Bijles Frans, Duits, Engels, Spaans of Nederlands nodig? Start dan nu de taalcursus Taalboost-Plus bij EBC taleninstituut.

Bijles bij EBC taleninstituut: waarom?

Je zit op school, maar behaalt niet de gewenste cijfers. Om dit te behalen heb je extra ondersteuning nodig. Dit kan aan de hand van de taalcursus bij EBC taleninstituut. De taalcursus Taalboost-Plus biedt ondersteuning op basis van je persoonlijke niveau. Om je niveau te verbeteren krijg je verschillende opdrachten waar je aan kunt werken. Verder krijg je één dagdeel in de maand intensief bijles van een docent.

Taalboost-plus programma: wat biedt het je?

Het taalboost – plusprogramma beidt toegang tot de multimedia ruimte, waar je zelf kun gaan leren. Ook is in deze ruimte altijd iemand aanwezig die je kan helpen. Verder biedt EBC taleninstituut een computerprogramma, waarmee je je taalvaardigheid kunt oefenen, en ondersteuning van een docent. Dit alles krijg je tegen een vergoeding van €95,00 euro in de maand. U heeft ook de mogelijkheid om de taalcursus Taalboost-plus te volgen zonder begeleiding van een docent. Dit kost u €45,00 euro per maand.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de op de volgende webpagina: https://ebc.nl/voor-scholieren-en-studenten/ Ook kunt u altijd contact opnemen met EBC taleninstituut door een mail te sturen naar ebctalen@ebc.nl of te bellen naar 0164-265679