Taaltrainingen voor voetbalwereld

Speciaal voor de internationale voetbalwereld bieden wij op maat gemaakte taaltrainingen. Gericht op het taalgebruik in de dagelijkse praktijk voor voetballers, begeleiders, voetbalmakelaars. Intensieve spoedcursussen op ons instituut in Bergen op Zoom of taaltrainingen bij u op locatie. Individueel of voor een groep als er meerdere belangstellenden zijn.

EBC Talen: voor een internationale carrière of u nu óp of naast het veld staat!

NederlandsEngelsItaliaansSpaansFransTurksDuits

Bel 0164-265679 of mail ebctalen@ebc.nl als u wilt weten hoe wij uw vragen op taalgebied kunnen oplossen!

Pierre van Hooijdonk scoort bij EBC!

 

 

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië