Zou je nu graag willen weten wat er in de titel beschreven stond? Of wilt u uw Chinees bijspijkeren? Probeer dan nu de cursus Chinees bij EBC.

Cursus Chinees: waarom?

Chinees leren kan veel verschillende redenen hebben. Zo kan het een carrièrekans zijn. Veel internationale bedrijven hechte veel waarde aan werknemers die Chinees kunnen spreken. China heeft een grote exportmarkt en is daarom erg belangrijk in het bedrijfsleven. Een andere reden voor een cursus Chinees kan de fascinatie voor de cultuur zijn. Om de cultuur beter te kunnen begrijpen volgen sommige mensen een taalcursus Chinees. Ook biedt een cursus Chinees kans op nieuwe sociale contacten. 20% van het aantal mensen wereldwijd woont in China. Daarnaast zijn er nog veel andere Aziatische landen waar Chinees wordt gesproken. Er zijn dus genoeg redenen om de cursus Chinees bij EBC te volgen.

Leer Chinees bij EBC

EBC taleninstituut biedt verschillende taalcursussen Chinees aan. Een paar voorbeelden hiervan zijn spoed cursus Chinees, semi-spoed cursus Chinees en all-in taalcursus Chinees. Elke cursus is gebaseerd op een ander doel. Door de grote keuze aan cursussen zit er altijd wel een cursus tussen die aansluit op uw gewenste doel en niveau. Ook kan er zo rekening worden gehouden met uw leerstijl. Leer Chinees individueel of in een groep. Leer Chinees in een paar dagen of verspreid over een langere tijd. Er is genoeg keuze.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://ebc.nl/taalcursus-chinees/