Liesbeth

“Liesbeth is de oprichter en directeur van EBC Talen, maar ze is niet iemand die zichzelf op de voorgrond plaatst. Ze luistert, relativeert, nuanceert en inspireert en zet zo, samen met het team, ideeën en doelen om in succesverhalen.”
Li-ja over Liesbeth

Joanneke

“Joanneke is een enthousiaste en behulpzame collega, die graag een stapje extra zet. Ze werkt zeer nauwkeurig als projectleider inburgering met interesse voor de persoon en het resultaat wat behaald moet worden. Daarnaast plant ze ook de Marketing activiteiten en beheert de Social Media kanalen. Joanneke heeft oog voor detail en staat open voor digitale vernieuwing.”
Lilian over Joanneke

Li-Ja

“Li-ja is een enthousiaste duizendpoot en staat voor iedereen klaar. Ze is een kei in problemen oplossen en zoekt met een creatieve twist naar de beste situatie voor alle partijen. De sectie Nederlands is onder haar beheer waarbij Taal op de werkvloer haar passie is.”
Joanneke over Li-Ja

Vera

Regelen, organiseren, annuleren, wijzigen, bestellen en tussendoor Russische les geven, dat is wat onze van oorsprong Russische collega doet. Niets mag gemist of vergeten worden. Vera heeft alles onder controle. Zij is gedisciplineerd en punctueel, behulpzaam en betrouwbaar, en daarnaast altijd optimistisch en vrolijk”.
Yuliya over Vera

Lilian

“Lilian luistert geweldig goed waardoor zij de ideale persoon is om de contacten met onze klanten te onderhouden. Daarnaast houdt ze wel van een feestje dus wie beter om alle evenementen bij EBC te organiseren! Altijd weer iets verrassends.”
Liesbeth over Lilian

Lilliane

“Lilliane is een betrokken en vlotte collega die haar werk heel professioneel doet. Ze gaat graag uitdagingen aan en kan snel werken. Lilliane is communicatief sterk; in woord en geschrift. Ze zoekt altijd naar oplossingen en helpt graag.”
Vera over Lilliane

Ginny

“Ginny is taalassistente én docente Engels. Zij heeft veel kennis van zaken, die zij graag op begrijpelijke wijze deelt met cursisten, collega’s en docenten. Ze is innovatief en oplossingsgericht. Zij kan de vinger op de zere plek leggen en zo cursisten op een uitdagende manier laten werken aan hun doelstellingen.  Door haar dubbelfunctie is zij daarnaast een goede schakel tussen docent, cursist en MMR. Dit in combinatie met haar Rotterdamse humor én haar ervaring in het buitenland maakt haar erg waardevol in het team van EBC.”
Desirée over Ginny

Rozanne

“Hoewel Rozanne de jongste is van de vaste medewerkers bij EBC, werkt ze er al een leven lang. De kans is groot dat je haar aan de telefoon krijgt als je naar EBC belt. Zij beantwoordt de meeste telefonische oproepen.”
Lilliane over Rozanne

Kim

“Met ruime ervaring in het onderwijs beschikt zij over de juiste kwaliteiten om op een creatieve en geduldige manier cursisten te helpen in hun ontwikkeling. Betrokken en collegiaal vervult zij de functie van docent Nederlands en assisteert zij in de Multimediaruimte.”
Ginny over Kim

Yuliya

“Yuliya was een cursiste van EBC. Ze heeft in een recordtempo Nederlands geleerd en is sindsdien  werkzaam in onze MMR (Multi mediaruimte). Ze is behulpzaam, vriendelijk en kan zich goed inleven in de cursisten. Zij weet als geen ander hoe het is om een nieuwe taal te moeten leren. Een fijne collega om mee te werken.”
Kim over Yuliya

Marcia

“Marcia is een enthousiaste nieuwe collega met veel ervaring in de talenwereld. Ze helpt u met een glimlach om uw vertalingen gerealiseerd te krijgen. Ook voor offertes en het inhuren van professionele tolken kunt u bij haar terecht.”
Joanneke over Marcia