Voor Evides Waterbedrijf heeft EBC Taleninstituut al meerdere taaltrainingen op maat gemaakt. Evides Waterbedrijf wil haar dienstverlening blijven optimaliseren door onder andere de juiste taal te gebruiken. Zo wordt er altijd gekeken naar de huidige functies en taken die een werknemer binnen het bedrijf heeft zodat we daar het benodigde taalniveau op aan kunnen passen.
Ianthe van Grondelle, coördinator Training en Opleiding HR binnen Evides vertelt: “Bij de medewerkers die hebben deelgenomen aan de trainingen, merken wij goed dat het hen heeft geholpen. Ik zie het terug in het functioneren van de medewerkers. En deelnemers worden er zelfverzekerder door. Ons motto is: “Evides maakt water waardevol”, maar als je de taal niet spreekt, zegt dat je waarschijnlijk niet zoveel. Met een goed begrip van en vaardigheid in het Nederlands worden ook onze medewerkers waardevoller.”

Het hele interview met Ianthe van Grondelle van Evides en Liesbeth van Kerkhof van EBC Talen lees je hier vanaf pagina 40.