Dankzij de Italiaanse taalcursus van EBC Taleninstituut is Sydney van Hooijdonk goed voorbereid op zijn avontuur bij Bologna!

Op 1 juli 2021 tekende Sydney van Hooijdonk een voetbalcontract bij Bologna in Italië. Een mooi avontuur in een van de grootste competenties ter wereld staat hem hier te wachten. Hoewel hij niet de enige Nederlander onder het contract bij Bologna is, heeft Sydney zich optimaal voorbereid op deze belangrijke stap in zijn voetbalcarrière. Zo heeft hij enige tijd Italiaanse les bij EBC Taleninstituut gevolgd om straks optimaal te kunnen communiceren met zijn nieuwe ploeggenoten en coaches. Daarnaast zal Sydney zich prima kunnen redden in zijn nieuwe thuisland nu hij de taal machtig is. Wij wensen hem veel succes!

Ook een Italiaanse taalcursus volgen?

Wilt u een doelgerichte taalcursus Italiaans volgen, omdat u op vakantie gaat naar Italië of voor zakelijke doeleinden? Bij EBC Talen maakt u effectief kennis met de Italiaanse taal. Doordat wij beschikken over taaltrainers die naast het geven van Italiaanse cursussen ook stuk-voor-stuk native speakers zijn, wordt u snel op weg geholpen met de doelstelling die door u is opgesteld. Voor zowel het onder de knie krijgen van de Italiaanse taal als beginner, tot het puntjes op de ‘i’ zetten als gevorderde.

Meer informatie? Bel 0164-265679 of mail naar ebctalen@ebc.nl