Ook wij doen mee met Kijk Binnen Bij Bedrijven! We nodigen taaltrainers, medewerkers uit het onderwijs en iedereen die meer wil weten over EBC graag uit om een kijkje te nemen op ons instituut in Bergen op Zoom waar we je rondleiden, informeren en adviseren!

Wat en wanneer?
Onze deuren staan altijd open. Maar van 9 t/m 13 oktober maken we extra tijd om op ons instituut in Bergen op Zoom een heerlijke kop koffie met je te drinken, je alles te vertellen over ons instituut, onze taaltrainingen en de mogelijkheden die wij hebben voor (zzp-)taaltrainers.

Voor wie?
Voor (zzp-)taaltrainers (in opleiding), NT2-docenten, medewerkers uit het primair of secundair onderwijs die meer willen weten over het talen- en volwassenonderwijs, voor medewerkers uit bedrijven in de regio die meer willen weten over een zakelijke taaltraining van EBC en andere geïnteresseerden die gewoon nieuwsgierig zijn: iedereen is welkom om vrijblijvend langs te komen en kennis te maken!

Aanmelden
Meld je vooraf aan via de website van Kijk Binnen Bij Bedrijven en kom vrijblijvend kennismaken! We spreken een moment af dat jou het beste uitkomt om bij ons langs te komen! Komt een andere week je eigenlijk beter uit? Dan spreken we natuurlijk gewoon een ander moment af.

Woon je als taaltrainer verder weg? Een online kennismaking kan ook! 
Woon en werk je als taaltrainer niet in de buurt van Bergen op Zoom? Wij verzorgen incompany taaltrainingen voor allerlei bedrijven door heel Nederland. Daarom maken we altijd graag kennis met taaltrainers door het hele land. Meld je aan via Kijk Binnen Bij Bedrijven en we plannen een vrijblijvende online meeting in op het moment dat het jou uitkomt!

 

Wij kijken uit naar je komst! Tot dan!