Met trots mogen wij vermelden wederom de erkenning van CEDEO in ontvangst te hebben mogen nemen met een fantastisch cijfer voor klanttevredenheid: 9,3!

CEDEO erkenning: wat is dat?

Een CEDEO erkenning is een erkenning met betrekking tot de klanttevredenheid van een bedrijf. CEDEO te Rotterdam stelt diverse eisen bij de uitreiking van deze deze erkenning. Ten eerste zijn er een aantal algemene eisen voor de organisatie zelf: een organisatie moet voldoende opdrachtgevers geven, minimaal 3 jaar bestaan, over voldoende omzet beschikken en aantonen dat het beschikt over ontwikkeling- en innovatiekracht. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de tevredenheid van klanten. Deze moet minimaal 80% zijn (tevreden of zeer tevreden).

Het CEDEO voert hiervoor zelf het onderzoek uit en neemt contact op met verschillende klanten. Aan de hand daarvan wordt de klanttevredenheid en andere eisen onderzocht.

CEDEO – erkenning voor EBC taleninstituut

In de rapportage van CEDEO bedrijfsopleidingen zijn ook deze keer veel positieve zaken benoemt met betrekking tot EBC Taleninstituut. Een selectie hiervan:

  • EBC taleninstituut maakt gebruik van native speakers die worden geselecteerd aan de hand van opleidingsniveau, didactische vaardigheden en inlevingsvermogen
  • Docenten blijven zich ontwikkelen aan de hand van docenttrainingen die structureel plaats vinden
  • Door het intakeproces van EBC sluiten de opleidingen goed aan op de wens en het niveau van de cursist
  • De klanten van EBC zijn enorm tevreden. We zijn trots om te vermelden dat de klanttevredenheid een 9,3 als cijfer krijgt

Dus bent u op zoek naar een taalcursus die aansluit op uw niveau en wens? Wilt u een docent die met u meedenkt en u helpt te ontwikkelen? Dan bent u bij EBC taleninstituut aan het goede adres. Neem nu contact met ons op voor een intakegesprek.

EBC taleninstituut
Keldermanslaan 3
4611AL Bergen op Zoom
T: 0164 26 56 79
E: ebctalen@ebc.nl