De oplossing voor taalproblemen bij studenten

Binnenkort een examen Duits, Spaans of Engels.  Of moet je een bepaalde taal beheersen voor je studie? Volg dan nu de nieuwe taal cursus bij EBC taleninstituut.

Redenen om een taalcursus te volgen als student

Als student krijg je al les in de verschillende talen die je moet kennen. Waarom zou je daarnaast nog een taalcursus volgen. Een taal leren doe ik toch al op school? Voor sommige studenten biedt een taalcursus extra zekerheid. En je kunt zeggen, “Nu heb ik er alles aan gedaan om deze toets/mijn examen te halen.” Ook kan het zijn dat je een zwakke leerling bent op het gebied. Geen probleem, daar hoef je je niet voor te schamen. EBC taleninstituut wil je dan graag helpe om je niveau te verhogen.

Taal leren, wat houdt het in?

EBC taleninstituut biedt sinds kort een nieuwe intensieve taalcursus. Een taal leren doe je tijdens deze cursus in maximaal 5 weken. In deze weken ontvang je vijf bijeenkomsten van 2 uur privéles. Verder wordt er van je verwacht dat je elke dag van de week minimaal 2 uur Assistend learining in de multimedia ruimte van EBC taleninstituut gebruikt. Dit programma is ontwikkeld om je woordenschat uit te breiden en je grammatica te verbeteren, om een taal leren te vereenvoudigen.

Wil je meer informatie over deze taalcursus? Neem dan nu een kijkje op de volgende webpagina: https://ebc.nl/taalcursus-scholier-student/ Ook kun je contact opnemen door te bellen naar 0164-265679. Of stuur een mailtje naar ebctalen@ebc.nl