Taalcursus Engels voor werknemers

EBC Taleninstituut heeft veel verschillende mogelijkheden wat betreft een taalcursus Engels. Eén van die cursussen is een taalcursus zakelijk Engels. Deze cursus is voor werknemers die zowel een laag niveau als een gevorderd niveau hebben. Uw medewerkers wordt een ruime woordenschat aangeboden die past bij de sector van uw bedrijf. Voor meer informatie over de taalcursus Engels, kunt u een kijkje nemen op de volgende pagina: https://ebc.nl/taalcursus-engels

Groepstraining taal leren bij EBC

Groepstraining taal is erg nuttig als binnen uw bedrijf meerdere werknemers bijgeschoold moeten worden. Het is mogelijk om de groepstraining taal op locatie aan te bieden. Uw medewerkers leren tijdens deze cursus bijvoorbeeld zakelijk Engels, wat aansluit bij het beroep en de werkomgeving. De cursus wordt aangepast op de woordenschat die bij de sector van uw bedrijf hoort. Heeft u een callcenter waarin uw medewerkers klanten in het Engels te woord moeten staan? EBC Taleninstituut leert uw medewerkers de vaardigheden die horen bij telefoneren en chatten met Engelstalige klanten.

Om dit zo goed mogelijk te doen, vindt er vooraf een niveaumeting plaats. Aan de hand van die meting worden de groepen, voor de groepstraining taal, geselecteerd op basis van het startniveau. Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. De groep gaat 2 uur per week in een groep aan de slag met de taalcursus Engels. Dit gebeurt onder leiding van een ervaren docent. Verder werken de deelnemers minimaal 2 uur zelfstandig in EBC E-learning. Het traject van de groepstraining taal duurt 10 weken. Het is mogelijk om voor een groep een vervolgtraject te starten. Zo wordt het niveau van zakelijk Engels nog beter.

Heeft u nog vragen of interesse in de groepstraining taal zakelijk Engels? Neem dan contact op door te bellen naar 0164-265679 of mail naar lvkerkhof@ebc.nl .