Spaanse les Dordrecht

Bij EBC Taleninstituut bent u aan het juiste adres voor Spaanse les in Dordrecht. Tijdens een cursus leren wij u om te communiceren met uw Spaanse zakenpartners of om een gezellig babbeltje te maken met de lokale bevolking tijdens een vakantie in een Spaanstalig land. Het leren van de Spaanse taal is niet alleen nuttig, maar ook een goede manier om uzelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Tijdens de cursus leert u om de Spaanse taal te lezen, spreken en verstaan. Met dank aan de enthousiaste docenten van EBC Taleninstituut heeft u binnen korte tijd alle facetten van de taal onder de knie.

Spaanse les op maat in Dordrecht

Bij EBC Taleninstituut in Dordrecht organiseren we Spaanse lessen op ons instituut, bij uw bedrijf of online. Dankzij onze ruime ervaring weten we als geen ander hoe we uw doelen kunnen bereiken. Elke cursus wordt bovendien op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen, doelstelling en niveau. De taalcursussen worden georganiseerd door native docenten die de taal tot het hoogste niveau beheersen. De kennis wordt hierdoor op een professionele en persoonlijke manier aan u overgedragen.

Op maat gemaakte taalcursus Spaans

Bij EBC Taleninstituut maken we een programma op maat aan de hand van uw wensen en doelstellingen. Tijdens een persoonlijke intake bespreken we graag de diverse studiemogelijkheden en opties. U bepaalt zelf wanneer en waar u de Spaanse lessen wilt volgen. Wilt u binnen korte tijd de taal onder de knie krijgen of uw Spaans bijspijkeren? Volg dan een spoedcursus Spaans. U zult zien dat u binnen een paar dagen de basis van de taal beheerst. Dit is ideaal als u graag snel resultaat boekt of simpelweg weinig tijd heeft. Wilt u meer weten over ons en de inhoud van onze cursussen? Of wilt u graag een persoonlijk advies ontvangen? Contacteer ons dan direct.

Taalcursus Spaans bij EBC Talen

Trainingen Info
Spoed cursus Spaans In de spoedcursus Spaans leert u hele dagen tussen 9 en 17 uur Spaans, waarvan de dagen opeenvolgen of met een pauze tussen de dagen.
Semi-spoedcursus Spaans Deze intensieve één-op-één semi-spoedcursus Spaans brengt uw taalvaardigheid snel en doelgericht op het gewenste niveau. De semi-spoedcursus Spaans volgt u in dagdelen of avonden tussen 9 en 22 uur, verspreid over een langere periode: dit kan bijvoorbeeld al in één dagdeel per week.
All-in taalcursus Spaans Wilt u in vijf dagen Spaans leren? Met de All-in taalcursus Spaans volgt u overdag en ’s avonds intensief privéles.
Incompany taalcursus Spaans Deze Taalcursus Spaans is geschikt voor uw medewerkers. De cursus Spaans kan gevolgd worden bij EBC of op uw kantoor. EBC verzorgt trainingen in alle talen, op alle niveaus, voor diverse branches en mét succes.
Zakelijk/technisch cursus Spaans Deze taalcursus Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijk Spaans wil spreken in een zakelijke en/of technische omgeving.
Schrijfvaardigheid Spaans De cursus schrijfvaardigheid Spaans is geschikt voor iedereen die duidelijke teksten wil schrijven in het Spaans.
Opfris- en opstap taalcursus Spaans In 16 of 32 uur, verdeeld over 2 tot 10 weken, maakt u in onze multimediaruimte een vruchtbare start met het leren van Spaans. Hierbij kunt u zelf uw tempo en lestijden bepalen.

Online taaltraining individueel op maat (NIEUW!) Heeft u nu de tijd voor die taaltraining die u eigenlijk al veel eerder had willen volgen? De professionele taaltrainers van EBC helpen u online vlotter en met zelfvertrouwen te spreken in een vreemde taal. U kunt thuis of op uw werkplek de les volgen én actief deelnemen.
Klik HIER voor meer informatie over de online taaltraining individueel op maat.

 

FAQ

Hoe begin je met Spaans leren in Dordrecht?

Nieuwe Spaanse woorden zijn het gemakkelijkst van buiten te leren als je lijstjes maakt. Start eerst met de getallen; die zijn in vrijwel elke nieuwe taal het eerste waarmee je begint. Heb je de getallen onder de knie, dan kun je stap voor stap verder gaan met de iets moeilijkere woordgroepen. Elke dag 15 minuten woordenschat! Het moeilijkste is de discipline, onze ervaring leert ons dat men zonder docent snel afhaakt. Een cursus Spaans in Dordrecht helpt!

In welke landen wordt Spaans gesproken?

De Spaanse taal wordt gesproken in Spanje en in verschillende landen in Latijns-Amerika. Ook hebben veel mensen Spaans als tweede of derde taal. Spaans is de officiële taal in: Argentinië, Bolivia, Costa Rica, Chili, Colombia, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Equatoriaal-Guinea, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Spanje, Uruguay en Venezuela.

Tekst vertalen

Voor u als werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste training voor uw medewerker(s)?

Taalcursus

Leermethode en middelen

Bij EBC Talen zijn er veel verschillende leermogelijkheden. U bepaalt zelf wanneer u start, leert of les krijgt. Wij adviseren u graag over de inhoud en de planning.