Het is weer bijna de 4th of July! Oftewel: Independence Day. Eén van de bekendste nationale feestdagen in de Verenigde Staten. Maar wat wordt er nou eigenlijk gevierd op die dag?

Wat viert Amerika op Independence Day?
Op Independence Day herdenken Amerikanen de onafhankelijkheid van het land, die werd uitgeroepen op 4 juli 1776. Amerika maakte zich toen los van het Britse Rijk en markeerde het begin van een nieuw tijdperk dat in het teken staat van democratie, vrijheid en zelfbestuur. Het is een dag waarop elk jaar families en vrienden samenkomen om de onafhankelijkheid van hun natie te vieren.

Hoe wordt Independence Day gevierd?
De Amerikanen vieren elk jaar op 4 juli hun vrijheid met traditionele activiteiten zoals parades, vuurwerkshows, festivals en barbecues.

Onze docent Engels Ginny Beemster heeft 8 jaar in Amerika gewoond en vertelt erover: “Elk jaar vierde ik Independence Day in Washington. Tot ongeveer 17:00 uur waren we met vrienden aan het barbecueën. Daarna gingen we naar een gebouw van de Amerikaanse Bank om daar op de bovenste verdieping naar al het vuurwerk en parades te kijken. Super gaaf was dat altijd! Independence Day in Amerika lijkt een beetje op carnaval hier, haha. Ik heb goede herinneringen aan die tijd!” 

Taal en cultuur gaan hand in hand!
Taal en cultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen samen de sleutel tot succesvolle (zakelijke) communicatie. Cultuur, omgangsvormen en het bedrijfsleven: bij EBC leer je precies wat je nodig hebt in je functie, op de werkvloer of bij een verhuizing naar een ander land!