dagen om zich verstaanbaar te maken in het Frans. Ideaal als u weinig tijd heeft of een snelle vooruitgang wilt boeken. Neem voor meer informatie over de inhoud van onze cursussen of een persoonlijk advies gerust contact met ons op. U bereikt ons via ebctalen@ebc.nl of 0164-265679.

“De 2 weken waren zeer intensief. Ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de docenten. Daar mag u beslist trots op zijn!!”

“De combinatie van de verschillende lesvormen, en de conversatie-uurtjes in de avond, hebben me goed geholpen. Ik ben niet meer onzeker in de Franse taal.”

Taalcursus Frans bij EBC Talen

Trainingen Info
Franse spoedcursus Deze snelcursus Frans bestaat uit hele dagen tussen 9 en 17 uur, waarvan de dagen opeenvolgend zijn of met een pauze.
Semi-spoed cursus Frans Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Frans zal u helpen om uw taalvaardigheid op gewenst niveau te krigjen. U volgt deze Franse snelcursus in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode. Bijvoorbeeld een dagdeel per week.
Complete taalcursus Frans In vijf dagen Frans leren? Met deze complete taalcursus Frans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Frans Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers de Franse taal onder de knie krijgen? Deze incompany talencursus Frans wordt verzorgt bij u op bedrijf of kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor alle branches en met succes!
Zakelijk/technisch cursus Frans Franse taal leren in een zakelijke en/of technische branche?
Schrijfvaardigheid Frans Tijdens deze cursus leert u volledige teksten schrijven in het Frans.
Opfris- en opstap cursus Frans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u een start met het leren van de Franse taal, waarbij u zelf uw tempo en tijden kunt bepalen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

FAQ

Hoe leer ik het beste Frans?

Het leren van een nieuwe taal kost tijd en vergt motivatie. Het gaat de een makkelijker af dan de ander. Maar iedereen is gebaat bij een cursus Frans in Breda. Elke week een uur, of vijf uur per dag, net naar gelang je agenda en de reden waarom je de taal wilt leren. Het is belangrijk om vaak en veel te oefenen én te praten.

In welke landen wordt Frans gesproken?

Frans behoort tot de Romaanse talen en komt voort uit het Latijn. Er zijn over de hele wereld veel gebieden, landen en continenten te vinden waar Frans wordt gesproken, in totaal 45: Frankrijk, Monaco, Waals Gewest (België), een deel van Zwitserland, Afrika (een groot deel van Noord-Afrika en bijna heel Centraal-Afrika), Madagascar, Canada (Oost-Canada als moedertaal en West-Canada als bestuurstaal), Vietnam en Frans-Guyana.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.

Bel ons via 0164 26 56 79, of vul bijgaand formulier in. We bespreken dan samen de mogelijkheden en de kosten voor het volgen van een cursus Frans. Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u kosteloos advies voor een cursus op maat.