Taalcentrum voor training, tolken en vertalers: Welkom bij EBC!

EBC taleninstituut verzorgt niet alleen uitstekende taaltrainingen die geheel zijn toegespitst op uw behoeften. Het taalcentrum beschikt ook over een gespecialiseerde vertaalafdeling met zeer deskundige native vertalers. EBC verzorgt daarnaast de inzet van een professionele tolk die u ondersteunt bij gesprekken in een vreemde taal.

Vertalers met jarenlange ervaring

Goede vertalers kennen de benodigde taal door en door. Voor uitstekend vertaalwerk is meer nodig dan slechts een woordenboek. Hoe vaak komt u wel geen teksten tegen die gewoon slecht zijn vertaald? Goede vertalers zorgen voor een correcte woordkeuze, juist lidwoordengebruik en kloppende vervoegingen van werkwoorden. EBC beschikt over ervaren vertalers – native speakers – die zijn opgegroeid en goed zijn geschoold in de taal waarin uw tekst moet worden vertaald.

Tolk van EBC: kundig en betrouwbaar

De voorbereidingen voor een rechtszaak, een belangrijke vergadering of congres hebben u al veel investering en tijd gekost. Wanneer hier partijen aan deelnemen die een andere taal spreken, is de ondersteuning van een ervaren tolk uit ons taalcentrum onmisbaar. Een professionele tolk zorgt niet alleen voor perfecte vertalingen en interpretaties, een vakkundige tolk is ook betrouwbaar, discreet en ondersteunt u op de juiste wijze. Met een tolk van EBC Taleninstituut hebt u in elk geval een grote zorg minder.

Internationaal erkend taalniveau

Alle trainingen bij EBC zijn op basis van het Europees Referentiekader (ERK), een internationaal erkend taalniveau. U ontvangt aan het eind van uw cursus een certificaat met daarop het behaalde niveau.

Diverse subsidies mogelijk

EBC biedt op maat gemaakte taaltrainingen voor diverse branches (vb. AGF-sector) en voor alle niveaus en functies. Hiervoor zijn diverse subsidies mogelijk, waarmee tot wel 50% van de cursuskosten worden vergoed. Ook scholingsvouchers zijn bij EBC geldig.

 

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië