Jack

“Jack is sinds september 2021 directeur van EBC Talen. Hij heeft zijn sporen in het onderwijs ruimschoots verdiend. Wij hebben Jack leren kennen als een empathische en energieke man die met een frisse kijk nieuwe uitdagingen aangaat en het team van EBC Talen motiveert en ondersteunt.

Naast zijn werkzaamheden bij EBC Talen is Jack directeur van de Onderwijsspiegel, een specialist in online feedback voor het onderwijs.” Vera over Jack

 

Joanneke

“Joanneke is een enthousiaste en behulpzame collega, die graag een stapje extra zet. Ze werkt zeer nauwkeurig als projectleider inburgering met interesse voor de persoon en het resultaat dat behaald moet worden. Daarnaast plant ze  Marketing activiteiten en beheert ze de socialmediakanalen. Joanneke heeft oog voor detail en staat open voor digitale vernieuwing.”
Lilliane over Joanneke

Li-Ja

“Li-ja is een enthousiaste duizendpoot en staat voor iedereen klaar. Ze is een kei in problemen oplossen en zoekt met een creatieve twist naar de beste situatie voor alle partijen. De sectie Nederlands is onder haar beheer waarbij Taal op de werkvloer haar passie is.”
Joanneke over Li-Ja

Vera

Regelen, organiseren, annuleren, wijzigen, bestellen en tussendoor Russische les geven, dat is wat onze van oorsprong Russische collega doet. Niets mag gemist of vergeten worden. Vera heeft alles onder controle. Ze is gedisciplineerd en punctueel, behulpzaam en betrouwbaar, en daarnaast altijd optimistisch en vrolijk”.
Yuliya over Vera

Marcia

“Marcia is een enthousiaste nieuwe collega met veel ervaring in de talenwereld. Ze helpt u met een glimlach om uw vertalingen gerealiseerd te krijgen. Ook voor offertes en het inhuren van professionele tolken kunt u bij haar terecht.”
Joanneke over Marcia

Lilliane

“Lilliane is een betrokken en vlotte collega die haar werk heel professioneel doet. Ze gaat graag uitdagingen aan en kan snel werken. Lilliane is communicatief sterk: in woord en geschrift. Ze zoekt altijd naar oplossingen en helpt graag.”
Vera over Lilliane

Ginny

“Ginny is taalassistente in de multimediaruimte en docente Engels. Ze heeft kennis van zaken, die ze graag op begrijpelijke wijze deelt met cursisten, collega’s en docenten. Ze is innovatief en oplossingsgericht. Door haar dubbelfunctie is zij een goede schakel tussen docenten, cursisten en de multimediaruimte.”
Kim over Ginny

Rozanne

“Hoewel Rozanne de jongste is van de vaste medewerkers bij EBC, werkt ze er al een leven lang. De kans is groot dat je haar aan de telefoon krijgt als je naar EBC belt. Zij beantwoordt de meeste telefonische oproepen.”
Lilliane over Rozanne

Kim

“Door haar ruime ervaring in het onderwijs beschikt zij over de juiste kwaliteiten om cursisten op een creatieve en geduldige manier te helpen bij hun taalontwikkeling. Betrokken en collegiaal vervult ze de functie van docent Nederlands en assisteert ze in de multimediaruimte.”
Ginny over Kim

Yuliya

“Yuliya was een cursiste van EBC Talen. Ze heeft in recordtempo Nederlands geleerd en werkt sindsdien  in de multimediaruimte. Ze is behulpzaam, vriendelijk en kan zich goed inleven in  cursisten. Ze weet als geen ander hoe het is om een nieuwe taal te moeten leren. Een fijne collega om mee samen te werken.”
Kim over Yuliya

Ria

“Ria heeft jarenlange ervaring op verschillende gebieden binnen het onderwijs. Door haar deskundigheid kan ze de cursisten in de multimediaruimte op een juiste manier begeleiden. Naast taalassistente is ze ook docente Nederlands”.
Rozanne over Ria

Jacqueline

“Jacqueline is het eerste aanspreekpunt van EBC Talen. Zowel aan de telefoon als achter de balie. Zij is een behulpzame duizendpoot en heeft een oplossing voor elke uitdaging. Met haar positieve instelling motiveert ze iedereen om haar heen, zowel collega’s als klanten.”
Jack over Jacqueline

"Wij werken al jarenlang samen met EBC en zijn erg blij met hun professionele aanpak!"


Evelien Oranje, HR Graphic Packaging

"Professioneel en flexibel, dat zijn de woorden waaraan wij denken bij EBC. We werken al geruime tijd met ze samen en dat bevalt goed!"


Tessa Hartog, HR The Greenery

“Ga aan de slag met je medewerkers. Het heeft daadwerkelijk resultaat. Niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Het is de investering meer dan waard!”


Guido Alderliesten, HR Consultant Polytec

"Hoe zou u EBC beoordelen? Uitstekend! De intake was grondig en uitvoerig, de juiste leerdoelen waren goed vastgelegd. Dit alles zorgde voor een prima start van de training die daarnaast op maat gemaakt was door de docenten Frans."


Hanneke Slothouwer, Rabobank Foundation

"Zeer leuke cursus en een heel leuke ervaring om op deze manier de taal te leren. Persoonlijke ontwikkeling, doelgericht in een gezellige sfeer."


Frans van den Berge en Fonny Bolders, Gasunie

"Ik ben echt trots op jullie instituut en jullie docenten en ik ben heel blij dat ik, met jullie hulp, de mooie kans gekregen heb om de Nederlandse taal te leren!"


Douaa Murtada Syrië