Jack

“Jack is sinds september 2021 directeur van EBC Talen. Hij heeft zijn sporen in het onderwijs ruimschoots verdiend. Wij hebben Jack leren kennen als een empathische en energieke man die met een frisse kijk nieuwe uitdagingen aangaat en het team van EBC Talen motiveert en ondersteunt.

Naast zijn werkzaamheden bij EBC Talen is Jack directeur van de Onderwijsspiegel, een specialist in online feedback voor het onderwijs.” Vera over Jack

 

Margot

Sinds 1 maart is Margot werkzaam voor EBC. Met haar ruime ervaring in Marketing & Communicatie is zij de juiste persoon om EBC Talen onder de aandacht te brengen. Ze staat graag klaar voor onze klanten en daarnaast past ze met haar goedlachse, warme persoonlijkheid perfect in het team
Jack over Margot

Vera

Regelen, organiseren, annuleren, wijzigen, bestellen en tussendoor Russische les geven, dat is wat onze van oorsprong Russische collega doet. Niets mag gemist of vergeten worden. Vera heeft alles onder controle. Ze is gedisciplineerd en punctueel, behulpzaam en betrouwbaar, en daarnaast altijd optimistisch en vrolijk”.
Yuliya over Vera

Cynthia

“Cynthia begeleidt de cursisten in de multimediaruimte en regelt alle formaliteiten rondom de inburgeringstrajecten. Ze heeft voor iedereen een luisterend oor en weet op tactische wijze de juiste hulp te bieden.”
Marcia over Cynthia

Lilliane

“Lilliane is een betrokken en vlotte collega die haar werk heel professioneel doet. Ze gaat graag uitdagingen aan en kan snel werken. Lilliane is communicatief sterk: in woord en geschrift. Ze zoekt altijd naar oplossingen en helpt graag.”
Vera over Lilliane

Ginny

“Ginny is taalassistente in de multimediaruimte en docente Engels. Ze heeft kennis van zaken, die ze graag op begrijpelijke wijze deelt met cursisten, collega’s en docenten. Ze is innovatief en oplossingsgericht. Door haar dubbelfunctie is zij een goede schakel tussen docenten, cursisten en de multimediaruimte.”
Kim over Ginny

Rozanne

“Hoewel Rozanne de jongste is van de vaste medewerkers bij EBC, werkt ze er al een leven lang. De kans is groot dat je haar aan de telefoon krijgt als je naar EBC belt. Zij beantwoordt de meeste telefonische oproepen.”
Lilliane over Rozanne

Kim

Kim heeft jarenlange ervaring als docente Nederlands. Met veel plezier verwerkt ze sinds kort alle aanvragen met betrekking tot de Nederlandse taal. ‘Nederlands op de werkvloer’ is haar passie en ze weet voor elk project de juiste docent te vinden.
Ginny over Kim

Yuliya

“Yuliya was een cursiste van EBC Talen. Ze heeft in recordtempo Nederlands geleerd en werkt sindsdien  in de multimediaruimte. Ze is behulpzaam, vriendelijk en kan zich goed inleven in  cursisten. Ze weet als geen ander hoe het is om een nieuwe taal te moeten leren. Een fijne collega om mee samen te werken.”
Kim over Yuliya

Ria

“Ria heeft jarenlange ervaring op verschillende gebieden binnen het onderwijs. Door haar deskundigheid kan ze de cursisten in de multimediaruimte op een juiste manier begeleiden. Naast taalassistente is ze ook docente Nederlands”.
Rozanne over Ria

Jacqueline

“Jacqueline is het eerste aanspreekpunt van EBC Talen. Zowel aan de telefoon als achter de balie. Zij is een behulpzame duizendpoot en heeft een oplossing voor elke uitdaging. Met haar positieve instelling motiveert ze iedereen om haar heen, zowel collega’s als klanten.”
Jack over Jacqueline