Taaltrainer inschakelen

Op zoek naar de juiste taaltrainer voor het leren van een vreemde taal? Dan bent u bij EBC aan het juiste adres! De eerste stap is een uitgebreide intake waarin het instapniveau, uw wensen en doelen worden besproken. Hiervoor maakt u verschillende toetsen en vind er een gesprek plaats. Het uitgangspunt hiervan zijn de niveaus van het internationaal erkende Europees Referentiekader.

Vervolgens ontvangt u van uw taaltrainer / taalcoach een vrijblijvend advies d.m.v. een doelgericht maatwerkprogramma met daarin de startdatum, de lesdagen en lestijden. Zowel de inhoud als de planning van de EBC taaltrainingen worden geheel op maat gemaakt. Het leren van een vreemde taal kan van start gaan!

Snel een taal leren?

Klaar om op korte termijn een vreemde taal te leren? Een geschikte en professionele taaltrainer vindt u bij EBC Taleninstituut. Meestal vinden de taallessen in Bergen op Zoom plaats. Hier beschikt EBC over uitstekende cursusfaciliteiten. Ook werken onze taaltrainers / taalcoaches in groepsverband op locatie. Er is overigens nog een derde optie: het inschakelen van een online taaltrainer. Wanneer u een vreemde taal wilt leren, kunt u bij EBC kiezen uit de meest voorkomende talen. Zoals een cursus Spaans, cursus Duits, cursus Engels, cursus Frans, cursus Italiaans, cursus Nederlands, cursus Portugees en een cursus Pools.

Snel een taal leren bij EBC

Wilt u graag snel een taal leren? Naast taalcursussen, bieden wij ook professionele taaltrainers aan. Wilt u graag eerst meer informatie? Voor vrijblijvend advies bel 0164 265679 of mail naar ebctalen@ebc.nl. Wilt u graag direct uw vraag insturen? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over het inschakelen van een taaltrainer.

Taaltraining op maat? Taaltraining in Bergen op Zoom of op locatie? Of liever een online taaltraining? Neem contact op met EBC Taleninstituut!

 

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. Je ontvangt aan het eind van de cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Taaltraining van de beste taaltrainer

EBC Taleninstituut verzorgt kwalitatieve en op maat gemaakte taaltrainingen die passen bij wie je bent, wat je nodig hebt en wat je doelen zijn.

Al onze taaltrainers zijn gecertificeerd en veelal native speakers die naast de taal ook de cultuur van de doeltaal en het land kennen. Onze docenten weten hoe ze je efficiënt en doeltreffend kunnen helpen om vlot én met zelfvertrouwen te communiceren in een vreemde taal.