Mona Lisa uit Portugal is trots op haar certificaat! Ze heeft bij verschillende instituten Nederlands geleerd maar na twee succesvolle taaltrajecten kan ze wel stellen dat EBC dé perfecte match is voor haar!

“De één-op-één lessen passen beter bij mij dan groepslessen op andere scholen. Door de privélessen zette ik in één keer grote stappen. Het zorgt voor een vertrouwde band met de docent en ik leer de dingen die ik nodig heb.

EBC is flexibel met het inplannen van mijn lessen. Dit is een groot voordeel want ik werk in ploegendienst.

Door de cursus gaat het op mijn werk beter met schrijven. Bijvoorbeeld met het invullen van een bestellijst of het schrijven van notities. Ook herken ik tijdens het spreken mijn fouten. Hierdoor praat ik nóg beter Nederlands!”

Taal is onmisbaar op het werk. Wil jij ook een werkvloer waar iedereen elkaar begrijpt? Vul het contactformulier in voor een taaltraining voor jouw medewerker(s) of neem rechtstreeks contact met ons op en we vertellen je alles over onze taaltrajecten!