Taaltrainer inschakelen

Op zoek naar de juiste taaltrainer voor het leren van een vreemde taal? Dan bent u bij EBC aan het juiste adres! De eerste stap is een uitgebreide intake waarin het instapniveau, uw wensen en doelen worden besproken. Hiervoor maakt u verschillende toetsen en vind er een gesprek plaats. Het uitgangspunt hiervan zijn de niveaus van het internationaal erkende Europees Referentiekader.

Vervolgens ontvangt u van uw taaltrainer / taalcoach een vrijblijvend advies d.m.v. een doelgericht maatwerkprogramma met daarin de startdatum, de lesdagen en lestijden. Zowel de inhoud als de planning van de EBC taaltrainingen worden geheel op maat gemaakt. Het leren van een vreemde taal kan van start gaan!

Snel een taal leren?

Klaar om op korte termijn een vreemde taal te leren? Een geschikte en professionele taaltrainer vindt u bij EBC Taleninstituut. Meestal vinden de taallessen in Bergen op Zoom plaats. Hier beschikt EBC over uitstekende cursusfaciliteiten. Ook werken onze taaltrainers / taalcoaches in groepsverband op locatie. Er is overigens nog een derde optie: het inschakelen van een online taaltrainer. Wanneer u een vreemde taal wilt leren, kunt u bij EBC kiezen uit de meest voorkomende talen.

Snel een taal leren bij EBC

Wilt u graag snel een taal leren? Naast taalcursussen, bieden wij ook professionele taaltrainers aan. Wilt u graag eerst meer informatie? Voor vrijblijvend advies bel 0164 265679 of mail naar ebctalen@ebc.nl. Wilt u graag direct uw vraag insturen? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het inschakelen van een taaltrainer.

Taaltraining op maat? Taaltraining in Bergen op Zoom of op locatie? Of liever een online taaltraining? Neem contact op met EBC Taleninstituut!

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Correct Schrijven Nederlands

Het team van EBC verzorgt succesvolle  workshops Correct Schrijven. De workshops Correct Schrijven Nederlands zijn nu opgesplitst in 7 online modules van 10 à 15 minuten per onderwerp + oefeningen en opdrachten.
De deelnemers krijgen via een inlogcode toegang tot de modules en kunnen deze op kantoor of thuis volgen. Op aanvraag, of uiterlijk drie maanden na inschrijving, ontvangt de deelnemer een tweede inlogcode voor een digitale eindtoets. Zodra de toets gemaakt is ontvangt de deelnemer per mail het toetsrapport en een certificaat van deelname.

MEER OVER DE WORKSHOP