Hanneke Slothouwer van de Rabobank Foundation, het maatschappelijk fonds van de Rabobank, heeft bij EBC Taleninstituut een cursus Frans gevolgd. Ze beoordeelde de cursus in één woord als uitstekend!

Hanneke Slothouwer: “De intake was grondig en uitvoerig. De juiste vragen werden gesteld waardoor mijn leerdoelen goed werden vastgelegd. Door EBC werd een training op maat samengesteld en deze sloot perfect aan. De lesstof was zorgvuldig geselecteerd en raakte altijd mijn werkveld, fantastisch!
Ik kreeg ook een adembenemende Franstalige roman te leen over mijn werkgebied. Deze heb ik in één week uitgelezen. De docenten zijn zeer gemotiveerd en zijn altijd bereikbaar. Ook de werknemers achter de balie en in de MMR zijn vriendelijk en enthousiast. Ik voelde me zeer welkom bij EBC. Hartelijk dank voor alle moeite!”

Wilt u ook graag een taalcursus volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0164-265679 of ebctalen@ebc.nl. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden.