Trainingen bij EBC Taleninstituut zijn op basis van het Europees Referentiekader. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

ERK: wat is dat?

ERK staat voor het Europees Referentiekader. Dit referentiekader beschrijft wat je in een vreemde taal precies moet kunnen om aan te tonen dat je de taal op niveau beheerst. Het ERK maakt onderscheid in zes verschillende niveaus. Niveau 1A is het laagste en niveau 2C het hoogst. Verder onderscheidt het ERK vijf verschillende taalvaardigheden. Het gaat hierbij om lezen, schrijven, spreken, luisteren en gesprekken voeren. De eisen van een niveau staan per vaardigheid beschreven aan de hand van ‘can do-descriptions’.

EBC taleninstituut en ERK

Alle trainingen bij EBC  taleninstituut zijn op basis van het ERK. Dit betekent dat jij aan het einde van de cursus een certificaat ontvangt, met daarop je behaalde referentieniveau. Aan de hand van dit certificaat kunnen (toekomstige) werknemers gelijk zien op welk niveau je taalvaardigheid zich bevindt. Al onze trainers zijn native speakers die voldoen aan het referentieniveau C. Zo weet u zeker dat u echte kwaliteit bij ons kunt verwachten!