Taalcursus: met spoed gezocht!

Wilt u snel uw  talenkennis verbeteren of een nieuwe taal leren? EBC taleninstituut heeft voor u de oplossing. Een spoedcursus onder begeleiding van de allerbeste taaltrainers.

Spoed taalcursus, wat is dat?

De spoedcursus bestaat uit 5 dagen die ingepland zij over maximaal 3 weken. De dagen beginnen om 09:00 en zullen eindigen om 17:00 uur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om van 18:00 tot 20:00 uur een aanvullend oefenprogramma te volgen. Tijdens de dagen krijgt u 4 uur privéles van een Native speaker en 3 uur assisted learning. Naast deze lessen bij EBC taleninstituut, is er een aanvullend oefenprogramma voor u. Hiermee kunt u thuis, via internet, verder leren. Uw lessen zullen worden aangepast aan uw niveau en doel. Daarom is een gesprek vooraf van groot belang. Aan de hand van dit gesprek stelt het taleninstituut, samen met u, de cursus samen.

Waarom een spoed taalcursus?

Het voordeel van een spoedcursus is voornamelijk dat u binnen een week u doel bereikt kan hebben, terwijl alle andere cursussen ongeveer een maand duren. En je kans van slagen is net zo groot. Dit komt doordat men minimaal 5 dagen een cursus moet volgen, om 1 niveau in het internationaal erkende Europees Referentiekader te stijgen.

Verder is de spoedcursus, in tegenstelling tot de semi-spoedcursus, in groepsverband. Dit is een voordeel, omdat u dan ook van alle andere cursisten kunt leren. Natuurlijk zal de privéles wel één op één zijn met één van de taaltrainers.

Tot slot kunt u in overleg met EBC op korte termijn starten met de cursus.

Als u denkt dat de spoed taalcursus goed bij uw wensen past, maak dan snel een afspraak met het EBC taleninstituut. En meld u zich met zijn tweeën aan voor dezelfde cursus, dan krijgt de tweede persoon 50% korting op de cursuskosten.