Stel je voor… je bent adviseur bij een internationaal bedrijf en je geeft trainingen aan internationale partners. Je Engels is prima, maar je mist de handvaten om met zelfvertrouwen een écht vlot gesprek te voeren. Reden voor Wouter van het bedrijf Excentr om een taaltraining Engels op maat te volgen!

Op je werk sprak je al veel Engels. Waarom dan toch nog een taaltraining?
‘Het Engels praten in m’n functie ging al goed maar ik wilde wel echt verbeteren. Dit was voor mij reden om naar EBC te gaan. De privélessen werken voor mij heel goed. Het maatwerk is fijn omdat het gericht is op de persoonlijke werksituatie.’

Je hebt nog een paar lessen te gaan. Merk je al verbetering in je werk?
Onlangs heb ik twee dagen met een Engelse zakenpartner opgetrokken. Dit ging super goed! Zowel de zakelijke gesprekken als de sociale gesprekken tijdens de etentjes. Ik kan nu veel makkelijker de switch maken van Nederlands naar Engels. Ik denk dan zelfs in het Engels. Dan weet ik gewoon het Nederlandse woord niet meer, haha!’

Heb jij ook een taal nodig voor je (nieuwe) baan of studie? Wij staan voor je klaar. Door onze maatwerk-aanpak leer je precies wat je nodig hebt. Neem vrijblijvend contact met ons op. Hebben je medewerkers een taaltraining nodig? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.